-
[QUOTE=zarema;75336789]На каких участках ЕС выиграли,почему это удивляет? С подсчётом голосов, учитывая явку,просто смешно[/QUOTE]
Потому что в среднем по городу ЕС, как впрочем и СН, набирает в 2 раза меньше чем отдельно ОПЗЖ и ДД.
Где слабее ДД, там сильнее ОПЗЖ, где слабее ОПЗЖ, там сильнее ДД.
А когда в одном городе отдельные участки вдруг с 3го и 4го места становятся вдруг первыми, это необычно. Не настолько же кварталы отличаются, соседи как никак.
Но да, скорее всего явка и есть ответ почему такое возможно. На каком-то участке шел возможно хороший кандидат в депутаты, чем-то людям помог и этого хватило для победы у всех.
-
[QUOTE=Одессит007;75336467]Поэтому за тебя выберут лайно другие и тебя же накормят, просто будешь жрать что дадут )))
Явка в Одессе была 30%, то есть 70%(в 2,33 раза больше чем пришло), как ты сейчас, посчитали всех кандидатов лайном, в котором они не хотят разбираться и [B]не пришли на выборы[/B].
[/QUOTE]
А до чого тут я?
Рік тому я свідомо проголосував в 1-му турі. В 2-й тур мій кандидат не пройшов, але це не означає, що я не ходив на 2-й тур.
Так само і зараз: мій кандидат не пройшов у 2-й тур, але дарувати свій бюлетень чи то труханову, чи то скорику я не збираюся.
Світ не однобітний. Але ані ти, ані порохоботи цього не враховують та продовдують сваритися з (100%-25%), забуваючи, що там є ще 2%.
[QUOTE=sashav;75336480][B]87%[/B] рік назад так і зробили, хлЄбаЄмо і сьогодні....[/QUOTE]
Чому 87%?
-
[QUOTE=Одессит007;75336828]Потому что в среднем по городу ЕС, как впрочем и СН, набирает в 2 раза меньше чем отдельно ОПЗЖ и ДД.
Где слабее ДД, там сильнее ОПЗЖ, где слабее ОПЗЖ, там сильнее ДД.
А когда в одном городе отдельные участки вдруг с 3го и 4го места становятся вдруг первыми, это необычно. Не настолько же кварталы отличаются, соседи как никак.
Но да, скорее всего явка и есть ответ почему такое возможно. На каком-то участке шел возможно хороший кандидат в депутаты, чем-то людям помог и этого хватило для победы у всех.[/QUOTE]
А на каких участках ЕС победили?
Такое бывает. Когда в 2014 году были выборы за Труханова на нашем участке было на 50 голосов больше чем за Гурвица, а на поселке,на одном участке на 1000 больше. А в приморском побеждал Гурвиц,может ещё от контингента зависит
-
[QUOTE=zarema;75336958]А на каких участках ЕС победили?
Такое бывает. Когда в [B]2014 [/B]году были выборы за Труханова на нашем участке было на 50 голосов больше чем за Гурвица, а на поселке,на одном участке на 1000 больше. А в приморском побеждал Гурвиц,может ещё от контингента зависит[/QUOTE]
1) у 2015-м.
2) у 2015-му труханов використовував КП для фальсифікацій. Не бачу причин, чому би не використати їх в 2020-му. Тому міф про "особливий контингент" на поскоті залиште при собі. Тільки місця проживання працівників КП грає роль. Ну або їм вже зробили зміну адреси голосування (як студентам академії підрахуя пропонували).
-
[QUOTE=Rus;75336949]
Чому 87%?[/QUOTE]
Тому що в Одесі, за членограя проголосувало 87.....
-
[QUOTE=sashav;75337010]Тому що в Одесі, за членограя проголосувало 87.....[/QUOTE]
Ну і що? Не Одеса обирала членограя, а Україна. Тому не 87%, а 73% (з тих, хто доковиляв до дільниць).
Одеса обирає лише між скориком та трухановим.
-
[QUOTE=Rus;75336985]1) у 2015-м.
2) у 2015-му труханов використовував КП для фальсифікацій. Не бачу причин, чому би не використати їх в 2020-му. Тому міф про "особливий контингент" на поскоті залиште при собі. Тільки місця проживання працівників КП грає роль. Ну або їм вже зробили зміну адреси голосування (як студентам академії підрахуя пропонували).[/QUOTE]
Почему в 2015? Выборы были весной 2914 в мае, президентские и одновременно мэрские в Одессе,после побега кактуса. А потом уже очередные мэрские уже когда был Боровик кандидатом
-
[QUOTE=zarema;75337247]Почему в 2015? Выборы были весной 2914 в мае, президентские и одновременно мэрские в Одессе,после побега кактуса. А потом уже очередные мэрские уже когда был Боровик кандидатом[/QUOTE]
Тут по ходу пока объявят результаты,а потом дату 2 тура(если сочтут нужным),то и вместе с выборами президентскими будем мэра выбирать.
-
[QUOTE=Rus;75336949]А до чого тут я?
