-
[QUOTE=Alеxey;15924872]Тому що Бандера боровся проти тиранії радянської влади, а Екатерина II була тираном, перетворившим вільних українських селян на рабів Російскої імперії.[/QUOTE]
Да только одесситы об этом не в курсе, не вдохновлены такой позицией. Думаешь они хотят для себя таких учитилей, как ты или западенцы, приехавшие мыть споги в фонтане?
-
[QUOTE=!PUNISHER!;15925032]это для ваших,а для одесситов все подругому,поэтому не стоит нас обьединять в одну т.н. нацию,не оскорбляйте нас и не лезте к нам.[/QUOTE]
Я одесит і нічого для мене не по іншому, тому що я громадянин саме цієї держави - України, а не Росії і не Малоросії. І я вдячний моєї державі, хоча би за те що мене, або моїх друзів не відправляли воювати в Чечню. А ті хто з українським паспортом пересидів тут, коли в Чечні гинули руські хлопці, а зараз б`є себе руками у груді, що він руський патріот - таким людям в усі часи одна назва - труси й зрадники. І саме такими вони будуть вважатись як в Україні, так і в Росії.
-
[QUOTE=biafra;15925064]Ехал бы ты из Одессы, которую основала Екатерина, тиранящая селян. Тебе по духу селяне явно ближе. И по ментальности тоже.[/QUOTE]
Таке неповажне відношення до селян говорить лише о вашої неосвіченості.
-
[QUOTE=Alеxey;15925308]Я одесит і нічого для мене не по іншому, тому що я громадянин саме цієї держави - України, а не Росії і не Малоросії. І я вдячний моєї державі, хоча би за те що мене, або моїх друзів не відправляли воювати в Чечню. А ті хто з українським паспортом пересидів тут, коли в Чечні гинули руські хлопці, а зараз б`є себе руками у груді, що він руський патріот - таким людям в усі часи одна назва - труси й зрадники. І саме такими вони будуть вважатись як в Україні, так і в Росії.[/QUOTE]
Ты в армии хоть отслужил? Почему не записался добровольцем в Косово или Ирак?
таким людям в усі часи одна назва - труси й зрадники (с)
-
[QUOTE=Alеxey;15925403]Таке неповажне відношення до селян говорить лише о вашої неосвіченості.[/QUOTE]
тa ты в очeрeдной рaз пeрeходишь нa личности.
Тaк что.... Ты соглaсeн что оргaнизaции прaвого толкa рaзводят ксeнофобию?
-
[QUOTE=VLD;15925466]Ты в армии хоть отслужил? Почему не записался добровольцем в Косово или Ирак?
таким людям в усі часи одна назва - труси й зрадники (с)[/QUOTE]
В Ираку воювали добровольці. А в Росії в Чечні гинули молоді хлопці - призовники. У той час так звані патріоти тут на морі дівок мацали.
-
[QUOTE=Сын полка;15925546]тa ты в очeрeдной рaз пeрeходишь нa личности.
Тaк что.... Ты соглaсeн что оргaнизaции прaвого толкa рaзводят ксeнофобию?[/QUOTE]
Навіщо я буду щось доводити людині яка не розуміє що селянство це фундамент такої держави як Україна і його занепад - це занепад держави.
-
[QUOTE=Alеxey;15925660]Навіщо я буду щось доводити людині яка не розуміє що селянство це фундамент такої держави як Україна і його занепад - це занепад держави.[/QUOTE]
я твоих сeлян трогaл?
А ты нa вопрос нe отвeтил. Мaзeлтоф
-
[QUOTE=Сын полка;15925744]я твоих сeлян трогaл?
А ты нa вопрос нe отвeтил. Мaзeлтоф[/QUOTE]
Відповідаю: Ні. Не згоден.
-
[QUOTE=Alеxey;15925579]В Ираку воювали добровольці. А в Росії в Чечні гинули молоді хлопці - призовники. У той час так звані патріоти тут на морі дівок мацали.[/QUOTE]
В Чечне гибнули те, кого отправляли, т.е. те, кто по закону должны были служить. А ты предлагаешь с Украины ехать добровольцами. Так в Ирак чего не позвался?
Служил в армии, или нет?
-
[QUOTE=Alеxey;15925851]Відповідаю: Ні. Не згоден.[/QUOTE]
ну всe с тобой ясно.
