Не хотят отправлять в Украину или Одессу. Выдает такое сообщение. Перестановил по новой адрес доставки он вообще какой то кривой.
Вид для печати
Не хотят отправлять в Украину или Одессу. Выдает такое сообщение. Перестановил по новой адрес доставки он вообще какой то кривой.
На Али есть пояснения - отправляется только в отдельные области, наша Одесская пока не в списках
Причину сами знаете..
[QUOTE=Vikka_od;77379645]На Али есть пояснения - отправляется только в отдельные области, наша Одесская пока не в списках
Причину сами знаете..[/QUOTE]
А какие области? Где можно посмотреть?
[QUOTE=магветик;77379765]А какие области? Где можно посмотреть?[/QUOTE]
Гугл вроде как работает )))
[URL="https://news.obozrevatel.com/ukr/economics/economy/aliexpress-povertae-dostavku-v-ukrainu-koli-i-de-otrimuvatimemo-posilki.htm"]https://news.obozrevatel.com/ukr/economics/economy/aliexpress-povertae-dostavku-v-ukrainu-koli-i-de-otrimuvatimemo-posilki.htm[/URL]
Ребенок заказывала все с Joom, доставляют в Одессу довольно быстро. Алиэкспресс ни едет к нам.
[QUOTE=Стерво4ка;77379939]Ребенок заказывала все с Joom, доставляют в Одессу довольно быстро. Алиэкспресс ни едет к нам.[/QUOTE]
Да Джум доставляет, но цены там на порядок выше к сожалению
Рішення про відкриття області для доставки приймає марктеплейс. Стежте за новинами
команда Укрпошти
Надо ждать.
указываете область доставки Винницкую или Киевскую, а индекс - одесский. Все отлично приезжает, сроки - как и до войны
[QUOTE=Sandrine;77396319]указываете область доставки Винницкую или Киевскую, а индекс - одесский. Все отлично приезжает, сроки - как и до войны[/QUOTE]
Вы так пробовали? А улицу какую?
[QUOTE=магветик;77397323]Вы так пробовали? А улицу какую?[/QUOTE]
Ну я же написала, что приезжает в те же сроки, как и до войны :)
Указывала свою улицу и индекс ближайшей укрпочты, только область меняла
[QUOTE=Sandrine;77397894]Ну я же написала, что приезжает в те же сроки, как и до войны :)
Указывала свою улицу и индекс ближайшей укрпочты, только область меняла[/QUOTE]
Подтверждаю, схема рабочая, сегодня получил посылку.
[QUOTE=-PalladiN-;77493142]Подтверждаю, схема рабочая, сегодня получил посылку.[/QUOTE]
Делали какую то переадресацию на почте или на сайте?
[QUOTE=магветик;77494525]Делали какую то переадресацию на почте или на сайте?[/QUOTE]
Нет, без всяних переадресаций, как описано:
[QUOTE=Sandrine;77397894]
Указывала свою улицу и индекс ближайшей укрпочты, только область меняла[/QUOTE]
Нашла ещё один вариант как получить посылку в Одессу, может кому-то будет актуально.
Можно заказать на отделение Новой почты в любой из доступных городов, а по прибытию посылки в Украину сделать переадресацию в Одессу.
Но пока мне отвечал оператор НП, я уже успела сделать заказ по способу Sandrine))
Схема действительно работает, Укрпочта автоматом на номер отделения потом переадресовывает
Еще замечено на нескольких покупках одновременно 2-3 позиции в разных магазинах , сначала присваивают разные треки, а на таможне обьединяют в одну посылку Новой почтой и когда приходит СМС можно выбрать свое отделение рядом
[QUOTE=Бибиди-Бобиди-Бу;77514601]Нашла ещё один вариант как получить посылку в Одессу, может кому-то будет актуально.
Можно заказать на отделение Новой почты в любой из доступных городов, а по прибытию посылки в Украину сделать переадресацию в Одессу.
Но пока мне отвечал оператор НП, я уже успела сделать заказ по способу Sandrine))[/QUOTE]
Можно поподробнее? Когда стоит город Одесса, то присутствует пункт "Self-pickup", где я и могу выбрать ближайшее отделение Новой пошти. Когда поменял город на Киев, то этот пункт исчезает и я получается нигде не могу выбрать принудительно Нову пошту и, возможно, посылку будет доставлять Укрпошта.
Схема рабочаа, если выбирать город Киев, а дальше делать переадресацию. Но это только с Мист экспресс и Новой почтой работает. А если укрпочта, то нет. Придется делать платную переадресацию.
Я получаю именно Укрпочтой бесплатно!
Главное указать свой правильный индекс
Я поменяла Одесскую область на Винницкую и получаю
Почта сама делает переадресацию , акцентирую внимание - бесплатно
сама с таким еще не сталкивалась, но знакомые тоже говорили, что если посылка попадает к Укрпоште, то переадресация платная выходит. Наверное, прознали схему совсем недавно, так как месяца два назад получала на Укрпочте и всё было ок. Ааа, еще - переадресацию можно сделать только в отделении УП, онлайн такой функции нет
День добрый,
Кто в курсе какой сейчас способ работает по доставке в Одессу с АлиЭкспресс?
Надіслано від мого 2207117BPG, використовуючи Tapatalk
[QUOTE=yurij33;77654399]День добрый,
Кто в курсе какой сейчас способ работает по доставке в Одессу с АлиЭкспресс?
