[quote=Аннушка]Приглашаешь? ;)[/quote]та я ж вроде как давно пригласил:shine:
Вид для печати
[quote=Аннушка]Приглашаешь? ;)[/quote]та я ж вроде как давно пригласил:shine:
просто обожнюю українську музику... останнім часом тільки наш рок і слухаю... більш за все подобаються: Фліт, Тостер, Кому ВниZ, Плач Єремії, Холодне Сонце, Тінь Сонця... та багато чого іншого... Скрябіна також поважаю, Сашка Положинського, Скрипку - це вже классика...
[quote=vinny jones]просто обожнюю українську музику... останнім часом тільки наш рок і слухаю... більш за все подобаються: Фліт, Тостер, Кому ВниZ, Плач Єремії, Холодне Сонце, Тінь Сонця... та багато чого іншого... Скрябіна також поважаю, Сашка Положинського, Скрипку - це вже классика...[/quote]риспект и уважуха:laugh:
Ещё есть пару исполнителей.. которых слышала всего пару песен, но очень нравиться))
Косівчук і Знак Води вместе.. такая баллада романтичная "А я тебе нікому не віддам" и ещё Мертвий Півень "Коли ти смієшься" :)
[quote=Аннушка]Ещё есть пару исполнителей.. которых слышала всего пару песен, но очень нравиться))
Косівчук і Знак Води вместе.. такая баллада романтичная "А я тебе нікому не віддам" и ещё Мертвий Півень "Коли ти смієшься" :)[/quote]а у меня дето есть мертвий півень,какаято песенка. :shine:
[QUOTE=Bear_man]а у меня дето есть мертвий півень,какаято песенка. :shine:[/QUOTE]
Ті бі мне поискал что-нить кроме "Восьмого Кольору" всё той же Мотороллы)))
[quote=Аннушка]Ті бі мне поискал что-нить кроме "Восьмого Кольору" всё той же Мотороллы)))[/quote]:laugh: а она у меня есть
КРОМЕ!! Её ты мне уже записал на диск)))
[quote=Аннушка]КРОМЕ!! Её ты мне уже записал на диск)))[/quote]да много чаво есть.
Плииз! Я так хочу их послуФать ;)
[quote=Аннушка]Плииз! Я так хочу их послуФать ;)[/quote]каво именно?
Блин.. Мы о чём?? О Мотороле??
[quote=Аннушка]Блин.. Мы о чём?? О Мотороле??[/quote]поищем
Вельми дякую, шановний пане)
[quote=Аннушка]Вельми дякую, шановний пане)[/quote]ого.
[b]Аннушка[/b], [b]Bear_man[/b] Это... оффтоп?...
Украинская музыка в последние годы стала намного лучше. Мне очень нравится Плач Еремии. Есть еще такая формация - Пиккардийская Терция:) Когда я их впервые услышал, мне было лет 6.. А потом, лет в 19 - они меня восхитили. Теперь прислушался уже, но в первый раз... :)
[quote=InnoSanctum][B]Аннушка[/B], [B]Bear_man[/B] Это... оффтоп?...
Украинская музыка в последние годы стала намного лучше. Мне очень нравится Плач Еремии. Есть еще такая формация - Пиккардийская Терция:) Когда я их впервые услышал, мне было лет 6.. А потом, лет в 19 - они меня восхитили. Теперь прислушался уже, но в первый раз... :)[/quote]почему офтоп,мы ж про украинскую музыку. кстати чтото я их давно не слышал.
[QUOTE=InnoSanctum][b]Аннушка[/b], [b]Bear_man[/b] Это... оффтоп?...
Есть еще такая формация - Пиккардийская Терция:) Когда я их впервые услышал, мне было лет 6.. А потом, лет в 19 - они меня восхитили. Теперь прислушался уже, но в первый раз... :)[/QUOTE]
У меня на компе их около 40 песен.. Есть интересные, но так что б за душу брало..))) *ушла всё заново переслушивать*)
[QUOTE=Bear_man]неа. потом как нибуть поеду. так что можно пойти посмотреть ТНМК[/QUOTE]
О, прийдіть подивитися... Від мене особисту подяку за це отримаєте...
5 років тому ТНМК виступали в Одесі на день міста. Перший їх концерт, який я відвідала... А скільки їх потім було...
[quote=Iрися]О, прийдіть подивитися... Від мене особисту подяку за це отримаєте...
