-
[b]Hrest[/b], яж говорила [quote]
не хотела никого обидеть, если мое мнение с чьим-то не совпало - не судите строго
[/quote]
это только мое мнение и все
хотя если поразмыслить, то Ани [quote]
самое достойное лицо женского пола на укр эстраде
[/quote]
это правда так
потому что другие либо мало известны, как Крыхитка, либо ужас полный
-
[b]Satine[/b]
Да дело не в том, что малоизвестны.. Просто единственная девченка на укр сцене с наличием вкуса какого-то, индивидуальности..
-
[b]Hrest[/b], [color=indigo][b]Щодо "Червоної рути", то не пам'ятаю, з якого року вона функціонує, але українська мова завжди була обов'язковою умовю. Це зазначено в правилах
Щодо "Рок-екзистенції", то трошки побула на цьогорічній - не дуже... Хоча я саме на молоді гурти попала...
Я не знаю, яким чином відбиралися виконавці, але... Якщо у групи нема драйву, то українська мова їй не допоможе... Тим більше у деяких такі тексти "насиченні"...
Коротше, тре з'ясовувати, шо за лажа...[/b][/color]
[b]Satine[/b], [color=indigo][b]ги... прикольний "трек-лист"... Мені сподобалось...
Щодо Ані Лорак, то симпатична лялька з гарним голосом... Не більше...[/b][/color]
[b]Скептик[/b], [color=indigo][b]а ти у багатьох українських зіорк був на прес-конференції?! При чому саме українських, а не аля Могілевська?!
І до речі, якщо в людини питають російьскою мовою для російськомовного ЗМІ, то смисл їй відповідати українською?! Щоб журналісти, які українську мову знають погано ще й перекладали (читай переврали)?!
Ті самі зірки в житті розмовляють українською. Сама чула. При чому чула в таких ситуаціях, коли нема перед ким рисуватися... Так шо не тре...[/b][/color]
-
[b]Iрися[/b], Так чего же они "рисуются"? Их угнетают как неньку-Вкраину?
-
[b]Скептик[/b], [color=indigo][b]хто?! Ти зрозумів, що я сказала?!
Здається - ні...[/b][/color]
-
[quote=iMo]Nokturnal Mortum
ВВ - Весна(остальное ацтой)[/quote]
Йа ...йа....NM - это наше фсйо. Ну тада уж и Hate Forest и Drudkh до кучи.
-
[b]Iрися[/b]
Ирыся, я тебе еще раз повтряю, говорил об этом выше.. Я не сказал, что СЕЙЧАС что-то поменялось...
Ты говоришь. что изначально на условиях там, там укр язык.. Вот про это и говорю .что как Украина самостийною стала, начался пресс русского.. Я уже об этом гвориол, ты что-то невнимаетльно читаешь или не хочешь понять.. Перечитай еще раз .что я писал..
Про что бы я ни упомянул - ты говоришь - так там в условиях то-то и то-то.Вот прос это и гворю..
-
[b]Hrest[/b], [color=indigo][b]чому це прес російської мови?!
Якщо на фестиваль альернативної музики не запросять ВІАГРУ, то це прес поп-музики?!
Саме у цього фестивалі він самого його народження була чітка орієнтація на сучасну українську музику і саме україномовну. Це не слугувало пресом російської мови, це слугувало зацікавленням в україномовному репертуарі. Проте умови ж ніхто не ставив: змінювати мови всіх пісень і надалі завжди співати тілки українською...[/b][/color]
-
[b]Iрися[/b]
Еще раз гворю почему пресс, объясняя твоими словами - везде в условиях участия ставится факт исполнения на укр мове.. Что еще неясно????
-
[b]Hrest[/b],[color=indigo] [b]Проблема в тому, що ти як приклад наводиш "Червону Руту", а це надзвичайно невдалий приклад...
та і взагалі, фестиваль апріорі мертвий...[/b][/color]
-
[b]Iрися[/b]
Ну так на очстальное то же самое ты говоришь - в условиях оговорено - там то, там это.. Вот так ие есть :)
-
[b]Hrest[/b], [color=indigo][b]я наразі казала тільки про Червону Рути. Щодо решти, то я всі тонкощі їх офіційних умов не знаю...
Нє, ще на "Перлинах" офіційно потрібні україномовні пісні...
В принципі, то таке... Хто платить той і музику замовляє... Не думаю, що то саме прес російськомовної музики...
До того ж, хіба подібні конкурси щось дають?!
До речі, стоп. На минулорічних Перлинах ж одеські Чека виграли і хіба вони українською співають?![/b][/color]
-
[b]Iрися[/b]
Не наю, с какой песней они победили, для таких конкурсов часто специально делают что-то на украинском :) Ну не наю про перлини, может и можно там, хоть что-то одно нашли и то может быть :)
"я наразі казала " - во Львове любят говорить так :) Ты откуда?
-
[b]Hrest[/b], [color=indigo][b]я з Одеси... Просто подобається цей вислів...
Не знаю, з якою піснею вони виграли конкурс, але в якості приза був запис пісні та зйомки кліпу... так от, робили вони це на російськомовну пісню... Дивно...[/b][/color]
-
[b]Iрися[/b],
Да. наю, по МТВ клип крутили, хотя не видел :) Ну хорошо, если так, плохо, что единично такое..
-
[b]Hrest[/b], [color=indigo][b]його ще набагато раніше по Ентеру крутили...
До речі, по Ентері взагалі мова не має значення, головне, щоб їм була музика по кайфу... А їм по кайфу драйвове й неформатне... Чого не скажеш про М1... :? [/b][/color]
-
Очень нравится "Океан Эльзы"
ЗЫ:извините, что на русском название пишу, но клава настроена так. :wink:
-
[b]Nelya[/b], [color=indigo][b]тю... назву ОЕ можна і російською правильно написати... :wink:
До речі, 80грн за концерт в Палаці Спорту - це гон... ОЕ зажралися...[/b][/color]
-
все что поется по украински - кг/ам
все что по русски - это круто.
-
[b]Iрися[/b], чому ви так хочете всiх повчати??
Якщо менi, не зраджують очi, я вибачилась.