Надіслано від мого 2207117BPG, використовуючи Tapatalk[/QUOTE]
Пользуюсь этим
[QUOTE=Sandrine;77396319]указываете область доставки Винницкую или Киевскую, а индекс - одесский. Все отлично приезжает, сроки - как и до войны[/QUOTE]
Область указываю Львовскую. Приезжали посылки уже и НП, и Meest, и Укрпочтой. Всё автоматом, без ошибок и переадресаций.
[QUOTE=-PalladiN-;77654413]Пользуюсь этим
Область указываю Львовскую. Приезжали посылки уже и НП, и Meest, и Укрпочтой. Всё автоматом, без ошибок и переадресаций.[/QUOTE]Спасибо.
Что-то доплачивали за переадресацию?
Надіслано від мого 2207117BPG, використовуючи Tapatalk[COLOR="Silver"]
[SIZE=1]---------- Сообщение добавлено 19.01.2023 в 14:29 ----------[/SIZE]
[/COLOR][QUOTE=-PalladiN-;77654413]Пользуюсь этим
Область указываю Львовскую. Приезжали посылки уже и НП, и Meest, и Укрпочтой. Всё автоматом, без ошибок и переадресаций.[/QUOTE]Прошу прощения уточните по возможности,
Область указываете Львовскую, а город???
Я начал за заполнять так город предлагается в приложении тоже только из львовской области.
[QUOTE=-PalladiN-;77654413]Пользуюсь этим
Область указываю Львовскую. Приезжали посылки уже и НП, и Meest, и Укрпочтой. Всё автоматом, без ошибок и переадресаций.[/QUOTE]
а когда вам последний раз приходила так посылка?
я делала заказ два дня назад, так у меня Али принял с индексом Днепра, а потом сам исправил на киевский), так как я указала Киев в заказе. Придется по старинке делать переадресацию(.
[QUOTE=yurij33;77654457]Спасибо.
Что-то доплачивали за переадресацию?
Надіслано від мого 2207117BPG, використовуючи Tapatalk[COLOR="Silver"]
[SIZE=1]---------- Сообщение добавлено 19.01.2023 в 14:29 ----------[/SIZE]
[/COLOR]Прошу прощения уточните по возможности,
Область указываете Львовскую, а город???
Я начал за заполнять так город предлагается в приложении тоже только из львовской области.
Надіслано від мого 2207117BPG, використовуючи Tapatalk[/QUOTE]
Никаких переадресаций не требовалось, соответственно не доплачивал. Указывал Львовская обл, г. Львов, а Одессу вписывал в поле, где улица.
[QUOTE=Tai;77654671]а когда вам последний раз приходила так посылка?
я делала заказ два дня назад, так у меня Али принял с индексом Днепра, а потом сам исправил на киевский), так как я указала Киев в заказе. Придется по старинке делать переадресацию(.[/QUOTE]
18 декабря заказывал, приехало Meest-ом дней 10 назад
Вот ещё заказ от 4 января
[ATTACH=CONFIG]13576006[/ATTACH]
[QUOTE=-PalladiN-;77654707]Никаких переадресаций не требовалось, соответственно не доплачивал. Указывал Львовская обл, г. Львов, а Одессу вписывал в поле, где улица.
[ATTACH=CONFIG]13576006[/ATTACH][/QUOTE]
спасибо
теперь осталось выяснить, что я сделала не так
[QUOTE=-PalladiN-;77654707]Никаких переадресаций не требовалось, соответственно не доплачивал. Указывал Львовская обл, г. Львов, а Одессу вписывал в поле, где улица.
[ATTACH=CONFIG]13576006[/ATTACH][/QUOTE]Спасибо большое!
С уважением,
[emoji1666]
Ооо неужели я нашла темку на форуме 😊😊😊😊 а вот я заказывала через девочку с другого города но постоянно приходилось ее дергать когда посылка приходила на укр , а в инстаграме девочка поделилась опытом заказов через свой индекс , город выбираем другой, а индекс свой , сделала заказ недавно но еще ждать нужно , но вот теперь меня этот Али разозлил совсем , недавно спросила у девочки с Одессы , работает у нее Али или нет она сказала да , получает посылки и адрес она вводила правильный я думаю та может она просто правду не говорит 😄и заказывает через кого-то , но сегодня подружка говорит тоже выкупила заказ месяц назад и получила указано все правильно Одесса и тд хотя она живет через дорогу от меня😳😳😳😳 , как это ???? Настройки полностью одинаковые .
может обновление какое-то на Али
в Днепр сейчас не доставляет Али, пишет, что опасный регион
я тоже как вы заказала по своему индексу, теперь жду посылку
Нужно как то разобраться в чем проблема 😭 я уже в настройках пробовала изменить все и пишет логистика ….😩
[QUOTE=Tai;77667715]может обновление какое-то на Али
в Днепр сейчас не доставляет Али, пишет, что опасный регион
я тоже как вы заказала по своему индексу, теперь жду посылку[/QUOTE]
[QUOTE=шмелька;77667785]Нужно как то разобраться в чем проблема 😭 я уже в настройках пробовала изменить все и пишет логистика ….😩[/QUOTE]
Вчера мелочёвку заказывал, всё работает. Все объяснения со скрином модифицированного адреса есть на этой странице темы.
Все працює. Пишемо правильний індекс, номер телефона, у поля для адреси пишемо правильне місто та вулицю, В випадаючому списку обираємо Київ та район Києва за бажанням. Все нормально приходить. Укрпошта скільки не відправляв привозить відправлення у відділення по індексу. З містом не пам'ятаю бо обрав відділення коли запропонували, а козли з нп обирають правильне за їх бажанням відділення правда кажуть що змінити його можна тільки протягом доби.
