[QUOTE=dioniciy;77640686]Стервозный нервный сгусток ))
Мои поздравления ;)[/QUOTE]
Спасибо, надо теперь подтянуть способности чтобы соответствовать планке)))) Поздравляю со злыдней)))
Вид для печати
[QUOTE=dioniciy;77640686]Стервозный нервный сгусток ))
Мои поздравления ;)[/QUOTE]
Спасибо, надо теперь подтянуть способности чтобы соответствовать планке)))) Поздравляю со злыдней)))
[QUOTE=Вселенская скорбь;77640863]да, бля, помилок наробили в рідній мові. счас почнемо виправляти.[/QUOTE]
… «так, [далі - гра слів, що не може бути перекладена], помилок наробили на рідній мові. Зараз почнемо виправляти»
За 5-ти бальною системою: «На два речення - три помилки. Сідай, чотири з мінусом, але наступного разу це буде трійка»
[QUOTE=Стерво4ка;77640952]Спасибо, надо теперь подтянуть способности чтобы соответствовать планке)))) Поздравляю со злыдней)))[/QUOTE]
…ещё сильнее занервничать или ещё больше загустеть?
[QUOTE=DG-2016;77641044]…ещё сильнее занервничать или ещё больше загустеть?[/QUOTE]
Нервозно застервенеть или стервозно занервничать.
[QUOTE=DG-2016;77641038]… «так, [далі - гра слів, що не може бути переведена], помилок наробили на рідній мові. Зараз почнемо виправляти»
За 5-ти бальною системою: «На два речення - три помилки. Сідай, чотири з мінусом, але наступного разу це буде трійка»[/QUOTE]
ну так, але спочатку було ще гірше...
[QUOTE=Вселенская скорбь;77641076]ну так, але спочатку було ще гірше...[/QUOTE]
… «ну так» - в українській не вживається, має бути «саме так» )))
[QUOTE=DG-2016;77641110]… «ну так» - в українській не вживається, має бути «саме так» )))[/QUOTE]
поки в мене є суржик, вживається.
У нас тут экспресс-курс по изучению украинского языка с дипломированным учителем?)
[QUOTE=Hohotushka;77641121]У нас тут экспресс-курс по изучению украинского языка с дипломированным учителем?)[/QUOTE]
та як завжди тут - просто попіздеть )
[QUOTE=Вселенская скорбь;77641137]та як завжди тут - просто попіздеть )[/QUOTE]
А, тогда норм) а то я напряглась, что могут к доске вызвать)) а я не готова)))
[QUOTE=Hohotushka;77641152]А, тогда норм) а то я напряглась, что могут к доске вызвать)) а я не готова)))[/QUOTE]
пока к доске дойдешь, приготовишься. я так в школе всегда готовилась)
[QUOTE=Вселенская скорбь;77641156]пока к доске дойдешь, приготовишься. я так в школе всегда готовилась)[/QUOTE]
Я была задротом))) а сейчас расслабилась))
Я пока на украинский перейти не готова. Если начну, то у меня будет стойкое ощущение, что я пишу иск или апелляцию))) пока только так
[QUOTE=Вселенская скорбь;77641137]та як завжди тут - просто попіздеть )[/QUOTE]
… якщо вже на то пішло, то «попіздЄть» )
Бо то, як ти сказала, звучить як деякі кажуть «одЭсса» (((
[QUOTE=Hohotushka;77641173][B]Я была задротом[/B]))) а сейчас расслабилась))
Я пока на украинский перейти не готова. Если начну, то у меня будет стойкое ощущение, что я пишу иск или апелляцию))) пока только так[/QUOTE]
Я знаю ) , но пора менять привычки. У меня тоже комплекс отличницы, но с языками это капец как плохо, и я решила забить на это и говорить как могу, пока до правил не доберусь ))
[QUOTE=DG-2016;77641193]… якщо вже на то пішло, то «попіздЄть» )
Бо то, як ти сказала, звучить як деякі кажуть «одЭсса» ((([/QUOTE]
тетя, вас директор с журналом к себе вызывал.
[QUOTE=DG-2016;77641193]… якщо вже на то пішло, то «попіздЄть» )
Бо то, як ти сказала, звучить як деякі кажуть «одЭсса» ((([/QUOTE]
Ну вот как раз на рідній мові Одеса, и звучить как ОдЭса.
[QUOTE=Hohotushka;77641121]У нас тут экспресс-курс по изучению украинского языка с дипломированным учителем?)[/QUOTE]
…жодного разу не вчителька. Але, брала участь у районних та міських Олімпіадах з біології та української мови й стабільно отримувала другі місця.
Бо перші займала школа/гімназія, де вчився боделан-молодший.
В атестаті: російська - «чотири», українська - «п‘ять»
[QUOTE=DG-2016;77641223]…жодного разу не вчителька. Але, брала участь у районних та міських Олімпіадах з біології та української мови й стабільно отримувала другі місця.
Бо перші займала школа/гімназія, де вчився боделан-молодший.
В атестаті: російська - «чотири», українська - «п‘ять»[/QUOTE]
молодец, возьми пирожок на полочке.
Чёта я очень ржу))))))
Замечание Стервочки тоже улыбнуло)))) олимпиадница должна была покраснеть немножко)))
[QUOTE=Вселенская скорбь;77641231]молодец, возьми пирожок на полочке.[/QUOTE]
…жерти на ніч - шкідливо для здоров‘я