що за звичка така у шановних російськомовних дописувачів цього форуму тикати незнайомим людям
я би в принципі і на рахунок лопати щось таке б відписав, але виховання не позволяє
| ||
Тема: НОВОРОССИЯ (*)
що за звичка така у шановних російськомовних дописувачів цього форуму тикати незнайомим людям
я би в принципі і на рахунок лопати щось таке б відписав, але виховання не позволяє
Может, ты вообще не человек? Или мальчик 12 лет от роду. С чего я с тобой на вы должна разговаривать? Странное у тебя понятие о воспитании "Сынок, будешь общаться в интернете - помни, нельзя тыкать незнакомым людям" олололо
И кстати, не "позволяє", а "дозволяє". Совсем вас там в галичине мове не учат.
фі
і то Одеса, перлина півдня, місто Ахматової, Бабеля, Ільфа та Петрова...
якщо він для вас просто Львов, це ще не значить що воно так і є
если ВЫ категорически не согласны с Правилами ОФ, вам остается только помахать ему ручкой)
хотя... каждый при регистрации, насколько помню, обязуется правила выполнять. вы отказываетесь от обязательств?)16. Имейте в виду, что на форуме принята форма обращения на "ты" ко всем участникам. Впрочем, это зависит от конкретного форума. Однако к администрации и модераторам даже в личных сообщениях вы можете обращаться на "ты", и обращение к вам на "ты" со стороны других участников форума не является попыткой sexual harrasment'а.
Последний раз редактировалось greenok; 17.11.2011 в 22:06.
ну є ж елементарні норми поведінки, до чого тут правила
я ж не вимагаю щоб зверталися на ви, просто роблю зауваження
невже ви не чули про видатного економіста і ліберального мислителя Людвіга фон Мізеса?!
а всесвітньо відома львівська школа математиків, Банах, Бояї, Мазур, а піаніст Акс Емануель?
місто в якому навчалися Хмельницький, Пілсудський, Мосціцький
місто Федорова, видатних архітекторів Захаревича і Новаківського, Труша...
винахідники гасової лампи Зег і Лукасевич
Львів був згаданий у німецькому середньовічному творі "міста" світу, де були описані найвизначніші міста Європи, внесений у спадщину Юнеско, і ви кажете що це просто Львів
ц-ц-ц
Львів місто з якого родом діяч КПУ пан Голуб
![]()
Социальные закладки