Ну просто как получается что я живу через дорогу от подружки у нее нет проблем с доставкой и она указала Одесса Одес.обл полностью все правильно 🤷♀а тут нужно рисковать и пробовать
Кто то пробовал активировать с алиэкспресс оплата при получении ?
[QUOTE=магветик;77861756]Кто то пробовал активировать с алиэкспресс оплата при получении ?[/QUOTE]
А таке буває?
[ATTACH=CONFIG]13583770[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]13583771[/ATTACH][QUOTE=maxx™;77861846]А таке буває?[/QUOTE]
Так. Это переписка с Ева. Можно пробывать.
Снова Али не хочет отправлять товары в Одессу.
"Услуга недоступна в Вашем регионе из-за проблем с логистикой"
Смена индекса не помогает.
Есть еще варианы?
[QUOTE=NeoZ;77953449]Снова Али не хочет отправлять товары в Одессу.
Есть еще варианы?[/QUOTE]
Индекс менять не надо, только область
[QUOTE=NeoZ;77953449]Снова Али не хочет отправлять товары в Одессу.
Есть еще варианы?[/QUOTE]
Все він відправляє. Обираєте Київську область та Київ, район у Києві (та будь що куди доставляє) , а все інше пишете правильно. У нас воно приходить по індексу, а али про наші індекси нічого не знає. Коли воно приходить по індексу там все прочитають. А може навіть ніхто читати не буде, покладуть у коробку та відправлять смску. Ось як виглядає в мене адреса:
Ivav Ivanov
+380 555555555
Odeska, Odesa, Nazva vylutsi XX, 10 ap 10
DARNYTSKYI, Kyiv, Ukraine, 65XXX
Понял )))
Помню, что нужно что-то поменять, но поменял не то!
За это время нашел в Одессе и не сильно дороже.
🚫Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) додало до списку переліку міжнародних спонсорів війни китайську групу компаній Alibaba Group Holding Limited
📝В групу компаній Alibaba Group Holding Limited входить: Cloud Intelligence Group, Taobao Tmall Business Group (Taobao, Tmall, Taobao Deals, Taocaica\i, 1688. com), Local Services Group (Amap, Ele. me), Global Digital Business Group (Lazada, AliExpress, Trendyol, Daraz, Alibaba. com), Cainiao Smart Logistics, Digital Media and Entertainment Group (Youku, Alibaba Pictures).
💢Зокрема, була привернута увага до платформи онлайн-комерції AliExpress, якою керує дочірня російська компанія з групи Alibaba ТОВ «Алибаба. КОМ (РУ)»
💬Як зазначається на сайті НАЗК — "станом на 2023 рік компанія продовжує ведення справ у росії, надаючи міжнародний майданчик для продажів закордонних товарів. Прибуток ТОВ «Алибаба.КОМ (РУ)» за 2022 рік склав 16,3 млрд рублів (близько $160 млн)."
💭"У квітні 2023-го агенція Reuters повідомила, що китайська компанія Quzhou Nova закупала щонайменше 3220 тонн мідного сплаву на загальну суму $7,4 млн у Дебальцевського заводу металургійного машинобудування (контролюється росіяними) в період з 8 жовтня 2022 року по 24 березня 2023 року. За даними митниці, відвантаження мідного сплаву з заводу здійснювалися через порт Новоросійськ. З вивезеної з окупованих територій міді компанія виробляє товари, які продає на платформах Alibaba. Варто зауважити, що Alibaba вдається й до цензурування українського контенту на своїх платформах, пов’язаного з російською війною. У березні 2022 року Alibaba заблокувала профіль українського стрімера, який мав на AliExpress понад 268 тисяч підписників, за допис про війну. Водночас, проросійські дописи на платформі не видаляються" — йдеться в повідомленні.
⭐️Список Міжнародних спонсорів війни: https://sanctions.nazk.gov.ua/boycott/
[QUOTE=Sereg_K;78038788]🚫Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) додало до списку переліку міжнародних спонсорів війни китайську групу компаній Alibaba Group Holding Limited
📝В групу компаній Alibaba Group Holding Limited входить: Cloud Intelligence Group, Taobao Tmall Business Group (Taobao, Tmall, Taobao Deals, Taocaica\i, 1688. com), Local Services Group (Amap, Ele. me), Global Digital Business Group (Lazada, AliExpress, Trendyol, Daraz, Alibaba. com), Cainiao Smart Logistics, Digital Media and Entertainment Group (Youku, Alibaba Pictures).
💢Зокрема, була привернута увага до платформи онлайн-комерції AliExpress, якою керує дочірня російська компанія з групи Alibaba ТОВ «Алибаба. КОМ (РУ)»
💬Як зазначається на сайті НАЗК — "станом на 2023 рік компанія продовжує ведення справ у росії, надаючи міжнародний майданчик для продажів закордонних товарів. Прибуток ТОВ «Алибаба.КОМ (РУ)» за 2022 рік склав 16,3 млрд рублів (близько $160 млн)."