5 років тому ТНМК виступали в Одесі на день міста. Перший їх концерт, який я відвідала... А скільки їх потім було...[/quote]я помню тока 2 концерта танков в Одессе. редко они сюда заезжают. :(
[QUOTE=Bear_man]я помню тока 2 концерта танков в Одессе. редко они сюда заезжают. :([/QUOTE]
Після того концерту на день міста були 2 аля "Різдвяна ялинка", з туру Нашої України, на фесті Ганькевича, на помаранчевому концерті. Все.
Мда, рідко... :( Та і цього разу, грати будуть недовго, бо розпочинатимуть концерт. Проте потім преспокійно можна піти з нього і не слухати всяку хрєнь.
[quote=Iрися]Після того концерту на день міста були 2 аля "Різдвяна ялинка", з туру Нашої України, на фесті Ганькевича, на помаранчевому концерті. Все.
Мда, рідко... :( Та і цього разу, грати будуть недовго, бо розпочинатимуть концерт. Проте потім преспокійно можна піти з нього і не слухати всяку хрєнь.[/quote]чем я завтра и займусь:D
Люди, може в кого є емпешка композиції "Літо" групи D.Lemma та Олега Скрипки? Якщо є, дуже прошу, скиньте на мило [email][email protected][/email]
Ніде в Інтернеті немає :(
Из послпеднего "Крихітка Цахес",Esthetic Education
[QUOTE=Bear_man]чем я завтра и займусь:D[/QUOTE]
Дуже за вас рада, але без мене... :(
[quote=Iрися]Дуже за вас рада, але без мене... :([/quote]а кто на сникерс урбании будет??? я хотел поехать. но не поллучилось.:(
[QUOTE=Bear_man]а кто на сникерс урбании будет??? я хотел поехать. но не поллучилось.:([/QUOTE]
Урбанія буде 3-го. З виконавців хто буде?! Тартак і ТНМК. І якісь молоді групи...
А в мене не вийшло в Одесу приїхати...
[quote=Iрися]Урбанія буде 3-го. З виконавців хто буде?! Тартак і ТНМК. І якісь молоді групи...
А в мене не вийшло в Одесу приїхати...[/quote]танки туда сюда ездят. :laugh: эх,хотел бы я туда попасть. друзья поехали. они роллеры.
[QUOTE=Bear_man]танки туда сюда ездят. :laugh: эх,хотел бы я туда попасть. друзья поехали. они роллеры.[/QUOTE]
Угу, а якби не перенесли Урбанію, то взагалі б не виступали...
А те, що витсупатимуть ТНМК і Тартак на одній сцені це мега прикольно... Поки що їм вдавалося розходитися по різних концертах...
[quote=Iрися]Угу, а якби не перенесли Урбанію, то взагалі б не виступали...
А те, що витсупатимуть ТНМК і Тартак на одній сцені це мега прикольно... Поки що їм вдавалося розходитися по різних концертах...[/quote]у нас они вместе выступали. один раз. даже нопасаран спели вместе. воть.:)
[QUOTE=Bear_man]у нас они вместе выступали. один раз. даже нопасаран спели вместе. воть.:)[/QUOTE]
Це було давно і неправда... ;)
[quote=Iрися]Це було давно і неправда... ;)[/quote]ну я ж при этом присутствовал.....................хочу послушать второй альбом бумбокса.
[QUOTE=Bear_man]ну я ж при этом присутствовал.....................хочу послушать второй альбом бумбокса.[/QUOTE]
Та я теж, просто зараз в них стосунки не дуже і саме тому, вони старанно оникали спільних концертів...
А що заважає послухати новий альбом "Бумбокса"?!
[quote=Iрися]Та я теж, просто зараз в них стосунки не дуже і саме тому, вони старанно оникали спільних концертів...
А що заважає послухати новий альбом "Бумбокса"?![/quote]та надо пойти записать. всё времени нету. :shine:
[QUOTE=Напівкровний одесит]Люди, може в кого є емпешка композиції "Літо" групи D.Lemma та Олега Скрипки? Якщо є, дуже прошу, скиньте на мило [email][email protected][/email]
Ніде в Інтернеті немає :([/QUOTE]
Ура, знайшов!
Кому треба - кажіть, дам лінк або пришлю
[quote=Напівкровний одесит]Ура, знайшов!
Кому треба - кажіть, дам лінк або пришлю[/quote]дафай дафай дафай:D
[QUOTE=Bear_man]дафай дафай дафай:D[/QUOTE]
[url]http://www.artvertep.dp.ua/data/music/mp3[/url]
Є за цією адресою. Тільки там реєструватися треба. А потім без проблем дає завантажити...