Рік тому я свідомо проголосував в 1-му турі. В 2-й тур мій кандидат не пройшов, але це не означає, що я не ходив на 2-й тур.
Так само і зараз: мій кандидат не пройшов у 2-й тур, але дарувати свій бюлетень чи то труханову, чи то скорику я не збираюся.
[/QUOTE]
Потому что ты тоже не хочешь, как и они разбираться в лайне.
То что ты даже пришел и не проголосовал за или против кого-то, для меня это разницы не имеет никакой от тех, кто вообще не пришел.
Ещё есть, кто пришел на первый тур и не разобравшись в лайне испортили бюллетень. Чем они отличаются от тех, кто не пришли? Стоимость их голоса равна стоимости того, кто не пришел, их влияние совместно с не пришешими могло любого кандидата вывести в лидеры.
Причина именно в том, что они как и ты не хотели разбираться в лайне, вернее считали так.
Разные действия, не прийти или испортить бюллетень, это лишь последствия этой причины.
[QUOTE]Світ не однобітний. Але ані ти, ані порохоботи цього не враховують та продовдують сваритися з (100%-25%), забуваючи, що там є ще 2%.[/QUOTE]
Нет. было ещё 38%, кто не пришел на выборы. Вернее не 38%, а все 60%, так как не пришло 11млн, а проголосовало 18,5млн. У того же Зеленского было 73% при 13млн, немногим больше не пришедших. Это я сопоставил, чтобы можно было сравнивать с 73%
То есть ты относишься к 60 + 2 = к 62% нашей родины, кто не захотел разбираться в лайне )
-
Такое бывает. Когда в 2014 году были выборы за Труханова на нашем участке было на 50 голосов больше чем за Гурвица, а на поселке,на одном участке на 1000 больше. А в приморском побеждал Гурвиц,может ещё от контингента зависит[/QUOTE]
Гурвиц же не был на 3м и 4м месте ))
Необычно именно скачек на несколько уровней.
А на каких, я дал ссылку на страницу Обухова, там карта в первом же посте.
-
Такое бывает. Когда в 2014 году были выборы за Труханова на нашем участке было на 50 голосов больше чем за Гурвица, а на поселке,на одном участке на 1000 больше. А в приморском побеждал Гурвиц,может ещё от контингента зависит[/QUOTE]
[B]Выборы-2020: Петр Обухов победил на участке в центре Одессы[/B]
[url]https://dumskaya.net/news/vybory-2020-petr-obuhov-pobedil-na-uchastke-v-tc-129590/[/url]
[I]На участке №511294 в центре Одессы (Водопроводная, 13, охватывает территорию от Малой Арнаутской до Штабного переулка) более чем уверенную победу одержал кандидат в мэры Петр Обухов и партия «Европейская солидарность».
Как передает корреспондент «Думской», из 566 избирателей, которые приняли участие в голосовании, 215 поддержали Обухова. За ЕС на выборах в горсовет проголосовали 216 человек, а в облсовет — 246.
[/I]
-
[QUOTE=Ванилла;75337356][B]Выборы-2020: Петр Обухов победил на участке в центре Одессы[/B]
[url]https://dumskaya.net/news/vybory-2020-petr-obuhov-pobedil-na-uchastke-v-tc-129590/[/url]
[I]На участке №511294 в центре Одессы (Водопроводная, 13, охватывает территорию от Малой Арнаутской до Штабного переулка) более чем уверенную победу одержал кандидат в мэры Петр Обухов и партия «Европейская солидарность».
Как передает корреспондент «Думской», из 566 избирателей, которые приняли участие в голосовании, 215 поддержали Обухова. За ЕС на выборах в горсовет проголосовали 216 человек, а в облсовет — 246.
[/I][/QUOTE]
Спасибо
-
Солідарність починається з тебе!
Не можна бути солідарним із нацією, якщо в тебе немає солідарності зі своїм оточенням, зі своїми друзями, бізнес-партнерами. А найвищим проявом солідарності є, безумовно, солідарність зі своєю родиною!
Тому, коли мені іноді кажуть, що Олексій Гончаренко влаштував свого родича, друга, бізнес-партнера на прохідне місце в міську раду і нібито це є кумівство і в цьому є ознаки корупції.
Я кажу: Ні, друзі! Це є солідарність! Найвища солідарність, друзі. І ми повинні всі прагнути до такої солідарності і допомагати своїм друзям і родичам у працевлаштуванні. Тільки так ми прийдемо до Європи! Тільки з такою справжньою Європейською солідарністю, друзі.
-
[QUOTE=Zaratustra;75337848]Солідарність починається з тебе!
Не можна бути солідарним із нацією, якщо в тебе немає солідарності зі своїм оточенням, зі своїми друзями, бізнес-партнерами. А найвищим проявом солідарності є, безумовно, солідарність зі своєю родиною!
Тому, коли мені іноді кажуть, що Олексій Гончаренко влаштував свого родича, друга, бізнес-партнера на прохідне місце в міську раду і нібито це є кумівство і в цьому є ознаки корупції.
