| ||
В принципі, а фіглі!? Ніщо зараз не зважає Віталику чи Петрику, бути Вовою. А вважаючи те, що у Віталика вже є один брат Вова, якого він також, мабуть, вже вбив та з'їв, то у Кличків зараз, вже сімейна династія, майже як Хрещений Батько 2.0.
подолякіно - беріть ідею, несить у маси.
Зрозумій хто ти є та не зраджуй собі.
I hate morons.
Ще одна церковна миша...
Єрмак відмовився коментували журналістам підозру
Я не буду зараз нічого коментувати. Коли закінчаться слідчі дії, я надам коментар
— сказав екскерівник ОП.
На уточнення про кооператив "Династію" він зазначив: "У мене немає жодного будинку, у мене є тільки одна квартира і один автомобіль, який ви бачили".
Пишут в новостных телеграм...
Єрмака після оголошення підозри не затримували
Після завершення процесуальних процедур він поїхав з місця події автомобілем.
Я пришла к вам всем с приветом, рассказать, что солнце встало.
Початок був цікавий. Гадав, а раптом Вова?
Але все те самеПовідомляють про перекриття Банкової та прилеглих вулиць у Києві. На місці десятки автобусів і люди у формі.
Слідчі дії НАБУ, попередньо, проводять у будинку, де розташована квартира Єрмака, на вулиці Шовковичній у Києві, — Железняк
Эти тоже нормальные пацаны. Сплошные калеки (не путать с инвалидами).
Після скандалу з очільницею Хмельницької МСЕК Крупою 32 прокурори оскаржили в судах скасування їм інвалідності, понад половина вже виграли справи
Наразі 18 прокурорів через суд повернули собі статус інвалідності, ще у п’яти випадках суд підтвердив законність її скасування.
Суди ставали на бік прокурорів через процедурні порушення під час перевірок: зокрема, листи ДБР і НАБУ визнали неналежною підставою для перегляду інвалідності.
Частину рішень ухвалювали заочно або без належного повідомлення самих прокурорів.
❗️Президент Володимир Зеленський не фігурує і не фігурував у розслідуванні про відмивання 460 млн грн на елітній нерухомості під Києвом, заявив директор НАБУ Семен Кривонос під час спільного з керівником САП Олександром Клименком брифінгу. Ось інші заяви з цього брифінгу:
Операція «Мідас» складалася з кількох напрямків розслідування, які вели різні підрозділи. Жоден з керівників підрозділу не знав усіх складових операції — це було відомо лише керівникам САП та НАБУ. Так антикори намагались уникнути витоку даних.
Деякі напрямки розслідування досі перебувають у стані «операції під прикриттям», тому про них публічно розкажуть пізніше.
Антикори продовжують слідство за різними напрямками: енергетика, оборонка, зокрема й закупівля дронів та озброєння. Клименко наголошує, що слідство направило велику кількість запитів у межах міжнародної співпраці.
Правоохоронці зафіксували тиск на експертів у справі про відмивання грошей, відкрито кримінальне провадження. У НАБУ вважають, що тиск могли чинити співробітники СБУ. «Були здійснені відповідні перегляди в базах даних щодо цих експертів, якась невідома особа підійшла до експерта і передала якийсь сигнал щодо обережності в цій експертизі», — каже Кривонос.
Клименко поскаржився, що Служба фінмоніторингу продовжує «італійську забастовку». Він зазначив, що з листопада немає результатів взаємодії між НАБУ і цією службою: фінмоніторинг не заблокував жодних коштів за кордоном, а матеріали, які служба направляє в НАБУ, не містять жодної корисної інформації.
Секретар РНБО та колишній міністр оборони Рустем Умєров був на допиті, він має статус свідка.
САП проситиме для ексголови Офісу президента Андрія Єрмака запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з заставою в 180 млн грн. Допиту Єрмака правоохоронці ще не проводили.
@babel
⚡️Началось заседание по избранию меры пресечения Андрею Ермаку
САП просит взятие под стражу под залог в 180 млн грн.
Последний раз редактировалось Вячеслав_Д; 12.05.2026 в 15:14.
Павло Нусс©Буду максимально відвертим: я не знаю, чим завершиться історія з Єрмаком і конгломератом «Династія» як таким. Передбачити дії слідчих, суддів чи самих фігурантів зараз майже неможливо.
Але вже сьогодні ця історія чітко показує, хто є хто.
Йдеться про людей з найближчого оточення президента, які під час великої війни вкладали мільйони корумпованих і відмитих баксів у будівництво власних вілл та елітної нерухомості. І той факт, що роботи тривали навіть після повномасштабного вторгнення навесні 2022 року, говорить не про «сміливість» чи «патріотизм», а про холодний і цинічний розрахунок владної верхівки.
Бо коли більшість українців не знали, чи вціліє Київ від слова зовсім, чи буде завтра держава від слова взагалі, хтось спокійно продовжував будувати елітні маєтки зі всіма приколами цивілізації.
Це виглядає так, ніби ці люди були впевнені: їхнім активам нічого не загрожує за будь-якого сценарію. Навіть у випадку окупації столиці.
І тут виникає логічне питання: якщо найближче оточення найпотужнішого лідера всесвіту поводилося настільки впевнено і безтурботно у найкритичніші тижні війни, то чи не суперечить це офіційній драматичній історії про «останній рубіж», бункери, диверсійні групи та постійну загрозу знищення керівництва держави?
Саме такі деталі руйнують довіру значно сильніше, ніж будь-яка опозиційна критика.
І для політично вбивчого завершення історія не потрібна ніяка Мендель...
Ні, не можна, а хто тоді закриватиме очі на корупцію, порушення законів та крадіжки.
У нас така купа різних силових та контролюючих структур, але їх основна маса стає сліпоглухонімими, як тільки це стосується "господарів" життя.
Як ті три мавпи.
Ну давайте потакать имперским амбициям турок и признаем гагаузов коренным народом, а дальше что? Какую пользу это приносит национальным интересам Украины? Что делать с прокацапски настроенными гагаузами?
Просчитаны ли будущие риски вмешательства через них турецких спецслужб во внутренние дела Украины?
Верховная Рада Украины зарегистрировала законопроект, предлагающий признать гагаузов — тюркоязычным православным христианским народом численностью около 26 000–32 000 человек в Украине, в основном на юге Одесской области —, коренным народом Украины.![]()
Moscovia delenda est!
Дьявол кроется в деталях
Социальные закладки