|
2 Sit. спасибо. ушел в чтение
Подскажите в соответствии с какой статьей разрешаеться обьежать поврежденные участки дороги воизбежания повреждения транспорта нарушая знак 5.16?! постановление 466 п1.8 это оно? И еще к протоколу есть пояснение свидетеля от гайца,а можно ли взтять копию пояснения в гаи для себя ?
Последний раз редактировалось Sandr; 05.03.2010 в 08:16.
Итак читаем внимательно бумагу , причем вдумчиво!! Это бумаги пришла не из ГАИ , а из исполнительной службы, т.е. вы не оплатили штраф в течении 15 дней и ГАИ направило дело в исполнительную службу, теперь могут запросто впаять штраф в двойном размере и наложить арест не только на машину, а на любое имущество.
Последний раз редактировалось serjj; 04.03.2010 в 20:54.
блин.. ну а почему я заплатил несколько штрофов за год сразу причем старых без всяких удвоений сумм ?
А что значит как повезет ? Должно же это регулироваться чем-то ?
На что можно сослаться что двойной размер не законен ? Или всё таки законен....
Да пребудет с тобою Сила!
Превратим Конфузию в Викторию!
аудитор, НЕ врач
Разъясните, пожалуйста! Как быть с этим?
КУпАП визначено форму й передбачено основні вимоги щодо змісту як протоколу про адміністративне правопорушення, так і рішення, що постановляється в конкретній адміністративній справі а також визначається компетенція осіб, які мають право складати протоколи про адміністративні правопорушення.
Згідно ст.255 КУпАП уповноважені на те посадові особи органів внутрішніх справ мають право складати протоколи про адміністративні правопорушення передбачені ч.3 та ч.4 ст.122 КУпАП. Але інспектор поза межі своєї компетенції склав протокол серія ____________ про адміністративне правопорушення (надалі по тексту – протокол) передбачене ч.1 ст.122 КУпАП
Т.е. инспектор не может составить _протокол_ по ст. 122 часть 1? Или я ошибаюсь?
КоАП
Глава 17 ПІДВІДОМЧІСТЬ СПРАВ ПРО АДМІНІСТРАТИВНІ ПРАВОПОРУШЕННЯ
Стаття 222. Органи внутрішніх справ (міліція)
Органи внутрішніх справ (міліція) розглядають справи про такі адміністративні правопорушення: про порушення громадського порядку, за порушення правил паспортної системи, правил дорожнього руху, правил, що забезпечують безпеку руху транспорту, правил користування засобами транспорту, правил, спрямованих на забезпечення схоронності вантажів на транспорті, а також про незаконний відпуск і незаконне придбання бензину або інших паливно-мастильних матеріалів (частина перша статті 44, статті 80 і 81 (в частині перевищення нормативів вмісту забруднюючих речовин у відпрацьованих газах транспортних засобів), частина друга статті 106-1, частини перша, друга, третя і четверта статті 109, статті 110, 111, частина третя статті 114, частина перша статті 115, стаття 116-2, частина друга статті 117, частини перша і друга статті 119, частини перша, друга, четверта і п'ята статті 121, статті 121-1, 121-2, частини перша і друга статті 122, частини перша і друга статті 123, статті 124-1 - 126, частини перша, друга і третя статті 127, частина перша статті 127-1, статті 128-129, частини перша, друга та п'ята статті 133, стаття 133-1, частина друга статті 135, стаття 136 (за винятком порушень на автомобільному транспорті), стаття 137, частини перша, друга і третя статті 140, статті 161, 164-4, 173, статтею 175-1 (за винятком порушень, вчинених у місцях, заборонених рішенням відповідної сільської, селищної, міської ради), статтями 176, 177, частини перша і друга статті 178, статті 189-2, 192, 194, 195, статті 197-201).
Від імені органів внутрішніх справ (міліції) розглядати справи про адміністративні правопорушення і накладати адміністративні стягнення мають право:
3) за адміністративні правопорушення, передбачені частинами першою, другою, четвертою і п'ятою статті 121, статтями 121-1, 121-2, частинами першою і другою статті 122, частинами першою і другою статті 123, статтею 125, частиною першою статті 126, частинами першою і другою статті 127, частинами третьою, восьмою і дев'ятою статті 133-1 цього Кодексу, - працівники Державтоінспекції Міністерства внутрішніх справ України, які мають спеціальні звання.
У дураков две беды - дороги и Россия.
Смотри ты сам выделил
Органи внутрішніх справ (міліція) розглядають справи про такі адміністративні правопорушення
Розглядають
А я говорю про составление протокола. Это ж не одно и то же. В 255 говорится о протоколе.
Последний раз редактировалось Инженегр; 05.03.2010 в 10:55.
Рассмотрение - протокол? Не знаю, вот потому и спрашиваю. Надо чтоб кто-то из знающих прояснил![]()
Все, я разобрался. Я ж говорю, всё оптом читать надо.
Стаття 255. Особи, які мають право складати протоколи про адміністративні правопорушення
У справах про адміністративні правопорушення, що розглядаються органами, зазначеними в статтях 218 - 221 цього Кодексу, протоколи про правопорушення мають право складати:
Вот тут как раз и есть ограничение именно на составление протокола по 122, часть 3 и 4. Но эти статьи рассматривает суд, а не инспектор на месте.
О! Так вот я ж о чем и говорю. Т.е я прав? Инспектор не имеет право составить протокол по 122 часть 1?
Та это не я хочу сказать. Это закон так говорит. (Почитай внимательно статью ст.255 КУпАП) Или я его неправильно читаю. Поэтому и спрашиваю здесь.
Социальные закладки