[QUOTE=Iрися;2776076]І кого після того відправлять у психлікарню... :))))[/QUOTE]Ой, я тебя умоляю!))
От сказок и от счастья ещё никто не сходил с [B]ума[/B], особенно, когда его почти не осталось.:laugh:
Вид для печати
[QUOTE=Iрися;2776076]І кого після того відправлять у психлікарню... :))))[/QUOTE]Ой, я тебя умоляю!))
От сказок и от счастья ещё никто не сходил с [B]ума[/B], особенно, когда его почти не осталось.:laugh:
[QUOTE=Dema;2776237]А, так ты пролетариев кормильцами считаешь? А кто-же в твоей классификации - иждивенцы?[/QUOTE]
Оп-па...
От з цього і треба було почати.Спочатку визначити поняття
утриманця і годувальника,а потім вже заявляти,хто ким не може командувати.....
Виходячи з того,що для підтримання життєдіяльності людині необхідні матеріальні засоби,годувальник-це той,хто ці матеріальні засоби виробляє.А у вас є інше визначення?Не соромтесь,давайте сюди...
[QUOTE=Olivi@;2776251]Ой, я тебя умоляю!))
От сказок и от счастья ещё никто не сходил с [B]ума[/B], особенно, когда его почти не осталось.:laugh:[/QUOTE]
Та я розумію... Просто якщо раптом хтось почує ЩО я розказую, так відправлять в психлікарню мене... :))))
[QUOTE=Iрися;2776279]Та я розумію... Просто якщо раптом хтось почує ЩО я розказую, так відправлять в психлікарню мене... :))))[/QUOTE]А ты рассказывай без свидетелей)))
[QUOTE=UPA;2776277]Оп-па...
От з цього і треба було почати.Спочатку визначити поняття
утриманця і годувальника,а потім вже заявляти,хто ким не може командувати.....
Виходячи з того,що для підтримання життєдіяльності людині необхідні матеріальні засоби,[B]годувальник-це той,хто ці матеріальні засоби виробляє.[/B]А у вас є інше визначення?Не соромтесь,давайте сюди...[/QUOTE]
Да ты, братец, коммунист. Они это на голом энтузиазме виробляют (голыми руками)?
[QUOTE=Dema;2776297]Да ты, братец, коммунист. Они это на голом энтузиазме виробляют (голыми руками)?[/QUOTE]
Ні.Хазяїн їм дає сировину ,обладнання,якусь платню,і використовує їх працю.Але зазвичай він отримує більше ніж дає,тому тут присутня доля утриманця.По факту,без образ чи особистостей...
П.С.Так яке у вас визначення,товаришу,а?
[QUOTE=UPA;2776318]Ні.Хазяїн їм дає сировину ,обладнання,якусь платню,і [B]використовує їх працю[/B].Але зазвичай він отримує більше ніж дає,тому тут присутня доля утриманця.По факту,без образ чи особистостей...
П.С.Так яке у вас визначення,товаришу,а?[/QUOTE]
Что значит якусь платню? Они (вроде) добровольно продают свой труд.
А каким это таким образом хозяин получил оборудование, сырье и т.д.? Может от безделия ему все с неба свалилось? Или все-таки дело в уме и энергичной работе (его естественно)?
[QUOTE=Dema;2776356]Что значит якусь платню? Они (вроде) добровольно продают свой труд.
А каким это таким образом хозяин получил оборудование, сырье и т.д.? Может от безделия ему все с неба свалилось? Или все-таки дело в уме и энергичной работе (его естественно)?[/QUOTE]
Ви так і не відповіли на моє питання....
Щодо хазяїна,то він використовує для цього гроші,отримані завдяки праці робітників....
[QUOTE=UPA;2776388][B]Ви так і не відповіли на моє питання[/B]....
Щодо хазяїна,то він використовує для цього гроші,отримані завдяки праці робітників....[/QUOTE]
Кормилец, это тот, который способен приумножать багатство (капитал).
Наемный работник (пролетарий) в данном случае просто инструмент, который без умелого им пользования может быть бесполезен для развития. Этого пролетария и кормит хозяин.
[QUOTE=Dema;2776418]Кормилец, это тот, который способен приумножать багатство (капитал).
Наемный работник (пролетарий) в данном случае просто инструмент, который без умелого им пользования может быть бесполезен для развития. Этого пролетария и кормит хозяин.[/QUOTE]
Той,хто примножує капітал-капіталіст(банкір,купець чи підприємець).Той,хто експлуатує працівників,торгує товарами або тим самим капіталом.Вони не виробляють матеріальних цінностей.
Тому якщо ви вважаєте,що владу повинні мати капіталісти,а не працівники-у вас все логічно виходить.
Але проти чого ви тоді виступаєте?Влада і так належить "мішкам з грошима"...
[QUOTE=UPA;2776479]Той,хто примножує капітал-капіталіст(банкір,купець чи підприємець).Той,хто експлуатує працівників,торгує товарами або тим самим капіталом.Вони не виробляють матеріальних цінностей.
Тому якщо ви вважаєте,що владу повинні мати капіталісти,а не працівники-у вас все логічно виходить.
[B]Але проти чого ви тоді виступаєте[/B]?Влада і так належить "мішкам з грошима"...[/QUOTE]
Ты забыл с чего начался разговор об этом.:)
[url]https://forumodua.com/showpost.php?p=2774973&postcount=65[/url]
Я выступаю не против чего-либо, а ЗА РАЗУМ!
[QUOTE=Dema;2776497]Ты забыл с чего начался разговор об этом.:)[/QUOTE]
Не в цьому справа.Цей товариШч писав теж саме відносно окремих осіб,і так і не дав жодного визначення.Чистий політ фантазії...
[QUOTE]Я выступаю не против чего-либо, а ЗА РАЗУМ![/QUOTE]
Тим більш не треба плутати поняття...