[QUOTE=RaverOleg;3380644]Вірно, це наіонал-соціалізм, але не націоналізм. Слово національній не повід для ототожнювання, [B]необхідно аналізувати ідею, а ні літери[/B].[/QUOTE]
А деяния? Красивыми лозунгами сходство с нацизмом не очень маскируется.
Вид для печати
[QUOTE=RaverOleg;3380644]Вірно, це наіонал-соціалізм, але не націоналізм. Слово національній не повід для ототожнювання, [B]необхідно аналізувати ідею, а ні літери[/B].[/QUOTE]
А деяния? Красивыми лозунгами сходство с нацизмом не очень маскируется.
[quote=Dema;3380706]А деяния? Красивыми лозунгами сходство с нацизмом не очень маскируется.[/quote]Знову окозамилення починаєте?
[QUOTE=RaverOleg;3380773]Знову [B]окозамилення[/B] починаєте?[/QUOTE]
Лозунги это и есть "окозамилення". (а я не перевариваю рекламу, не верю)
[QUOTE=Pablo Escobar;3380680]То й навіщо брехати? Ця дівчина лише українською і спілкується.[/QUOTE]
а навіщо остальные брешут?
[QUOTE=sima-vpn;3380535]Уважаемый,так и мы НЕ против русского, мы тоже ЗА украинский.:)[/QUOTE]
Тем более , о чём речь! Даёш одинаковый статус обоим языкам на образовательном и государственных уровнях! И вопрос с повестки будет снят!:rtfm:
[QUOTE=КРИСТАЛЛ-7;3378713]Читать читала,на сколько в серьез пишешь,поняла сейчас:) А то думала поди знай,может пропоганда;)[/QUOTE]
щиро дякую. Хоча і без пропаганди тут не обішлось - врешті решт всі на форумі займаються пропагандою своїх, або, що частіше, запозичених поглядів на світ. ;)
[QUOTE=serg-shs;3381020]щиро дякую. Хоча і без пропаганди тут не обішлось - врешті решт всі на форумі займаються пропагандою своїх, або, що частіше, запозичених поглядів на світ. ;)[/QUOTE]
А кто сейчас может похвастаться объективностью , учитывая качество источников информации?
[QUOTE=Ur;3368460]А почему я на мове не общаюсь?[/QUOTE]
Я ее [I][U]замалчиваю[/U][/I]. Это - мой молчаливый протест.
[QUOTE=megawatt;3381100]А кто сейчас может похвастаться объективностью , учитывая качество источников информации?[/QUOTE]
обьективність до поглядів не має прямого відношення. врешті решт істина одна, а поглядів чимало. Але є власні погляди сформовані за рахунок власного аналізу оточуючого світу, а є шаблони які беруться на озброєння і часто і недорочно повторюються, останній різновид поглядів має привабливу рису - такі погляди бистро змінюються... і відповідно приносять певні капітали (цілком реальні) хто навчиться маніпулювати такими речами. Якщо ж людина отримала Істину (звістно частину іі неосяжної) то такого, за звичаєм, розпинають.
Але все ж таки що заважає розмовляти українською?
- певна традиційність вживання іньшої мови?
- "шароварність" яка, нажаль, іноді асоціюється з українською?
- нерозвиненость власного генетичного коду?
;)
[QUOTE=serg-shs;3381020]щиро дякую. Хоча і без [B]пропаганди [/B]тут не обішлось - врешті решт [B]всі на форумі[/B] займаються пропагандою [B]своїх, [/B]або, що [B][I][U]частіше, запозичених поглядів[/U][/I][/B] на світ. ;)[/QUOTE]
А судьи - КТО?!
Вы всегда выражаете [I][U]свои[/U][/I] взгляды, Вы с ними родились?
Нет, Вы их с течением жизни приобрели, и если завтра ВЫ их измените - будете иметь на это право.
[QUOTE=serg-shs;3381213]
Але все ж таки що заважає розмовляти українською?
- [B][I]нерозвиненость[/I][/B] власного генетичного коду?
;)[/QUOTE]
А какой ген отвечает за языковые предпочтения?
Упоминание генетики в языковом вопросе - не научно, это, скорее - повод для словотворчества.