💭"У квітні 2023-го агенція Reuters повідомила, що китайська компанія Quzhou Nova закупала щонайменше 3220 тонн мідного сплаву на загальну суму $7,4 млн у Дебальцевського заводу металургійного машинобудування (контролюється росіяними) в період з 8 жовтня 2022 року по 24 березня 2023 року. За даними митниці, відвантаження мідного сплаву з заводу здійснювалися через порт Новоросійськ. З вивезеної з окупованих територій міді компанія виробляє товари, які продає на платформах Alibaba. Варто зауважити, що Alibaba вдається й до цензурування українського контенту на своїх платформах, пов’язаного з російською війною. У березні 2022 року [B]Alibaba заблокувала профіль українського стрімера, який мав на AliExpress понад 268 тисяч підписників,[/B] за допис про війну. Водночас, проросійські дописи на платформі не видаляються" — йдеться в повідомленні.
⭐️Список Міжнародних спонсорів війни: https://sanctions.nazk.gov.ua/boycott/[/QUOTE]
Для початку в мене тільки одне питання - звідки на алиекспрес підписники?
Відгуки за товари з словами проти москалів чи ПТН ПНХ спокійно собі живуть на алі та ніхто їх не видаляє.
[QUOTE=Sereg_K;78038788]🚫Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) додало до списку переліку міжнародних спонсорів війни китайську групу компаній Alibaba Group Holding Limited
💭"У квітні 2023-го агенція Reuters повідомила, що китайська компанія Quzhou Nova закупала щонайменше 3220 тонн мідного сплаву на загальну суму $7,4 млн у Дебальцевського заводу металургійного машинобудування (контролюється росіяними) в період з 8 жовтня 2022 року по 24 березня 2023 року. За даними митниці, відвантаження мідного сплаву з заводу здійснювалися через порт Новоросійськ. З вивезеної з окупованих територій міді компанія виробляє товари, які продає на платформах Alibaba. Варто зауважити, що Alibaba вдається й до цензурування українського контенту на своїх платформах, пов’язаного з російською війною. У березні 2022 року Alibaba заблокувала профіль українського стрімера, який мав на AliExpress понад 268 тисяч підписників, за допис про війну. Водночас, проросійські дописи на платформі не видаляються" — йдеться в повідомленні.
⭐️Список Міжнародних спонсорів війни: https://sanctions.nazk.gov.ua/boycott/[/QUOTE]
Так чего не закроют доставку с Китая ?
[QUOTE=maxx™;78038831]Для початку в мене тільки одне питання - звідки на алиекспрес підписники?
[/QUOTE]хз, можливо, ми не все знаємо про алі
[QUOTE=Feliz;78038952]Так чего не закроют доставку с Китая ?[/QUOTE] А чому в Україні працюють чи не всі компанії із [URL="https://sanctions.nazk.gov.ua/boycott/"]списку[/URL]? Риторичні питання.
З.І. [B]До мене[/B] які питання, я лише виклав новину.
Мопед не мой, я только разместил объяву!
[QUOTE=NeoZ;78039676]Мопед не мой, я только разместил объяву![/QUOTE]
Китайці, у тому числі Alibaba Group Holding Limited, співпрацюють з пацаками. Цей факт ніхто не заперечує?
У тому числі допомагають пацакам обходити санкції.
У тому числі, поставляють електроніку подвійного призначення.
Яка (електроніка), скоріш за все, є у мопедах, які летять, у тому числі, на Одесу.
[URL="https://nazk.gov.ua/uk/novyny/nazk-vneslo-vlasnyka-aliexpress-do-pereliku-mizhnarodnyh-sponsoriv-vijny/"]пруф[/URL]
[B]Цього достатньо?[/B]
[QUOTE=Sereg_K;78040988]Китайці, у тому числі Alibaba Group Holding Limited, співпрацюють з пацаками. Цей факт ніхто не заперечує?
У тому числі допомагають пацакам обходити санкції.
У тому числі, поставляють електроніку подвійного призначення.
Яка (електроніка), скоріш за все, є у мопедах, які летять, у тому числі, на Одесу.
[URL="https://nazk.gov.ua/uk/novyny/nazk-vneslo-vlasnyka-aliexpress-do-pereliku-mizhnarodnyh-sponsoriv-vijny/"]пруф[/URL]
[B]Цього достатньо?[/B][/QUOTE]
Така сама електроніка в дронах котрі летять на москалів від нас. Генератори та майже все що допомагало пройти зимові блекаути китайське. Знайти товари де нема китайських комплектуючих дуже складно, що будемо робити?
[QUOTE=maxx™;78041040]Така сама електроніка[/QUOTE]
Не все, що китайське - то аліекспресс
[QUOTE=Sereg_K;78042875]Не все, що китайське - то аліекспресс[/QUOTE]
Ну ще є таобао ті алибаба. І вони обидві належать алиекспресу. Ну можна ще самостійно поїхати в Китай, але ті хто намагається тут виробляти дрони беруть на али. Їм тепер дрони не виробляти?
На мій погляд алиі це приклад компанії котра особливо москалям нічого корисного не робить, а тільки допомагає позбавитись валюти, що не погано. Мікросхеми для ракет вони придбають незалежно від роботи али з москалями. Останнім часом на алі мікросхеми це кідалово, брати там щось для ракет це безглуздя.
Ну по факту - у повідомленні НАЗК йдеться мова що москалі вклали сировину для міді, потім продали сировину китайцям, потім китайці щось з неї зробили та продають товари на алі. І винен у цьому не ті хто перевіз сировину, не ті хто пропустив судно через протоки, не той хто придбав сировину та обробляв, а власник базару де продавали щось, де цієї міді на кілька центів. І якщо товари котрі містять вкрадену в Україні мідь придбати на іншому базарі то питань немає. Де логіка?