[quote=Напівкровний одесит][URL="http://www.artvertep.dp.ua/data/music/mp3"]http://www.artvertep.dp.ua/data/music/mp3[/URL]
Є за цією адресою. Тільки там реєструватися треба. А потім без проблем дає завантажити...[/quote]спасибо. как тока появится интернет скачаю:laugh:
[QUOTE=Bear_man]спасибо. как тока появится интернет скачаю:laugh:[/QUOTE]
Чого ти жартуєш? Я щось не так сказав?
[QUOTE=Напівкровний одесит]Чого ти жартуєш? Я щось не так сказав?[/QUOTE]
Просто у Медведа нет интернеда)))) Так что придётцо ему пока со старыми закачками сидеть))
[QUOTE=Аннушка]Просто у Медведа нет интернеда)))) Так что придётцо ему пока со старыми закачками сидеть))[/QUOTE]
Жаль... Я зараз сижу в навушниках і ловлю кайф від "Літа". Ділема+Скрипка це пупєр, це круто...
P.S. Ніколи не думав, що мені сподобається хіп-хоп :)
Та й старий я для цього...
[quote=Напівкровний одесит]Жаль... Я зараз сижу в навушниках і ловлю кайф від "Літа". Ділема+Скрипка це пупєр, це круто...
P.S. Ніколи не думав, що мені сподобається хіп-хоп :)
Та й старий я для цього...[/quote]для музыки нет старости:D
[QUOTE=Bear_man]для музыки нет старости:D[/QUOTE]
Ну, я не сказав, що старий... Просто вже не пацан :) Зрілий мужик...
Але ж хіп-хоп вважають молодіжною музикою...
[quote=Напівкровний одесит]Ну, я не сказав, що старий... Просто вже не пацан :) Зрілий мужик...
Але ж хіп-хоп вважають молодіжною музикою...[/quote]ну почему. есть очень известные рэперы которым под сорок. ну правда не в Украине,но фсё таки. да и ТНМК не такие уж и молодые.
[QUOTE=Bear_man]ну почему. есть очень известные рэперы которым под сорок. ну правда не в Украине,но фсё таки. да и ТНМК не такие уж и молодые.[/QUOTE]
Ага, є... Тільки я з тих дядів, які носять костюми і галстуки - бізнес такий... :) Трошки не вписують в імідж хіп-хопера :)
[quote=Напівкровний одесит]Ага, є... Тільки я з тих дядів, які носять костюми і галстуки - бізнес такий... :) Трошки не вписують в імідж хіп-хопера :)[/quote]не фсе хип-хоперы носят широкие штаны. многие одеваются под класику. у них есть свой бизнес и они тоже бизнесмены.
[QUOTE=Bear_man]не фсе хип-хоперы носят широкие штаны. многие одеваются под класику. у них есть свой бизнес и они тоже бизнесмены.[/QUOTE]
Ти мене умовив... :)
[quote=Напівкровний одесит]Ти мене умовив... :)[/quote]я умею :shine:
:)
Хм... І сама собі включила "Літо"... :))))
З української музики полюбляю "ОЕ" (та хто ж його не любить?:)), "Плач Єремії", "Моторолла", "Нумер 482". Потім ще щось згадаю.
[quote=BokhanMax]З української музики полюбляю "ОЕ" (та хто ж його не любить?:)), "Плач Єремії", "Моторолла", "Нумер 482". Потім ще щось згадаю.[/quote]я не люблю ОЕ
[QUOTE=Bear_man]я не люблю ОЕ[/QUOTE]
Чому ж так?
ничего интересного в их творчестве не вижу. особенно в последнее время. раньше было лучше. испортились они както.
[QUOTE=Bear_man]ничего интересного в их творчестве не вижу. особенно в последнее время. раньше было лучше. испортились они както.[/QUOTE]
100%
Так само думаю... Хоча раніше дуже подобалися...
[quote=Iрися]100%
Так само думаю... Хоча раніше дуже подобалися...[/quote]мне тоже раньше нравились. как Гудимов ушол,ваапче лажа какаято получается.
[QUOTE=Bear_man]мне тоже раньше нравились. как Гудимов ушол,ваапче лажа какаято получается.[/QUOTE]
А мне и нравились и нравятся!!!! И Гудимова обожаю :D
мне щас Гудимов больше нравится чем ОЕ
Люблю таке рідкісне явище, як українська електронна музика.
[QUOTE=STK]Люблю таке рідкісне явище, як українська електронна музика.[/QUOTE]
Поделитесь.. Имена, пароли, явки?)
[quote=Аннушка]Поделитесь.. Имена, пароли, явки?)[/quote]
MOLOTOV 20, SynSUN, Взрыватели, Dj Транс, може потім ще щось згадаю...
