Тема: Присвоєння звання Героя України(посмертно). Прошу про підпис петиції

Ответить в теме
Показано с 1 по 2 из 2
  1. Вверх #1
    Частый гость Аватар для kissulka

По умолчанию Присвоєння звання Героя України(посмертно). Прошу про підпис петиції

Доброго часу доби, шановні Одесити та гості нашого славного міста.
    Мене звати Ірина. Я – дружина, на жаль, загиблого Захисника нашої України – молодшого лейтенанта, командира 3 взводу 3 ТР 28 ОМБр, Осадчого Віктора Єфремовича, який з початку 2015 року боронив нашу Україну від ворога.

Наразі, я ініціювала петицію до Президента України що до призначення моєму чоловіку звання Героя Україна (посмертно), оскільки Віктор, був не тільки найкращим чоловіком, другом, батьком та Людиною з великої літери, але й патріотом, гарним командиром, товаришем і побратимом, який вболівав за нашу Державу, передав свій досвід менш досвідченним хлопцям, завжди піклувалася про оточуючих і не прагнув до нагород.

Віктор, не маючи військового досвіду, але маючи досвід та диплом інструктора рукопашного бою, у 2014 році навчав добровольців основам самозахисту, а в 2015 році, не зважаючи на перенесений важкий перелом та операцію, добровольцем відправився на Донбас захищати Україну. Так розпочався військовий шлях мого чоловіка, який не був людиною системи, але намагався її подолати; який був розуміючим та досвідченним побратимом, а з годом – командиром; який мріяв вдосконалити нашу армію, вкладаючи в неї свої ресурси, знання та досвід; який своїми руками відновлював військову техніку; який постійно навчався сам та навчав інших; який не вмів користатися своїм статусом учасника АТО і приховував свої військові досягнення навіть від мене і віддав своє життя за Вільну Україну, за її цілісність та за свободу українців

Більш за все, Віктор цінив людський ресурс, опікував свої підлеглих, удосконалював їх знання за для збереження їхнього життя, неодноразово ризикував життям за для порятунку побратимів і, 16.09.2022 року такий ризик був фатальним: Віктор загинув, зустрічаючи евакуаційну машину.
    Я, як дружина Віктора, знаю про його службу від нього самого, спостерігала, як це було важко, виводила його зі стану ПТСР, підтримувала всі його починання, була його надійним тилом і помічником. Я знала всі його сильні сторони і впевнена, що він – справжній Герой України, про досягнення якого більш детально написано в петиції до Президента України що до присвоєння Осадчому В.Є. звання Героя України. На жаль, визнання своїх вчинків, Віктор не отримав за життя, але має право отримати визнання посмертно. І саме тому я прошу небайдужих людей підтримати своїми підписати мою петицію що до присвоєння Осадчому В.Є. звання Героя України посмертно

Дякую всіх за увагу і за підписи в підтримку моєї петиції.
    Петиція за посиланням:

https://petition.president.gov.ua/petition/230018
    Последний раз редактировалось kissulka; 12.07.2024 в 16:38.
    И пусть в моих поступках не было логики...я не умею жить по-другому...

Присвоєння звання Героя України(посмертно). Прошу про підпис петиції

2. Вверх #2
    Модератор
    Magic Lady
    Героям слава!
    Підписала
    💞Макс і Леруся

Ответить в теме

Метки этой темы

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права