[QUOTE=maxx™;78043122]Ну ще є таобао ті алибаба. І вони обидві належать алиекспресу.
[/QUOTE] У новині про них також йдеться
[QUOTE=maxx™;78043122]Де логіка?[/QUOTE] Подайте запит у НАЗК. :)
Похоже, тематика сменилась на закрыть эту тему или нет.
Пробую заказать, а мне такое выдаёт.
[QUOTE]Payment failed
We had to close this order due to account security concerns. CSC_7200052[/QUOTE]
Уже и гривневую карту и долларовую добавляю (1 бакс сняло).
Указал Киев, Дарницкий. Что не так?
[QUOTE=rakywok;78052231]Пробую заказать, а мне такое выдаёт.
Уже и гривневую карту и долларовую добавляю (1 бакс сняло).
Указал Киев, Дарницкий. Что не так?[/QUOTE]
Сьогодні люди замовляли, все добре. Покаж адресу
[QUOTE=maxx™;78052237]Сьогодні люди замовляли, все добре. Покаж адресу[/QUOTE]
Odesskaya, Odessa, 65023, Novoselskogo хх/хх
DARNYTSKYI, Kyiv, Ukraine, 65023
[QUOTE=rakywok;78052257]Odesskaya, Odessa, 65023, Novoselskogo 55/15
Default[/QUOTE]
Повинно працювати. А в банку не намагався дізнатись чому не проходить платіж?
[QUOTE=maxx™;78052283]Повинно працювати. А в банку не намагався дізнатись чому не проходить платіж?[/QUOTE]
На гривневой 3 раза прошло оплата и возврат, на долларовой ничего не происходит (кроме снятия бакса, за привязку наверное). Моментом выдаёт вот это сообщение и на почту письмо, что закрыто. 100 лет ничего не заказывал, добавил новые карты...
Подозреваю что вопрос к Али, а не к банкам. 2 разных банка с разными валютами.
[QUOTE=rakywok;78052294]На гривневой 3 раза прошло оплата и возврат, на долларовой ничего не происходит (кроме снятия бакса, за привязку наверное). Моментом выдаёт вот это сообщение и на почту письмо, что закрыто. 100 лет ничего не заказывал, добавил новые карты...
Подозреваю что вопрос к Али, а не к банкам. 2 разных банка с разными валютами.[/QUOTE]
Я нікуди нічого не прив'язував, в мене я там навіть ніколи не зберігаю картку. Ти точно платиш напряму, а не через палку наприклад?
[QUOTE=maxx™;78052309]Я нікуди нічого не прив'язував, в мене я там навіть ніколи не зберігаю картку. Ти точно платиш напряму, а не через палку наприклад?[/QUOTE]
Всё оказалось банально проще, как и было как то до этого. Не мог с Ева оплатить подгузники, решил сменить Мозиллу и всё получилось. Аналогично и сейчас. 2 часа возни... Что она там блокирует, непонятно.
Правда почему то цены стали другие, но это уже такое...
Я не привязывал карту, ввел её данные, а мне сразу просто пришло смс с банка, типа покупка на Али 1 бакс, но он вернулся назад сразу, судя по балансу.
Пошёл искать другие товары, с адекватными ценами)))
[QUOTE=rakywok;78052383]Всё оказалось банально проще, как и было как то до этого. Не мог с Ева оплатить подгузники, решил сменить Мозиллу и всё получилось. Аналогично и сейчас. 2 часа возни... Что она там блокирует, непонятно.
Правда почему то цены стали другие, но это уже такое...
Я не привязывал карту, ввел её данные, а мне сразу просто пришло смс с банка, типа покупка на Али 1 бакс, но он вернулся назад сразу, судя по балансу.
Пошёл искать другие товары, с адекватными ценами)))[/QUOTE]
В мене не мозілла, але адблокер стоїть. Проблем немає.
Пишут мне тут на Али, что мои посылки объединили в 1. Гугл говорит, что такая посылка приходит Новой почтой. Сюрприза с оплатой доставки не будет?
[QUOTE=rakywok;78091710]Пишут мне тут на Али, что мои посылки объединили в 1. Гугл говорит, что такая посылка приходит Новой почтой. Сюрприза с оплатой доставки не будет?[/QUOTE]
Якщо там трек типа MGRAE00 то вона може прийти як містом так й укрпоштою, новою мені такі треки не приходили. У новой зазвичай був A..... одразу. З оплатою доставки нічого не буде, навпаки з такою схемою алі платить за доставку менше ніж ти заплатив. Але якщо в тебе 2 відправлення по $100 і там написано $100 на кожному то митниця може нарахувати мито і буде права. Тому якщо треба зробити 2 замовлення по $100 то їх треба робити по черзі, друге робити коли перше вже поїхало.
[QUOTE=maxx™;78091725]Якщо там трек типа MGRAE00 то вона може прийти як містом так й укрпоштою, новою мені такі треки не приходили. У новой зазвичай був A..... одразу. З оплатою доставки нічого не буде, навпаки з такою схемою алі платить за доставку менше ніж ти заплатив. Але якщо в тебе 2 відправлення по $100 і там написано $100 на кожному то митниця може нарахувати мито і буде права. Тому якщо треба зробити 2 замовлення по $100 то їх треба робити по черзі, друге робити коли перше вже поїхало.[/QUOTE]
У меня RK11805787ХХХ. Там 2 заказа до 10 баксов. 1 доставка бесплатно, второй вроде 6 грн.