P.S. Явище рідкісне, от і список невеликий :)
[QUOTE=Bear_man]мне щас Гудимов больше нравится чем ОЕ[/QUOTE]
Як не дивно, але мені теж...
Хоча раніше від його голосу тіпало...
[quote=Iрися]Як не дивно, але мені теж...
Хоча раніше від його голосу тіпало...[/quote]ну голос у него конечно не ахти. но музыка и тексты хорошие.
[QUOTE=Bear_man]ну голос у него конечно не ахти. но музыка и тексты хорошие.[/QUOTE]
Свого часу доводилося постійно чути один джингл з його голосом. Дістало не те слово...
хыхы. а я вот сижу слушаю эстэтик эдукайшн. машин . уже раз 20 прослушал . =)
[QUOTE=Bear_man]хыхы. а я вот сижу слушаю эстэтик эдукайшн. машин . уже раз 20 прослушал . =)[/QUOTE]
А вот это уже не совсем и даже очень не украинская музыка... Но как хороша :D
[quote=Аннушка]А вот это уже не совсем и даже очень не украинская музыка... Но как хороша :D[/quote]ну группа то украинская:rtfm:
А в Одесі Бумбокс виступатиме...
На Куліковому полі...
Ага...+ Леприконсы + Тито и Тарантула...16.09.06 Куликово Поле....14:00. Организатор: DJuice.
аааа! Нас травили позавчера группой "Анна" в Потата-Хаусе
а что у нас 16,09? праздник какой-то?
Та это опять Диджус понтуется...
А Ё;*?(№" ! допонтуется он когда-нить...
не говори!
а чё вам не нравицо?
полно отличных групп
Mental Demise, Fleshgore, Lucifugum, Castrum. Semargl...
не говоря уж про группы из нашей области :)
[QUOTE=Iрися]А в Одесі Бумбокс виступатиме...
На Куліковому полі...[/QUOTE]
був, слухав :) Саме Бумбокс, потім пішов звідти на джаз карнавал біля Оперного.
[quote=robie]був, слухав :) Саме Бумбокс, потім пішов звідти на джаз карнавал біля Оперного.[/quote]я тоже послушал тока бум бокс,а потом мы на муз комедию катацо уехали:)
Фак...лучше бы на Флёр пошел
Неоторое нравится: Вот например из последнего - Это группа Нота - видлитаю...
Up
Ну шо народ, з'явилося щось новеньке у вподобаннях?!
Так багато різного в українській музиці відбувається, а тут тиша...
[QUOTE=Iрися]Up
Ну шо народ, з'явилося щось новеньке у вподобаннях?!
Так багато різного в українській музиці відбувається, а тут тиша...[/QUOTE]
Вот ты и расскажи что "видбуваеться":)
[U]Три любимейшие группы:[/U] [B]Друга ріка[/B], [B]Бумбокс[/B] и [B]Крихітка Цахес[/B]!!! У остальных представителей украинской музыки только отдельные песни, У ЭТИХ - ВСЁ!!! :)
[QUOTE=Доктор-77]Вот ты и расскажи что "видбуваеться":)[/QUOTE]
Ну здрасьті... Знайшли тут інформ джерело...
Альбоми випускаються, кліпи знімаються, пісні записуються, концерти граються....
Дофіга подій...
[QUOTE=Valuta]Три любимейшие группы: Друга ріка, Бумбокс и Крихітка Цахес!!! [/QUOTE]
Другу ріку також люблю. Наполовину рідний гурт... Святкують 10-річчя творчої діяльності... Молодці.
Бумбокс - класні хлопці. Останім часом дуже подобається пісня "Вахтёрам". Кліп знімають на нею. Класно...
Крихітка дуже під настрій... І не вся. Але Каша молодець. Дуже хочу послухати їх другий альбом, щоб точно знати, що контракт з меёджером їх не зіпсував...
Я вот слушал Вову зи Львова, классные у него тексты, очень позитивные, хорошие.. редкие для рэпа. Послушать стоит, что и советую. И хотя сама музыкальная часть хромает еще, слушать все равно приятно.
А БЕС ГОЛОВЫ, или ХРАНИТЕЛИ это украинская музыка?
А мне очень понравились Оркестр Янки Козир, xobbit когда-то давно давал, кто-то знает, когда они по-нормальному запишутся и альбомчиком порадуют? :)
Кстати, тут кто-то говорил, что российских групп нормальных нет - это тоже неверно, я знаю как минимум одну - Умка и Броневичок :) У них всё так же, как и у нас - они широко известны в узких кругах.
