Я тоже согласна,а вот ЗНО какого черта переносить?
Все итак готовятся и сдадут всрок
|
Я тоже согласна,а вот ЗНО какого черта переносить?
Все итак готовятся и сдадут всрок
Переоценив себя ты недооцениваешь других.
Вы серьёзно сейчас это пишите ? В Австрии продлили карантин пока до 13.04, в Чехии прогноз до 15000 заболевших к середине апреля и потом возможно пойдёт на спад. У них все началось раньше. Мы все на одной дороге, скорость разная , НО мы догоним , как бы не перегнали. И никто не будет рисковать школьниками в такой ситуации .
ДПА действительно ни на что не влияет, разве что на общий балл аттестата при поступлении в колледж, и то такое....., так что можно смело отменять, а вот с ЗНО самый большой вопрос и МОН совершенно не знает, что со всем этим делать.
Ivanna Kobernik
12 ч. ·
Отже, мій вчорашній прогноз підтверджується - через годину після мого посту про дистанційне навчання головний санітарний лікар визнав - продовження карантину після 3 квітня розглядається вже зараз: "якщо кількість хворих зростатиме". В когось є припущення, що кількість хворих не зростатиме? Думаю, таких не знайдеться.
В будь-якій ситуації управлінцям важливо думати і діяти на випередження, а не наздоганяти поїзд, що пішов. Якщо вже зараз все показує на те, що карантин буде продовжений і вимушене дистанційне навчання в КРАЩОМУ ВИПАДКУ триватиме до кінця травневих свят, пропоную вже зараз МОН розглянути наступні рішення:
- Скасування ДПА в 4-му та 9-му класі. Це зніме значну частину нервозності з батьків і вчителів - їм треба всі сили зараз направити на організацію самостійного навчання дітей вдома (батьки) і на опанування цифрових інструментів для підготовки дистанційних уроків (вчителі). Скасування ДПА в 4 і 9 класі (яке відбувається не в формі ЗНО) ніяк не позначиться ні на чому. А в умовах карантину і надзвичайної ситуації дозволить всім сфокусуватися на більш важливих речах.
- Скажіть нарешті щось випускникам! Вони всі (а ще більше їхні батьки) переживають про ЗНО. Скажіть їм нарешті, що любі діти, спокійно готуйтесь, це ж чудово, що вас зараз менше грузять другорядними предметами, готуйтесь до того, що ви обрали самі і що знадобиться вам в майбутній професії чи освіті. Якщо через карантин держава буде змушена пересунути терміни основної сесії ЗНО, вона (держава) чи ми (МОН) пропорційно пересунемо терміни вступної кампанії. Це ж не складно і очевидно, чи не так?
- останнє, комунікаційне. до терміну дистаційне навчання рекомендую всім управлінцям додавати слово ВИМУШЕНЕ. Ми маємо зараз вимушене дистанційне навчання. Ми не обирали цей шлях, але світова пандемія не залишила нам вибору. Ми приймаємо цей виклик і робимо все, щоб якнайшвидше перелаштуватися на нові умови роботи. Будь ласка, бережіть себе і пам’ятайте - ми всі обов’язково повернемось до звичайного життя - сильнішими і збагаченими новим досвідом.
https://www.facebook.com/ivanna.kobernik/posts/3122976691048818
Олег Смирнов
14 ч.
Якщо є загроза проведенню ЗНО і продовження карантину - що буде зі вступною кампанією?
У сусідів пропонують зарахувати без "ЕГЭ" усіх бажаючих, провести (кілька місяців) дистанційне навчання, а потім відрахувати нездібних.
А які ідеї в МОНУ - чи обговорюються невтішні перспективи?
https://www.facebook.com/groups/284339708674108/permalink/872405533200853/
Алгоритма нет, впервые с этим столкнулись и не знают ничего, возможно вступительную вообще на август-сентябрь перенесут, если не будут всех подряд принимать. Без хихи, но ЗНО в июле или пока не спадет пик жары это полный бред, а то что его придется переносить это 100% или проводить в условиях дикой изоляции и после экспресс-тестов на коронавирус.
"Скасування ДПА в 4-му та 9-му класі. Це зніме значну частину нервозності з батьків і вчителів - їм треба всі сили зараз направити на організацію самостійного навчання дітей вдома (батьки) і на опанування цифрових інструментів для підготовки дистанційних уроків (вчителі). Скасування ДПА в 4 і 9 класі (яке відбувається не в формі ЗНО) ніяк не позначиться ні на чому. А в умовах карантину і надзвичайної ситуації дозволить всім сфокусуватися на більш важливих речах."
Кстати,очень хороший выход из сложившейся ситуации,не знаю необходимо и влияет ли ДПА 9 кл на поступление в колледжи,но четвероклашкам точно не обязательно ДПА сдавать.
Может МОН прислушается и так и сделает.
На общий средний балл аттестата при поступлении в колледж и всё, а так только через вступительные экзамены, к которым нужно готовиться отдельно и они не связаны ни с ДПА, ни с ЗНО. Если отменят ДПА в 9 классе я буду только рада, т.к. мы никуда поступать не собираемся. Вот кому стоит волноваться, так это тем, кто сдает ЗНО и собирается поступать в ВУЗ.
Обязательное ЗНО еще у 2 курса училищ.
У нас в медучилище тяжедейшая программа по спецпредетап, на 3 курсе еще все сложнее.Ща год они забудут и ту историю,и матешу с украинским ,и чертовски ботаник с зоологией,т.к. эти предметы уже не изучают,а еще год содержать репетиторов нет ни времени,ни денег.
Переоценив себя ты недооцениваешь других.
Выпускники, ещё неделю назад, были совсем на другом эмоциональном уровне.... Смотрю на настроение ребят, и так их жалко... Они были готовы к последнему рывку, а наступила полная неизвестность....
Весёлый нрав и доброе сердце - залог не быть одиноким!
Ага, вкалывали , думали уже скоро , а тут я смотрю у дочки нет желания что-то делать. Сегодня онлайн с репетитором по матеше позанималась, так она ее растормашила. А скажите а у кого-то в школе учителя провидят онлайн уроки? Нашим вообще все пох.... Ссылок накидали, хоть бы какая то инициатива от них исходила с детьми пообщаться.
Социальные закладки