-
[QUOTE=Alеxey;25252808]Я сравнивал логику рассуждений. Так же как украинцам не легче оттого что голодом убивали не только их, но еще и казахов, так же не вижу что должен объяснить тот факт, что [B]в других оккупированных большевикам странах тоже ущемлялись родные языки[/B].[/QUOTE]
И чем сегодняшняя Украина в этом вопросе от большевиков отличается тогда?
-
[QUOTE=Alеxey;25251830]Ну так, а почему от русского нельзя было отказаться [/QUOTE]Можешь отказаться сейчас, уже начинай)
-
[QUOTE=Dema;25252857]И чем сегодняшняя Украина в этом вопросе от большевиков отличается тогда?[/QUOTE]
Тим що ми українці знаходимося на своєї землі.
-
[QUOTE=Alеxey;25253012]Тим що ми[B] українці [/B]знаходимося на своєї землі.[/QUOTE]
Это в каком смысле - как этнос, национальность, гражданство или раса....?
-
[QUOTE=Dema;25253079]Это в каком смысле - как этнос, национальность, гражданство или раса....?[/QUOTE]
В усіх цих сенсах. Ми не є окупантами як була Російська імперія і Радянський Союз.
-
[QUOTE=Alеxey;25253222][B]В усіх цих сенсах[/B]. Ми не є окупантами як була Російська імперія і Радянський Союз.[/QUOTE]
Ты понимаешь, что полностью этим даже зачатки смысла своего предыдущего сообщения перечеркнул...?
-
[QUOTE=Alеxey;25252808]Я сравнивал логику рассуждений. Так же как украинцам не легче оттого что голодом убивали не только их, но еще и казахов, так же не вижу что должен объяснить тот факт, что в других оккупированных большевиками странах тоже ущемлялись родные языки.[/QUOTE]
Шалом. А что, в СШП есть языки апачей или сиу? Или во времена голодомора в тех же Штатах не умерли миллионы?
-
[QUOTE=Alеxey;25253012]Тим що ми українці знаходимося на своєї землі.[/QUOTE]
Вопрос только в РОДНОЙ земле? Крым возвращать или как? :)
-
[QUOTE=Соломон Изевич;25253290]Вопрос только в РОДНОЙ земле? Крым возвращать или как? :)[/QUOTE]
У Крыма вроде бы автономия.
-
[QUOTE=Alеxey;25253373]У Крыма вроде бы автономия.[/QUOTE]
Таки он уже не Украинская территория?
-
[QUOTE=Dema;25253261]Ты понимаешь, что полностью этим даже зачатки смысла своего предыдущего сообщения перечеркнул...?[/QUOTE]
Якщо ти не бачиш десь сенсу, невже це означає що його таки немає. Це означає тільки те що ти його не бачиш.
-
[QUOTE=Соломон Изевич;25253406]Таки он уже не Украинская территория?[/QUOTE]
Звісно українська, але має автономію, тому що історично Крим дійсно не був українською територією.
-
[QUOTE=Alеxey;25253416]Якщо ти не бачиш десь сенсу, невже це означає що його таки немає. Це означає тільки те що ти його не бачиш.[/QUOTE]
Так як щодо мов у Америці та померлих у роки голодомору у тій же Америці?
-
[QUOTE=Alеxey;25253456]Звісно українська, але має автономію, тому що історично Крим дійсно не був українською територією.[/QUOTE]
На двух стульях пытаетесь усидеть? Вопрос очень простой - Крым украинский или нет?
-
[QUOTE=Соломон Изевич;25253457]Так як щодо мов у Америці та померлих у роки голодомору у тій же Америці?[/QUOTE]
Будете подавати на Америку до суду? Вперед, я заважати не буду. До мене тільки не треба з Америкою чіпатися.
-
[QUOTE=Соломон Изевич;25253484]На двух стульях пытаетесь усидеть? Вопрос очень простой - Крым украинский или нет?[/QUOTE]
Так.
-
[QUOTE=Alеxey;25253530]Будете подавати на Америку до суду? Вперед, я заважати не буду. До мене тільки не треба з Америкою чіпатися.[/QUOTE]
Тобто, щодо геноциду Вас цікавить тільки власна дупа?
-
[QUOTE=Alеxey;25253544]Так.[/QUOTE]
Он воно як? А хто...кхм...презентував Україні оцей ласий шмат? Чи не Росія? То й як називати того, хто радісно хапає крадене?Бо Крим був загарблений Росією, чи не так?
-
[QUOTE=Соломон Изевич;25253576]Тобто, щодо геноциду Вас цікавить тільки власна дупа?[/QUOTE]
Я впевнений що дупи американських індіанців ви захистите краще за мене.
-
[QUOTE=Соломон Изевич;25253631]Он воно як? А хто...кхм...презентував Україні оцей ласий шмат? Чи не Росія? То й як називати того, хто радісно хапає крадене?Бо Крим був загарблений Росією, чи не так?[/QUOTE]
«Убийцу укокошить можно смело, а вора обобрать – святое дело» (с)