[QUOTE=Fireball]А мне очень понравились Оркестр Янки Козир, xobbit когда-то давно давал, кто-то знает, когда они по-нормальному запишутся и альбомчиком порадуют? :)
Кстати, тут кто-то говорил, что российских групп нормальных нет - это тоже неверно, я знаю как минимум одну - Умка и Броневичок :) У них всё так же, как и у нас - они широко известны в узких кругах.[/QUOTE]
Хм... У Оркестра Янки Козир є альбом...
[QUOTE=Iрися]Хм... У Оркестра Янки Козир є альбом...[/QUOTE]
А, ну тоді я щось на сайті прогавив :search:
Якось давно шукав там щось і бачив лише, що вони збираються альбом писати.. Потім окрім концерта, що в мене був у не зовсім нормальній якості, нічого не бачив. Буду шукати ще :thank_you2: :pardon:
послушал "ФлайzZzа"
понравилось
[quote=Valka]А БЕС ГОЛОВЫ, или ХРАНИТЕЛИ это украинская музыка?[/quote]
ИМХО нет :) вот Nebulae 31 да...
Среди укранской музыки есть довольно качественные продукты, за которые не стыдно. Те же Океаны например.
Но единственное, что меня напрягает в украинской музыке - довольно часто встречающаяся политическая заангажированность.
Ну скажите мне, как можно мешать в замечательной песне о любви аллюзии на Януковича и Майдан, как это сделала Каша Цахес на одесском концерте? Я была сбита с толку и разочарована...
[QUOTE=Anima]Среди укранской музыки есть довольно качественные продукты, за которые не стыдно. Те же Океаны например.
Но единственное, что меня напрягает в украинской музыке - довольно часто встречающаяся политическая заангажированность.
Ну скажите мне, как можно мешать в замечательной песне о любви аллюзии на Януковича и Майдан, как это сделала Каша Цахес на одесском концерте? Я была сбита с толку и разочарована...[/QUOTE]
Возможно, это не нужно считать таким уж негативым - просто выражают свою точку зрения. Такова уж история, что многие музыканты были против чего-либо в политике или общественной жизни :rose:
[QUOTE=Fireball]Возможно, это не нужно считать таким уж негативым - просто выражают свою точку зрения. Такова уж история, что многие музыканты были против чего-либо в политике или общественной жизни :rose:[/QUOTE]
С этим сложно поспорить:) Но по-моему тематика музыки немного не на это настраивает. Я еще понимаю, когда System Of A Down брыжжут слюной на политиков и социум - это их парафия. Но тут смотреть как девушка на сцене превращается в Ленина на броневике...:)
Если у них такое самовыражение, пусть указывают, что в стоимость билета входят интрелюдии для политически неграмотных. Я политикой не интересуюсь и не голосую, но плачу-то я за музыку и хорошее настроение, а не за такие разговоры:)
[QUOTE=Anima]Но единственное, что меня напрягает в украинской музыке - довольно часто встречающаяся политическая заангажированность...[/QUOTE]
Та лана... От заганяли сьогодні кліп НеАнгелів "Юра, прости" і чітко зрозуміли, що це пісня з присвятою Луценку від Ющенка: "Юра, прощай. Юра, прости..."
[QUOTE=Iрися]Та лана... От заганяли сьогодні кліп НеАнгелів "Юра, прости" і чітко зрозуміли, що це пісня з присвятою Луценку від Ющенка: "Юра, прощай. Юра, прости..."[/QUOTE]
какая глубокая латентная тематика :))
[QUOTE=Iрися]Другу ріку також люблю. Наполовину рідний гурт... Святкують 10-річчя творчої діяльності... Молодці.[/QUOTE]
Очень хочу четвёртый альбом:D
[QUOTE=Iрися]Бумбокс - класні хлопці. Останім часом дуже подобається пісня "Вахтёрам". Кліп знімають на нею. Класно...[/QUOTE]
Вахтёрам рулят!!! Ждём-с клипа...:)
[QUOTE=Iрися]Крихітка дуже під настрій... І не вся. Але Каша молодець. Дуже хочу послухати їх другий альбом, щоб точно знати, що контракт з меёджером їх не зіпсував...[/QUOTE]
Согласна, это сугубо под настроение!! Но альбом суперский:rolleyes:
у тартака новый альбом)
[QUOTE=Bear_man]у тартака новый альбом)[/QUOTE]
"Соплі й сльози".
Фігня, коротше...
[quote=Iрися]"Соплі й сльози".
Фігня, коротше...[/quote]слушала уже?
[QUOTE=Bear_man]слушала уже?[/QUOTE]
Угу. Наживо на презентації. Мені не подобається. За всіх казати не буду.