Re: Українська мова в Росії
[quote=mamay]
Через 50 років у 1979р. була проведена всесоюзний перепис населення. але вже з вищезазначеними територіями, і що ми бачимо.
русских (вже!) - 137 млн. 397 тис.
украинцев (несподівано!) - 42 млн. 347 тис
Ці данні я залишу вам для роздуму – куди могли зникнути така кількість українців? Померли при голодоморі, зникли у таборах Сибіру, чи забули що вони є українцями?[/quote]А подумать? Даже в чисто украинских семьях в России можно было записывать ребенка русским (по месту рождения), а в смешанных семьях так вообще это было в 9 случаях из десяти.
[quote=Павлик-Морозов][quote=mamay]
Через 50 років у 1979р. була проведена всесоюзний перепис населення. але вже з вищезазначеними територіями, і що ми бачимо.
русских (вже!) - 137 млн. 397 тис.
украинцев (несподівано!) - 42 млн. 347 тис
Ці данні я залишу вам для роздуму – куди могли зникнути така кількість українців? Померли при голодоморі, зникли у таборах Сибіру, чи забули що вони є українцями?[/quote]А подумать? Даже в чисто украинских семьях в России можно было записывать ребенка русским (по месту рождения), а в смешанных семьях так вообще это было в 9 случаях из десяти.[/quote]
Ви це вважаєте нормальним ?
[quote=mamay][quote]А подумать? Даже в чисто украинских семьях в России можно было записывать ребенка русским (по месту рождения), а в смешанных семьях так вообще это было в 9 случаях из десяти.[/quote]
Ви це вважаєте нормальним ?[/quote]А что здесь ненормального? Или Вы предлагаете проводить генетическую экспертизу с выяснением соотношения процентных содержаний крови разных наций?
[quote=Павлик-Морозов][quote=mamay][quote]А подумать? Даже в чисто украинских семьях в России можно было записывать ребенка русским (по месту рождения), а в смешанных семьях так вообще это было в 9 случаях из десяти.[/quote]
Ви це вважаєте нормальним ?[/quote]А что здесь ненормального? Или Вы предлагаете проводить генетическую экспертизу с выяснением соотношения процентных содержаний крови разных наций?[/quote]
Я раджу не забувати своє національне коріння!!!
[quote=mamay]Я раджу не забувати своє національне коріння!!![/quote]Т.е., я так понимаю, ваш премьер Ехануров патриотом Украины не может быть по определению? ;)