Про 100 баксов я знаю, по таким ценам, я там в принципе ничего не брал никогда.
[QUOTE=rakywok;78092255]У меня RK11805787ХХХ. Там 2 заказа до 10 баксов. 1 доставка бесплатно, второй вроде 6 грн.
Про 100 баксов я знаю, по таким ценам, я там в принципе ничего не брал никогда.[/QUOTE]
rк це трек об'єднаного? Тоді він може прийти чим завгодно.
Они теперь часто объединяют посылки. Мне чаще всего приходит Новой Почтой, лишь однажды доставили Укрпочтой. На стоимость доставки не влияло никак (у меня были и платная, и бесплатная доставка). Если доставка будет силами Новой Почты - то спустя какое-то время приходит уведомление в приложении что оформлена посылка на меня международная, а при попадании её в Украину - уведомление о том, по какому адресу она придет и что я могу в течении суток изменить адрес получения.
Возврат средств за бракованный товар при таком способе доставки я тоже проводила - всё нормально, как и прежде, ничего по-другому не пересчитывают.
Доставка в Одессу через Киев сработала. Чутка нервничал, шо б не потерялась, но все норм.
Посылка шла месяц и 2 дня.
[QUOTE=Skyforce;78134050]Доставка в Одессу через Киев сработала. Чутка нервничал, шо б не потерялась, но все норм.
Посылка шла месяц и 2 дня.[/QUOTE]
Тоже дошло, но вроде быстрее.
Давно не заходил на Али, сейчас после восстановления пароля мне, кроме главной страницы, никуда не пускает, ибо перекидывает на
https://aliexpress.ru/item/...
Что поменять, что б дальше работало?
[QUOTE=NeoZ;78192424]Давно не заходил на Али, сейчас после восстановления пароля мне, кроме главной страницы, никуда не пускает, ибо перекидывает на
[url]https://aliexpress.ru/item/[/url]...
Что поменять, что б дальше работало?[/QUOTE]
Повидаляти усі кукі пов'язані з алі, потім спробувати таки перейти на .com
[QUOTE=NeoZ;78192424]Давно не заходил на Али, сейчас после восстановления пароля мне, кроме главной страницы, никуда не пускает, ибо перекидывает на
https://aliexpress.ru/item/...
Что поменять, что б дальше работало?[/QUOTE]
https://www.aliexpress.com/ а не ru
[QUOTE=Feliz;78192924]https://www.aliexpress.com/ а не ru[/QUOTE]
Якщо в тебе стоять кукі москальского сайту то це тобі не допоможе бо буде редирект на москальский. Може ще є якісь умови, але видалення куків зазвичає вирішує проблему.
[QUOTE=maxx™;78192460]Повидаляти усі кукі пов'язані з алі, потім спробувати таки перейти на .com[/QUOTE]
Да. Очистка прошла удачно. Перебрасывать перестало, но...
Переброс вновь появился при выборе русского языка, тогда снова очистка.
И украинского языка нет в перечне.
[QUOTE=NeoZ;78194328]Да. Очистка прошла удачно. Перебрасывать перестало, но...
Переброс вновь появился при выборе русского языка, тогда снова очистка.
И украинского языка нет в перечне.[/QUOTE]
Не знаю, я англійською версію користуюсь. Ти бажаєш москальску мову, для якої зроблений окремий сайт. Ти чи переходиш на англійську чи користуєшся москальскийм, інших варіантів з алі немає.
[QUOTE=maxx™;78194342]Не знаю, я англійською версію користуюсь. Ти бажаєш москальску мову, для якої зроблений окремий сайт. Ти чи переходиш на англійську чи користуєшся москальскийм, інших варіантів з алі немає.[/QUOTE]
Як це немає? Є українська, але в мобільній версії. :)
[QUOTE=L.D.K.;78194491]Як це немає? Є українська, але в мобільній версії. :)[/QUOTE]
Я думаю що реально підтримуються версії котрі є у веб версії, все інше - автоперекладач. Хоча опис товару у будь якому випадку це автоперекладач.
[QUOTE=maxx™;78194497]Я думаю що реально підтримуються версії котрі є у веб версії, все інше - автоперекладач. Хоча опис товару у будь якому випадку це автоперекладач.[/QUOTE]
Вибір мови в додатку це автоперекладач? Щось новеньке.
[QUOTE=L.D.K.;78194501]Вибір мови в додатку це автоперекладач? Щось новеньке.[/QUOTE]
Ти вважаєш що продавці сидять та українською (та іншими мовами) заповнюють опис товару? Чи перекладають UI в додатку в онлайні чи просто під час збірці роблять автоматичний переклад усіх мов не знаю, я давно не дивився той додаток і не можу сказати то обгортка для сайта чи справжній додаток.
[QUOTE=maxx™;78194507]Ти вважаєш що продавці сидять та українською (та іншими мовами) заповнюють опис товару? Чи перекладають UI в додатку в онлайні чи просто під час збірці роблять автоматичний переклад усіх мов не знаю, я давно не дивився той додаток і не можу сказати то обгортка для сайта чи справжній додаток.[/QUOTE]
Звичайно, ні. Опис товарів там англійською. Я мав на увазі, що є доволі гарний переклад всього меню (список бажань, купони, мої замовлення та інше).
Народ, в когось є проблеми із доставкою через блокування польського кордону? Вже майже тиждень як останні новини з трекінгу були, та по всьому виходить, що десь там застрягло.
