-
[QUOTE=maxx™;78091725]Якщо там трек типа MGRAE00 то вона може прийти як містом так й укрпоштою, новою мені такі треки не приходили. У новой зазвичай був A..... одразу. З оплатою доставки нічого не буде, навпаки з такою схемою алі платить за доставку менше ніж ти заплатив. Але якщо в тебе 2 відправлення по $100 і там написано $100 на кожному то митниця може нарахувати мито і буде права. Тому якщо треба зробити 2 замовлення по $100 то їх треба робити по черзі, друге робити коли перше вже поїхало.[/QUOTE]
У меня RK11805787ХХХ. Там 2 заказа до 10 баксов. 1 доставка бесплатно, второй вроде 6 грн.
Про 100 баксов я знаю, по таким ценам, я там в принципе ничего не брал никогда.
-
[QUOTE=rakywok;78092255]У меня RK11805787ХХХ. Там 2 заказа до 10 баксов. 1 доставка бесплатно, второй вроде 6 грн.
Про 100 баксов я знаю, по таким ценам, я там в принципе ничего не брал никогда.[/QUOTE]
rк це трек об'єднаного? Тоді він може прийти чим завгодно.
-
Они теперь часто объединяют посылки. Мне чаще всего приходит Новой Почтой, лишь однажды доставили Укрпочтой. На стоимость доставки не влияло никак (у меня были и платная, и бесплатная доставка). Если доставка будет силами Новой Почты - то спустя какое-то время приходит уведомление в приложении что оформлена посылка на меня международная, а при попадании её в Украину - уведомление о том, по какому адресу она придет и что я могу в течении суток изменить адрес получения.
Возврат средств за бракованный товар при таком способе доставки я тоже проводила - всё нормально, как и прежде, ничего по-другому не пересчитывают.
-
Доставка в Одессу через Киев сработала. Чутка нервничал, шо б не потерялась, но все норм.
Посылка шла месяц и 2 дня.
-
[QUOTE=Skyforce;78134050]Доставка в Одессу через Киев сработала. Чутка нервничал, шо б не потерялась, но все норм.
Посылка шла месяц и 2 дня.[/QUOTE]
Тоже дошло, но вроде быстрее.
-
Давно не заходил на Али, сейчас после восстановления пароля мне, кроме главной страницы, никуда не пускает, ибо перекидывает на
https://aliexpress.ru/item/...
Что поменять, что б дальше работало?
-
[QUOTE=NeoZ;78192424]Давно не заходил на Али, сейчас после восстановления пароля мне, кроме главной страницы, никуда не пускает, ибо перекидывает на
[url]https://aliexpress.ru/item/[/url]...
Что поменять, что б дальше работало?[/QUOTE]
Повидаляти усі кукі пов'язані з алі, потім спробувати таки перейти на .com
-
[QUOTE=NeoZ;78192424]Давно не заходил на Али, сейчас после восстановления пароля мне, кроме главной страницы, никуда не пускает, ибо перекидывает на
https://aliexpress.ru/item/...
Что поменять, что б дальше работало?[/QUOTE]
https://www.aliexpress.com/ а не ru
-
[QUOTE=Feliz;78192924]https://www.aliexpress.com/ а не ru[/QUOTE]
Якщо в тебе стоять кукі москальского сайту то це тобі не допоможе бо буде редирект на москальский. Може ще є якісь умови, але видалення куків зазвичає вирішує проблему.
-
[QUOTE=maxx™;78192460]Повидаляти усі кукі пов'язані з алі, потім спробувати таки перейти на .com[/QUOTE]
Да. Очистка прошла удачно. Перебрасывать перестало, но...
Переброс вновь появился при выборе русского языка, тогда снова очистка.
И украинского языка нет в перечне.
-
[QUOTE=NeoZ;78194328]Да. Очистка прошла удачно. Перебрасывать перестало, но...
Переброс вновь появился при выборе русского языка, тогда снова очистка.
И украинского языка нет в перечне.[/QUOTE]
Не знаю, я англійською версію користуюсь. Ти бажаєш москальску мову, для якої зроблений окремий сайт. Ти чи переходиш на англійську чи користуєшся москальскийм, інших варіантів з алі немає.
-
[QUOTE=maxx™;78194342]Не знаю, я англійською версію користуюсь. Ти бажаєш москальску мову, для якої зроблений окремий сайт. Ти чи переходиш на англійську чи користуєшся москальскийм, інших варіантів з алі немає.[/QUOTE]
Як це немає? Є українська, але в мобільній версії. :)
-
[QUOTE=L.D.K.;78194491]Як це немає? Є українська, але в мобільній версії. :)[/QUOTE]
Я думаю що реально підтримуються версії котрі є у веб версії, все інше - автоперекладач. Хоча опис товару у будь якому випадку це автоперекладач.
-
[QUOTE=maxx™;78194497]Я думаю що реально підтримуються версії котрі є у веб версії, все інше - автоперекладач. Хоча опис товару у будь якому випадку це автоперекладач.[/QUOTE]
Вибір мови в додатку це автоперекладач? Щось новеньке.
-
[QUOTE=L.D.K.;78194501]Вибір мови в додатку це автоперекладач? Щось новеньке.[/QUOTE]
Ти вважаєш що продавці сидять та українською (та іншими мовами) заповнюють опис товару? Чи перекладають UI в додатку в онлайні чи просто під час збірці роблять автоматичний переклад усіх мов не знаю, я давно не дивився той додаток і не можу сказати то обгортка для сайта чи справжній додаток.
-
[QUOTE=maxx™;78194507]Ти вважаєш що продавці сидять та українською (та іншими мовами) заповнюють опис товару? Чи перекладають UI в додатку в онлайні чи просто під час збірці роблять автоматичний переклад усіх мов не знаю, я давно не дивився той додаток і не можу сказати то обгортка для сайта чи справжній додаток.[/QUOTE]
Звичайно, ні. Опис товарів там англійською. Я мав на увазі, що є доволі гарний переклад всього меню (список бажань, купони, мої замовлення та інше).
-
Народ, в когось є проблеми із доставкою через блокування польського кордону? Вже майже тиждень як останні новини з трекінгу були, та по всьому виходить, що десь там застрягло.
-
[QUOTE=Freeman302;78233730]Народ, в когось є проблеми із доставкою через блокування польського кордону? Вже майже тиждень як останні новини з трекінгу були, та по всьому виходить, що десь там застрягло.[/QUOTE]
Не знаю, где именно проблема, но по статусу новой почты международной уже больше недели "выехало с таможенного депо". Выехали и похоже растворились...
-
Застряли похоже у всех. с 29 числа не двигаются.
-
У меня подобная ситуация с мистекспресом. Неделю назад по трекингу выехали из транзитной зоны и больше информация не обновляется((((