Я кажу: Ні, друзі! Це є солідарність! Найвища солідарність, друзі. І ми повинні всі прагнути до такої солідарності і допомагати своїм друзям і родичам у працевлаштуванні. Тільки так ми прийдемо до Європи! Тільки з такою справжньою Європейською солідарністю, друзі.[/QUOTE]
О, придурки згадали про працевлаштуваня і кумівство. А що в кварталі вже не залишилось кадрів?!
-
[QUOTE=sashav;75337871]О, придурки згадали про працевлаштуваня і кумівство. А що в кварталі вже не залишилось кадрів?![/QUOTE]
Ось посилання на мій аккаунт в ФБ. Я одесит. Якщо ти також одесит, можеш мені в обличчя сказати що я придурок.
https://www.facebook.com/profile.php?id=100000571101939
-
[QUOTE=Zaratustra;75337895]Ось посилання на мій аккаунт в ФБ. Я одесит. Якщо ти також одесит, можеш мені в обличчя сказати що я придурок.
https://www.facebook.com/profile.php?id=100000571101939[/QUOTE]
я могу добавить, что горелым запахло и адэпты зеленой мрази начали поливать с новой силой единственную проукраинскую силу, что ты там за сеператизм проталкиваешь под словами солидарности ватного оточення?
доречі,
чому у фесйбуці жодного слова українською?
-
[QUOTE=taras;75338079]я могу добавить, что горелым запахло и адэпты зеленой мрази начали поливать с новой силой единственную проукраинскую силу, что ты там за сеператизм проталкиваешь под словами солидарности ватного оточення?
доречі,
чому у фесйбуці жодного слова українською?[/QUOTE]
Багато в мене є українською і в Фейсбуці. А щодо "єдиної патріотичної сили", так вибори вже відбулися. Ти не помітив? Я особисто до виборів дотримувався принципів і не критикував жодну проукраїнську силу. Прихильники "єдиної прохідної" обливали брудом усіх. То тепер розкажить чим ви кращі? Чому ви не хочете розмовляти про депутатів яких ви обрали? Вам соромно? А мені огидно,що в Одесі патріоти обрали собі у лідери регіоналів-корупціонерів. Я з вас зловтішаюся та й буду зловтішатись, тому що ви поливали брудом усі інші сили.
-
[QUOTE=Zaratustra;75337895]Ось посилання на мій аккаунт в ФБ. Я одесит.
[url]https://www.facebook.com/profile.php?id=100000571101939[/url]
[/QUOTE]
[QUOTE=Zaratustra;75338137]Багато в мене є українською і в Фейсбуці. А щодо "єдиної патріотичної сили", так вибори вже відбулися. Ти не помітив? Я особисто до виборів дотримувався принципів і не критикував жодну проукраїнську силу. Прихильники "єдиної прохідної" обливали брудом усіх. То тепер розкажить чим ви кращі? Чому ви не хочете розмовляти про депутатів яких ви обрали? Вам соромно? А мені огидно,що в Одесі патріоти обрали собі у лідери регіоналів-корупціонерів. Я з вас зловтішаюся та й буду зловтішатись, тому що ви [B]поливали брудом усі інші сили[/B].[/QUOTE]
огромная стратегическая ошибка сторонников Порошенко (ЕС) заключается в том, что они своими действиями способствуют повышению рейтинга Труханова, Скорика и ОПЗЖ
почитал твои посты в ФБ, содержательные, но тебя здесь тапками закидают
-
Чому нам потрібен Скорік?
Кажуть що він може розпочати наступ на український рух, відмінити якісь там потрібні нам закони, щось там у нас забрати.
Ось це і добре. Патріотизм так і виховується. Вони щось в нас заберуть, ми щось в них заберемо. Патріот має бути як бійцівський пес. І так його й потрібно виховувати, як пітбуля. Щось забрати і нехай відбере назад. Нехай він ричить, злиться, тільки б не виріс такий добродієм як лабрадор, завжди готовий обсмоктати будь-якого злодія.
Гуляти в вишиванках разом з корупціонерами та співати українські пісні - це не патріотизм.
Патріотизм - це повісити корупціонера на гілляці, а потім гуляти і співати українські пісні.
-
[QUOTE=Zaratustra;75338467][B]Чому нам потрібен Скорік? [/B]
Кажуть що він може розпочати наступ на український рух, відмінити якісь там потрібні нам закони, щось там у нас забрати.
Ось це і добре. Патріотизм так і виховується. Вони щось в нас заберуть, ми щось в них заберемо. Патріот має бути як бійцівський пес. І так його й потрібно виховувати, як пітбуля. Щось забрати і нехай відбере назад. Нехай він ричить, злиться, тільки б не виріс такий добродієм як лабрадор, завжди готовий обсмоктати будь-якого злодія.
Гуляти в вишиванках разом з корупціонерами та співати українські пісні - це не патріотизм.
Патріотизм - це повісити корупціонера на гілляці, а потім гуляти і співати українські пісні.[/QUOTE]
Однозначно: голосуем за скорика! только хардкоррр)))