|
Это не тема о церкви и конфессиях.
Устал от всех… Хочу пожить немного один. [I](с) изобретатель водородной бомбы[/I]
Мдя... Читайте мою подпись, любезный, и... учитесь отличать цитаты романов власть высмеивающих от власть прославляющих.
P.S. Я там только имя заменил, но суть от этого аж никак не поменялась, а именно - не только Тягныбок имеет все наиболее худшие черты застарелого большевизма, но и его стороники - характер наиболее ръяных "совковых" блюдолизов, переняв и возрождая всё наиболее отвратительное.
храм напроти жд вокзалу... бачила такий прейскурант...
завтра буде свободівська акція "Запали свічку" на підвіконні... ми можемо тільки віддати данину памяті загиблих....
цікава інфа про Миколу Лемика, студента , який протестуючи проти геноциду українців, восени 1933–го вчинив замах на радянського консула у Львові. Дивовижно, яку треба міць мати і характер, щоб зважитись просто зайти в консульство і вистрілити... Хлопець знав що йде на смерть....
Я впевнена що такі люди є і в сучасній Україні!Поріг консульства, розташованого по вулиці Небиляка, 27 у Львові, він переступив близько полудня 21 жовтня 1933 року. Прийом замість консула тоді проводив секретар Майлов, професійний чекіст. Вислухавши пояснення щодо мети візиту, секретар зажадав пред’явлення документів. Саме цей момент, за планом операції, був найзручнішим для замаху. Претендент на радянську візу вийняв з внутрішньої кишені піджака пістолет і зі словами «Це кара за смерть мільйонів українців» двічі вистрелив у чекіста–дипломата. У консульстві зчинився переполох, особливо тоді, коли озброєний юнак вийшов з кабінету в приймальню. Присутні там службовці консульства і відвідувачі з переляку попіднімали догори руки, проте Микола пройшов повз них у коридор, очікуючи прибуття варти. Коли з’явилися стражі порядку, Лемик відкинув у бік пістолет і здався поліції...
Вы же прекрасно понимаете (вы же не глупый персонаж, хоть и скандальный)), что совсем не благодаря этому (да и совсем не благодаря собственным "достоинствам") Свобода получила такой результат. Осталась бы графа "против всех", "Свобода", скорей всего, до сих пор была бы "уличной оппозицией" провинциального значения. "Головокружение от успеха" пока не совсем уместно.
ви дуже помиляєтеся... так я згодна, що не всі ці 10% голосували за партію як ідеологічну... але те що вони голосували саме за Свободу, а не за БЮТ Кличка то це точно... Ті.кому всі набридли скоріш всього проголосує за Кличка... ну ніяк не за Свободу))) вибачте, але не бачу ніякої логіки в ваших словах
Вы не совсем поняли, уважаемая. Тут смысл совсем иной - в "протесте" он. И если ПР провозгласят политику направленную на укрепление семьи и стимуляцию рождаемости, такие протестовальники либо перекрасятся в цвета альтернативной сексуальной направленности, либо выстроятся в очереди на кастрацию.
Протест это у них такой - протестный!![]()
як там львівська свобода буде без них?))) хто буде жучити прокурорів?))
Социальные закладки