[QUOTE=Freeman302;78233730]Народ, в когось є проблеми із доставкою через блокування польського кордону? Вже майже тиждень як останні новини з трекінгу були, та по всьому виходить, що десь там застрягло.[/QUOTE]
Не знаю, где именно проблема, но по статусу новой почты международной уже больше недели "выехало с таможенного депо". Выехали и похоже растворились...
Застряли похоже у всех. с 29 числа не двигаются.
У меня подобная ситуация с мистекспресом. Неделю назад по трекингу выехали из транзитной зоны и больше информация не обновляется((((
Подскажите пожалуйста, я выбираю область Киевскую, но там автоматически выскакивает графа с киевским адресами(улицами, селами), я выбираю любой... Затем пишу вручную свой адрес в Одессе и Индекс, правильно?
[QUOTE=rakywok;78052257]Odesskaya, Odessa, 65023, Novoselskogo хх/хх
Default[/QUOTE]
[QUOTE=Lubimaya;78267766]Подскажите пожалуйста, я выбираю область Киевскую, но там автоматически выскакивает графа с киевским адресами(улицами, селами), я выбираю любой... Затем пишу вручную свой адрес в Одессе и Индекс, правильно?[/QUOTE]
Правильно, приклад вище. В мене так само. Там треба обрати область та район. Для укрпошти та НП головне індекс, мист просто надсилає смс щоб обрали куди слати. Мені на днях міст приїхав чомусь у Киів, але безкоштовно приїхав куди треба.
Подскажите пожалуйста проблемы с застрявшими посылками разрешились?
Можно ли сейчас в Одессу заказывать с Алиэкспесс?
[QUOTE=Pupkovich;78292032]Подскажите пожалуйста проблемы с застрявшими посылками разрешились?
Можно ли сейчас в Одессу заказывать с Алиэкспесс?[/QUOTE]
Не було ніяких проблем
[QUOTE=maxx™;78292318]Не було ніяких проблем[/QUOTE]
хіба? а то що посілки які йдуть через Прибалтику не зависали на польському кордоні?
одна зависла з 16 грудня пару днів тому прибіла,
друга висить з 20 грудня загальний термін вже 40 діб.
так що не кажіть те чого не знаєте, всезнайко.
посілки почали рухи
[QUOTE=lenivec;78305774]хіба? а то що посілки які йдуть через Прибалтику не зависали на польському кордоні?
одна зависла з 16 грудня пару днів тому прибіла,
друга висить з 20 грудня загальний термін вже 40 діб.
так що не кажіть те чого не знаєте, всезнайко.
посілки почали рухи[/QUOTE]
Те що було замовлено 26-го грудня приїхало кілька днів тому. Те що воно іноді доїжджає за 2 тижні не означає що місяць це не нормально. Мені постійно щось їде, не бачу особливих проблем. Ну от зараз є одна посилка, що відправлена 29 листопада, а 2 дні тому виїхала з Латвії. Тільки до чого тут польский кордон, якщо вона до нього ще не доїхала? Ще до повномасштабного вторгнення щось доходило за 2 тижні, щось за 2 місяці. До 2-х місяців це норм бо ти ніколи не знаєш що там на пошті
Добрый день.
Я уже минимум неделю не могу ничего заказать.
При попытке сделать любой заказ с предварительной пометкой возможной доставки в Украину на стадии оплаты внезапно получаю сообщение о сложностях с логистикой при доставке в мой регион.
[IMG]https://i.postimg.cc/mg98wTz9/Screenshot-2024-01-22-16-30-07-637-com-alibaba-aliexpresshd-edit.jpg[/IMG]
Что пробовал и не помогло:
1. Пробовал в аппе и в вэбке.
2. Менял адрес несколько раз.
3. Пробовал купить разные товары в разном количестве у разных продавцов.
Собственно вопрос: это такое моё еврейское счастье или проблема глобальная?
Если не глобально, то какие есть способы решить такую проблему?
В Гугле не нашёл упоминаний о проблемах с доставкой в Украину в последнее время.
Адрес на какой ? Поставьте город - Киев, область - Киев(Киевская как-то так), улица - ваш адрес в Одессе включая название нашего города (!!!), т.е. г. Одесса ул. Вашаулица, дом Вашномердома, кв. Вашномерквартиры, индекс - ваш индекс в Одессе
[QUOTE=MЫКОЛА;78326799]Добрый день.
При попытке сделать любой заказ с предварительной пометкой возможной доставки в Украину на стадии оплаты внезапно получаю сообщение о сложностях с логистикой при доставке в мой регион.
В Гугле не нашёл упоминаний о проблемах с доставкой в Украину в последнее время.[/QUOTE]
А після 24.02.2022 щось замовляв? Якщо ні, читай останні повідомлення як писати правильно адресу, якщо так то я останнє замовлення робив 15-го січня без проблем.
[QUOTE=MЫКОЛА;78326799]Добрый день.
В Гугле не нашёл упоминаний о проблемах с доставкой в Украину в последнее время.[/QUOTE]
пробуй : адрес например киев, а почтовый индекс и улицу дом и кв пиши домашний адрес свои,
удали все куки и почисть историю посещения и работай с этой [url]https://best.aliexpress.com/?spm=a2g0o.best.logo.1.29cb2c256EhF6F&browser_redirect=true&commercial_type=bestPage&hc_1214_tag=ByAffPage&aff_fcid=d4b90d83ad994af8a341292d7325af04-1705933662482-00200-_pz9sEiR&aff_fsk=_pz9sEiR&aff_platform=portals-promotion&sk=_pz9sEiR&aff_trace_key=d4b90d83ad994af8a341292d7325af04-1705933662482-00200-_pz9sEiR&terminal_id=174298a4cf7f42889ca5d34fae16deb7[/url]
Огромная благодарность всем.
