| ||
Так, добре, тут жінки виясняють відносини, даруйте, але я тоді зникаю! Бажаю щастя!
Ми переможемо цю російську наволоч.
І в придністров"ї, і в Абхазії, і в прибалтиці теж Свобода? Бо і там путін "захищав" російськомовних. А ПрСек. - це теж звідти, від Путіна?
Я прекрасно знаю що це за партія, спостерігаю за ними з 1993 року. І вдячна їм за організацю Майдану. Я їх не ідеалізую, я не ствреджую, що вони бездоганні. Це звичайні живі люди і ніщо людське їм не чуже. Але!!! На даний момент - це єдина ідеологічна і дійсно політична партія, на відміну від решти одноденних бізнес-проектів.
Я просто не розумію для чого ти поливаєш лайном єдину проукраїнську партію? Ти засланий козачок?
Vladlen2 не захотел копаться в том, чем ты тут все забросала, его можно понять.
Но так из темы уходят оппоненты, которым действительно есть что сказать.
Мерзкая технология - увести от обсуждения темы, путем перехода на личности.
Просто общаясь с тобой, это надо учитывать, что все закончится примерно так: " Ти засланий козачок?")))
Или так:"Тебе тупо бісить все українське, тому що з дитинства ти приучена до думки, що все українське, будь то мова, будь то культура, чи мінтелитет, то є щось другосортнре, не варте уваги. "
Последний раз редактировалось lalalyla; 21.11.2014 в 14:03.
Я желаю всем счастья!
Люба моя, я є прихильник ціє партії і я прийшла сюди, щоб приносити різні новини від партії Свобода. А ти все обкакала своїми випадами проти української мови. Чи не є логічним на гілці націоналістичної партії розмовляти українською? Приносиш сюди брудні статейки жовтої преси і тлумачиш їх вільно, як сподобаєтьбся, а не шукаєш істину.
Так хто із нас закакує гілку?
Про козачка, то було запитання. Ти не помітила?
Представники Всеукраїнського об'єднання "Свобода", обрані до Верховної Ради України VIII скликання у мажоритарних одномандатних округах, Михайло Головко, Олег Осуховський, Юрій Бублик, Сергій Рудик, Андрій Іллєнко, Юрій Левченко та Олександр Марченко розробили і підписали декларацію щодо принципів роботи народного депутата України.
У декларації, зокрема, наголошено, що депутати-націоналісти, усвідомлюючи відповідальність перед українською нацією та державою, відповідальність перед виборцями, які довірили їм захист прав і свобод, представництво їхніх інтересів у парламенті, будуть належним чином виконувати обов'язки народного депутата України, визначені Конституцією та законами України. Окрім цього, підписавши документ, парламентарі-свободівці зобов'язалися підтримувати у Верховній Раді України усі законодавчі ініціятиви, спрямовані на перемогу над окупантом, посиленням українського війська, подоланням корупції, впровадженням реформ тощо.
Ааааааааа.... Язык виноват, может и этнос виноват? Типичное нацистское рассуждение. Русский язык - родной язык граждан Украины. Хочешь ты этого или нет. Исторически так сложилось. Глупо обвинять людей за то, что они общаются на родном языке. Фарион - дура, оттого у неё ничего не получилось) А Хутин прекрасно воспользовался языковыми заморочками, чтобы разжечь войну. Спасибо политиканам, которые спекулировали языковой "проблемой". Надеюсь вас таких замученных русским языком в Украине осталось мало.
💙💛
Якщо у свободи є ім’я. То це ім’я — Україна! © Урсула фон дер Ляйен
Олівія, ти ж була ніби то проукраїнською , а не ватою і сама не раз і не десять стверджувала, що путкін тут не через якийсь там сектор чи свободу, чи мову чи ще якусь є*ену мать. А він тут через свої амбіції, збирання рузьгих земель, кримнаш, Українабезнато і т.д. То навіщо ти оце пишеш мені???? Оцю дурницю?
Почитай спочатку гілку, чому про мову зайшла мова ...)))))) і на що я відповідала.... чи може і ти мені будеш забороняти українською писати?
Надо отдать Украину, наконец, украинцам. (О. Тягнибок)
Что, Будикка, память подводит?
Я желаю всем счастья!
💙💛
Якщо у свободи є ім’я. То це ім’я — Україна! © Урсула фон дер Ляйен
Социальные закладки