И потом [QUOTE]нерозвиненость[/QUOTE] - это намек на недоразвитость, или ген можно самостоятельно развить систематическими упражнениями?
Может уже и комплексы таких упражнений существуют? Делитесь. Проведем он-лайн эксперемент- аутотрененг по развитию генов свидомости.
[QUOTE=serg-shs;3381213] Але все ж таки що заважає розмовляти українською?
- певна традиційність вживання іньшої мови?
[/QUOTE]
Да.. вот привыкли мы говорить по-русски..
И не [B]хотим[/B] иначе..
[QUOTE]- "шароварність" яка, нажаль, іноді асоціюється з українською?[/QUOTE]
Чья-то шароварность меня мало колышет..Главное, чтобы меня не заставляли носить шаровары или кокошники..
Если человеку нравится, он может хоть в пещере жить.
[QUOTE]- нерозвиненость власного генетичного коду?[/QUOTE]
Хмм.. слово "нерозвиненость" я не поняла.. Особенно в сочетании с генетическим кодом..
[QUOTE=Manipura;3381233]А судьи - КТО?!
Вы всегда выражаете [I][U]свои[/U][/I] взгляды, Вы с ними родились?
Нет, Вы их с течением жизни приобрели, и если завтра ВЫ их измените - будете иметь на это право.[/QUOTE]
та що Ви? свої погляди? - навіщо, тай де їх взяти? до речі - навіщо мені якось відрізнятися від іньших? і воно мені потрібно? - не потрібно. воно мені треба? - не треба. ;)
"какие мысли? - у меня нет никаких мыслей"
;)
[QUOTE=serg-shs;3381213] Але все ж таки що заважає розмовляти українською?
[/QUOTE]
Тебе вроде никто не мешает. А остальные - сами решают. Или даже это уже запрещено?
[QUOTE=Natika;3381268]Да.. вот привыкли мы говорить по-русски..
И не [B]хотим[/B] иначе..
Чья-то шароварность меня мало колышет..Главное, чтобы меня не заставляли носить шаровары или кокошники..
Если человеку нравится, он может хоть в пещере жить.
Хмм.. слово "нерозвиненость" я не поняла.. Особенно в сочетании с генетическим кодом..[/QUOTE]
ээээ .... я так багато писати не можу... воно мені не треба ;)
[QUOTE=serg-shs;3381300]ээээ .... я так багато писати не можу... воно мені не треба ;)[/QUOTE]
Спасибо за ответ.
Это вот то, что Вы сейчас сказали, можно было бы и короче сказать..
Но Вы побоялись, что Вас забанят, да..
[QUOTE=Ur;3380291]Как вы объясните, что в ваших сообщениях на форуме не менее половины - русской речью?[/QUOTE]
Я граюся у віршування російською мовою. І в Хокку.
p.s. [B]Pablo Escobar[/B], :girl_kiss:
[QUOTE=cheburapin;3381346]Я граюся у віршування російською мовою. І в Хокку.
p.s. [B]Pablo Escobar[/B], :girl_kiss:[/QUOTE]
А вот и ответ по теме: Слишком много таких игроков развелось!:nea:
[QUOTE=megawatt;3381478]А вот и ответ по теме: Слишком много таких игроков развелось!:nea:[/QUOTE]
Гравців небагато. Серед тих, хто відповіли "Спілкуюся тільки мовою" - точно. Складати віршики на задану риму - не є спілкуванням. Тому я не збрехала.
Тут у громадян виникло питання "З ким би його поговорити українською?". Може, я когось зацікавлю, як співрозмовник українською (для мовної практики або просто для душі). Я хороша :)
[QUOTE=cheburapin;3381535]Гравців небагато. Серед тих, хто відповіли "Спілкуюся тільки мовою" - точно.
Тут у громадян виникло питання "З ким би його поговорити українською?". Може, я когось зацікавлю, як співрозмовник українською (для мовної практики або просто для душі). Я хороша :)[/QUOTE]
Створіть відповідну тему имхо. ))))) А задумка непогана, я її готов підтримати в обмін на Вашу підтримку стутусу державної мови для російської :rolleyes: Домовились? :rose: