І шо з того
Що він вам зробив
він просто рядовий член партії, і то не факт
просто громадянин який не товаришує з своєю головою
а от Яник ваш
русскій человекъ котораго вібрал юго-восток
Вид для печати
І шо з того
Що він вам зробив
а от Яник ваш
русскій человекъ котораго вібрал юго-восток
[QUOTE=FCKL;25624308]ех навіть гумору не розумієте
шо ви до того рагуля вчепилися
хлопець просто висловив свою думку, яка вам від того шкода?
ви б краще за свого Яника дивилися так[/QUOTE]
Причем тут Янык???????
[QUOTE=Dema;25624464]Насколько я помню...это "выступление" рагуля по сути калька с давнишнего (2004 г.) тягныбоковского...про москалей и жыдив....[/QUOTE]
ну бачите як змінився Тягнибок
який зараз толерантний політик
навіть сам Коломойський, який голова асоціації єврейських громад Європи, про нього схвально відгукувався
[QUOTE=FCKL;25624493]І шо з того
Що він вам зробив
а от Яник ваш
русскій человекъ котораго вібрал юго-восток[/QUOTE]
Ну запад уже выбрал))
судя по вашим постам, вам лет так 15)) Янык, русский человек, эка каша какая в котелке)))
[QUOTE=FCKL;25624548]ну бачите [U]як змінився[/U] Тягнибок
який зараз толерантний політик
навіть сам Коломойський, який голова асоціації єврейських громад Європи, про нього схвально відгукувався[/QUOTE]
Ты хочешь меня убедить, что рагуль может стать нормальным человеком?
[QUOTE=Лабик;25624555]Ну запад уже выбрал))
судя по вашим постам, вам лет так 15)) Янык, русский человек, эка каша какая в котелке)))[/QUOTE]
12
Львів дав ВО Свободі менше голосів чим Одеса Партії Регіонів
відповідно якщо тут йдуть пости де показують рагулів з Свободи і роблять винними захід, то я маю повне право проводити аналогії з Януковичом
[QUOTE=FCKL;25624638]12
відповідно якщо тут йдуть пости де показують рагулів з Свободи і роблять винними захід, то я маю повне право проводити аналогії з Януковичом[/QUOTE]
Ага, и сколько Коломойский отстегнул(отстегивает) Тягнибоку? Что бы он временно поутих?
[QUOTE=FCKL;25624638]12
відповідно якщо тут йдуть пости де показують рагулів з Свободи і роблять винними захід, то я маю повне право проводити аналогії з Януковичом[/QUOTE]
я понял, старая укр. болезнь, а чего я должен быть умнее его)))
выбирали лучших из худших, других вариантов просто небыло...а если судить по посещаемости выборов, то голосовали восновном идейные..
[QUOTE=Лабик;25624929]я понял, старая укр. болезнь, а чего я должен быть умнее его)))
выбирали лучших из худших, других вариантов просто небыло...а если судить по посещаемости выборов, то голосовали восновном идейные..[/QUOTE]
бла бла бла
значить якщо Львів дає за ВО Свободу 17% від загальної кількості прописаного дорослого населення, то це фашисти, рагулі, і несуть відповідальність за ті жахливі речі які терпить решта України від націоналістів - нетолерантні відео по ютубу, антиросійські статті в інтернеті і інтерв"ю по новинах
а от коли в Одесі 33% від загального дорослого прописаного населення голосує за ПР то Янукович "не їхній" і не дай Боже їм дорікнути за щось
[QUOTE=FCKL;25625187]бла бла бла
значить якщо Львів дає за ВО Свободу 17% від загальної кількості прописаного дорослого населення, то це фашисти, рагулі, і несуть відповідальність за ті жахливі речі які терпить решта України від націоналістів - нетолерантні відео по ютубу, антиросійські статті в інтернеті і інтерв"ю по новинах
а от коли в Одесі 33% від загального дорослого прописаного населення голосує за ПР то Янукович "не їхній" і не дай Боже їм дорікнути за щось[/QUOTE]
На выборы пришло только 65% всего))))))я очень бы удивился еслиб потдержали Тягнибока........ выбора небыло к сожелению..
кому це цікаво
є результат і наслідки
на даний час є негативні наслідки саме від вашого вибору
интересно, а какие последствия были от вашего выбора?? при ком былоб лучше?7 я не за кого.. но если интересно почитай как Болгария принемала пенсионую реформу, и что там за реформа, Чехия, например)) почему с 2004 по 2010 никто некаких реформ не делал???? а только говорили... потому что реформы НИКОГДА небыли популярны у населения
[QUOTE=Лабик;25625792]интересно, а какие последствия были от вашего выбора?? при ком былоб лучше?7 я не за кого.. но если интересно почитай как Болгария принемала пенсионую реформу, и что там за реформа, Чехия, например)) почему с 2004 по 2010 никто некаких реформ не делал???? а только говорили... потому что реформы НИКОГДА небыли популярны у населения[/QUOTE]
а зараз їх значить хтось робить?
збільшили податки - сказали що то реформа податкової системи, збільшили пенсійний вік - сказали що це реформа пенсійної системи
серйозні реформи
[QUOTE=FCKL;25626147]а зараз їх значить хтось робить?
збільшили податки - сказали що то реформа податкової системи, збільшили пенсійний вік - сказали що це реформа пенсійної системи
серйозні реформи[/QUOTE]
А нынче, кинули народ на деньги, но прикрылись таким красивым словом реформа и некоторые как видишь, верят))
[QUOTE=FCKL;25625583]кому це цікаво
є результат і наслідки
[B]на даний час є негативні наслідки саме від вашого вибору[/B][/QUOTE]
вы меня пристыдили....в 1991-м я лохонулся...
[QUOTE=FCKL;25626147]а зараз їх значить хтось робить?
серйозні реформи[/QUOTE]
Прежде чем говорить, посмарите когда выходят на пенсию в других странах, в той жеш европе.....я не говорю что все гладко, но.. если ты неможеш в месяц заплатить 300 с капейками налога, не занимайся бизнесом.. иди сторожем... мне интересно когда люди не читают , а только ругают, кто то из опозиции гдето написал какуюто реформу??? НЕТ потому что сразу станет не популярным
[QUOTE=sergey007;25626731]А нынче, кинули народ на деньги, но прикрылись таким красивым словом реформа и некоторые как видишь, верят))[/QUOTE]
тебя кинули на деньги??? иди фоткай себя в зеркале дальше)))))
[QUOTE=FCKL;25624548]навіть сам Коломойський, який голова асоціації єврейських громад Європи, про нього схвально відгукувався[/QUOTE]це не дивно - витратити стільки грошей...
[QUOTE=Седьмой;25624727]Ага, и сколько Коломойский отстегнул(отстегивает) Тягнибоку?[/QUOTE]
Так ото ж!!
Ви ж розберіться, з яких перший та для яких другий...
[QUOTE=Bivaliu;25629548]Так ото ж!!
Ви ж розберіться, з яких перший та для яких другий...[/QUOTE]
ШО? Тягнибока платит Коломойскому?