[IMG]https://i.postimg.cc/VLVBhgJn/6d26f768-fdef-4ebd-a6af-44fc417c34d8.jpg[/IMG]
maxx™ [URL="https://forumodua.com/showthread.php?t=3312905&p=78326799#top"]уже объяснял.[/URL]
У меня все сработало. Жду доставку.
[QUOTE=NeoZ;78326942]maxx™ [URL="https://forumodua.com/showthread.php?t=3312905&p=78326799#top"]уже объяснял.[/URL]
У меня все сработало. Жду доставку.[/QUOTE]
у меня по этой схеме уже пришел заказ
диииип респект!
И у меня пришёл заказ где-то за недели 2,5..
А второй потерялся, 1,5 месяца жду ... (( не знаю чтт делать, открывать спор на возврат денег или ещё ждать. Говорит продавец связаться со службой доставки типа, хз
[QUOTE=Lubimaya;78329480]И у меня пришёл заказ где-то за недели 2,5..
А второй потерялся, 1,5 месяца жду ... (( не знаю чтт делать, открывать спор на возврат денег или ещё ждать. Говорит продавец связаться со службой доставки типа, хз[/QUOTE]
открывать спор на возврат денег а то будете ждать 1.5 года посылку. Пусть у продавца голова болит.
[QUOTE=магветик;78333916]открывать спор на возврат денег а то будете ждать 1.5 года посылку. Пусть у продавца голова болит.[/QUOTE]
Погана пропозиція. Якщо відправлення не дійшло, то відкривати
суперечку треба відкривати не раніше ніж як на останній день коли алі каже що воно повинно дійти. Гадаю що можна навіть через 1-2 дня піля бо алі дає 15 днів на це. Якщо відкрити раніше, то алі закриє її з відповіддю почекайте ще, а ще одну може не дозволити відкривати бо питання типа вирішено - "чекайте ще"
Може до когось щось нетдоходить але за останні 10+ років з алі та кілька сотень замовлень в мене було тільки 2 пиатння - одне не дійшло та термін визначений алі, гроші повернули (десь $6) через місяць прийшло. Інше на пів бакса типа дійшло до відділення
, але там не знайшли я просто забив на те бо переїхав. Може воно просто десь загубилось, а потім знайшлось. Сьогодгнф забрав відправлення котре відправили у листопаді, а ле у алі термін ще не вийшов.
Война-войной, а нужно обновить инструмент ... думаю залезу на алишку, по идее чуть сэкономлю ... посмотрел, а в реалиях не стоит та экономия тех телодвижений. Реально практически все, что я хотел, я нашел в Одессе по таким же ценам как и на том али) не понимаю зачем чего-то там заказывать и ждать ))) понимаю еще прошлый год, когда реально многое чего поразбирали, те-же повербанки, переходники всякие ... а сейчас смысл тех заказов?
там ОГРОМНЫЙ выбор того что бывает нужно и нет тут, хотя да, бывает частенько там даже дороже и чего-то нет, но всякие эксклюзивные переходники и их варианты можно купить только там
к примеру двойник внутреннего порта USB для материнской платы у нас взять негде[COLOR="Silver"]
[SIZE=1]---------- Сообщение добавлено 26.01.2024 в 05:44 ----------[/SIZE]
[/COLOR]там ОГРОМНЫЙ выбор того что бывает нужно и нет тут, хотя да, бывает частенько там даже дороже и чего-то нет, но всякие эксклюзивные переходники и их варианты можно купить только там
к примеру двойник внутреннего порта USB для материнской платы у нас взять негде
[QUOTE=denizz;78334350]Война-войной, а нужно обновить инструмент ... думаю залезу на алишку, по идее чуть сэкономлю ... посмотрел, а в реалиях не стоит та экономия тех телодвижений. Реально практически все, что я хотел, я нашел в Одессе по таким же ценам как и на том али) не понимаю зачем чего-то там заказывать и ждать ))) понимаю еще прошлый год, когда реально многое чего поразбирали, те-же повербанки, переходники всякие ... а сейчас смысл тех заказов?[/QUOTE]
Там таки у середньому дешевше. Чи там воно є у наявності а тут немає. Та й от наприклад наші бізнесмени не бажають відправляти Укрпоштою, воги роблять так як їм зручно. А мені зручніше замовити на алі ніж платити новій пошті навіть якщо воно тут коштує так само.
[QUOTE=maxx™;78334509]Там таки у середньому дешевше. Чи там воно є у наявності а тут немає. Та й от наприклад наші бізнесмени не бажають відправляти Укрпоштою, воги роблять так як їм зручно. А мені зручніше замовити на алі ніж платити новій пошті навіть якщо воно тут коштує так само.[/QUOTE]
укрпошта это извращение, проще заплатить лишние 50 грн в новой почте и не париться. по поводу же дешевле, не уверен .. то, что было нужно мне, я взял в Югторге, по той же цене что и там, на некоторые позиции даже дешевле (мультиметр), что-то взял в Радиомаге .. там несколько дороже, но не настолько, что бы месяц-другой ждать и переживать по данному поводу