Чурки гeть .... Это нaвeрно нa мaршe любитeлeй жeлтых носков орaли.
Жaль что офис свободы зaкрыли... Нeгдe тeпeрь шaбaши устрaивaть.
-
[QUOTE=VLD;15925871][B]В Чечне гибнули те, кого отправляли, т.е. те, кто по закону должны были служить.[/B] А ты предлагаешь с Украины ехать добровольцами. Так в Ирак чего не позвался?
Служил в армии, или нет?[/QUOTE]
Саме так, по закону. Росіяни живуть по законам Росії і тому вони були зобов`язани воювати у Чечні. Українці живуть по законам України і Чечня до них немає відношення. Але є такі українці, які вважають себе росіянами або малоросами, але при цьому змінювати український паспорт на російський не поспішають. Вони використовують Україну щоби спокійно тут жити, поки в Росії можливо на війну потрапити. Але якщо завтра буде якась заваруха в Україні вони будуть казати що це до них не відноситься, тому що вони не є українцями.
А служив я, чи ні - те ж це тебе не стосується. Чи не так?
-
ты рaзличaeшь понятия русский и россиянин? Я вижу, что нeт
-
[QUOTE=Alеxey;15924159]Можу сказати що ти є зовсім неадекватний.[/QUOTE]
Такой ответ только подтверждает, что действиями описанными в моём вопросе вы фашисты вызываете у людей ни как не чувство единства, а чувства естественного отвращения.
-
[QUOTE=Alеxey;15921360]Ти можеш повторити ще десять разів, хоч "чушь", хоч "бред". Від цього правда не змініться і всі знають що 99% руських патріотів - зомбовані ксенофоби.[/QUOTE]
Я не русский, я украинец, но не считаю русских ксенофобами. А галицаев считаю.
Подтвержу. Все что ты пишешь про русских бред, а писанина от имени всех и о том что все считают, смешна.
-
[QUOTE=Alеxey;15925308]Я одесит і нічого для мене не по іншому, тому що я громадянин саме цієї держави - України, а не Росії і не Малоросії. І я вдячний моєї державі, хоча би за те що мене, або моїх друзів не відправляли воювати в Чечню. А ті хто з українським паспортом пересидів тут, коли в Чечні гинули руські хлопці, а зараз б`є себе руками у груді, що він руський патріот - таким людям в усі часи одна назва - труси й зрадники. І саме такими вони будуть вважатись як в Україні, так і в Росії.[/QUOTE]
ты идиот или прикидываешься?какой ты одессит у тебя в профайле написано как и у всех залетных чертей нашего форума,причем тут Россия, Чечня и парни погибшие там,здесь трусами и зрадниками будут те кто погань вроде тебя плодит и спонсирует.
-
[QUOTE=!PUNISHER!;15927530]ты идиот или прикидываешься?какой ты одессит у тебя в профайле написано как и у всех залетных чертей нашего форума,причем тут Россия, Чечня и парни погибшие там,здесь трусами и зрадниками будут те кто погань вроде тебя плодит и спонсирует.[/QUOTE]
Так. Звісно неприємно відчувати себе пристосуванцем. Але ж від правди нікуди не подінешся. А твої образи в мій адрес тільки підтверджують мою правоту. Отримай російський паспорт - будь чесний до своєї нації.
-
[QUOTE=Alеxey;15927944]Так. Звісно неприємно відчувати себе пристосуванцем. Але ж від правди нікуди не подінешся. А твої образи в мій адрес тільки підтверджують мою правоту. Отримай російський паспорт - будь чесний до своєї нації.[/QUOTE]
слушай дружок не хочешь к своим схронщикам? Ничего скоро таких.как ты в Одессе не останется,обратно дрыстанете к себе на ЗУ.
-
[QUOTE=алексий I;15928000]слушай дружок не хочешь к своим схронщикам? Ничего скоро таких.как ты в Одессе не останется,обратно дрыстанете к себе на ЗУ.[/QUOTE]
Навіть жінки руські не вміють поводитися і тримати себе в руках.
-
[QUOTE=Alеxey;15928115]Навіть жінки руські не вміють поводитися і тримати себе в руках.[/QUOTE]
ты ксенофоб.
делишь людей по-сортам из-за национальности.
интеллект для тебя не играет никакой роли, ибо отсутствуетон.
от прямых вопрос неумело уходишь..