[quote]23 березня, четвер.
Одеса.
18.00.
Обіцяіються бути: "Мандри", "Тартак", "Плач Єремії", ВВ та співачка Марія Бурмака.
[/quote]
зд0рово :)
Вид для печати
Одеса.
18.00.
Обіцяіються бути: "Мандри", "Тартак", "Плач Єремії", ВВ та співачка Марія Бурмака.
[/quote]
зд0рово :)
[b]Slava Blagov[/b], [color=indigo][b]Еееее... Павліка не чіпати!!! Павлік форевер!!!
Щодо решти, то певно ми про різні кола українських виконавців говоримо. Традиційна естрада у нас загубилася десь у радянських часах і все ніяк не може звідти вийти, а щось сучасне - це купа виконавців аля ШАНС. Таланту ноль, пАнтів дофіга.
Мені альтернативна частина шоу-бізу набагато цікавіша. Хоча назвати її до кінця альтернативною таки не можу. Все одно, щирості набагато більше... Тільки от сьогодні прослухала новий альбом Росави з колисанками і ані на секунду не пошщкодувала, що купила його в подарунок для подруги, в якої є мала дитина. Бо саме з таких колисанок має починатися НАЦІЯ.
Але інша справа, що цій частині шоу-бізу важко пробитися в ефіри радіо та на ТВ. Неформат, бачте... А то настільки суб'єктивна думка.
Я от альбом Крихітки Цахес ще 4 роки тому чула. А насправді він вийшов лише рік тому. І одразу мав величезний успіх. Тобто тоді це були погані пісні, а за 3 роки ті самі пісні в тому самому аранжуванні вже стали чудовими?! Та нєфіга. Просто в когось вистачило розуму вкладати гроші у в наших виконавців. А таких колективів і виконавців, про яких мало хто чув, але які варті того, щоб їх почули дофіга в Україні...
Щодо Руслани, то вона завжди була гарним менеджером і бізнесменом. Це її, як на мене, головний талант. Правда і пісні гарні пише. А у поєднанні, це взагалі класно.
Те що йде у ВР... Ну... Мені іноді здається, що з неї користі буде набагато більше, ані від багатьох немузикантів, хто там перебуває і туди лізе...[/b][/color]
[b]Satine[/b]
[color=indigo][b]Угу... От тільки не факт, що буде Бурмака, бо її ніби "зелені" підписали... :? [/b][/color]
[b]Slava Blagov[/b]
хм..
и ненужна в Украине [b]эстрада[/b].
в Украине - музыка, в основном нормальная.
зы
это всё .... свалило в росию и там цветёт и пахнет ...
В Украине классная музыка........
Особенно ТНМК порадовал своим последним альбомом "Сила"! respect! 8)
[b]DangerouS[/b], [quote]
Особенно ТНМК порадовал своим последним альбомом "Сила"! respect!
[/quote]
:oops: :oops: :oops:
Одеса.
18.00.
Обіцяіються бути: "Мандри", "Тартак", "Плач Єремії", ВВ та співачка Марія Бурмака. [/quote]
Это где?
[b]robie[/b], [color=indigo][b]на Куліковому, певно...
Точно не знаю, інфа з сайту НУ.
Ще, можливо, буде концерт за Юлю, але то під великим питанням... :? [/b][/color]
УВАЖАЕМЫЕ ФОРУМЧАНЕ!
ОТНЫНЕ Я ТОРЖЕСТВЕННО ОБЯЗУЮСЬ СТАРАТЬСЯ НЕ УПОТРЕБЛЯТЬ НАЗВАНИЕ ГРУППЫЕ ЗА КОТОРОЕ ДАЮТ 15,5 БАНА. ТО БИШЬ "ЛЮБЭ".
Я БЫЛ ДЕЙТСВИТЕЛЬНО НЕ ПРАВ, НАВЯЗЫВАЯ ВАМ СВОЕ МНЕНИЕ.
ПРОШУ ПРОЩЕНИЯ, ОСОБЕННО У ПОКЛОННИКОВ "КРИХИТКИ ЦАХЕС".
"ЛЮБЭ" БОЛЬШЕ НЕ БУДЕТ.
ЗАТО ТЕПЕРЬ БУДЕТ ГРИГОРИЙ ЛЕПС!
ВЫ СЛЫШАЛИ КАКОЙ У НЕГО ГОЛОС! ШИКАРНО ПОЕТ!
ИЗВИНИТЕ ЗА "оффтоп".
С.БЛАГОВ
[b]Slava Blagov[/b], во молодец какой... сознательный, блин.
[b]Iрися[/b], сэнкс
[color=indigo][b]А 2-го Тартак виступатиме на Куликовому...
І мене не буде...
Значить концерт вийде непоганим... :roll: [/b][/color]
[quote=Nelya]Тогда, если не затруднит, а где это добро можно скачать?? :)[/quote]
Можно скачать и Гайдамаков и Гуляйгород и много чего с [url]http://muzon.com/[/url]
Закачка 1Кб/сек - бесплатно, требует тока регистрации. Там же можно почитать про группі і т.д.
Стосовно ж попси та року:
"- А можна запитати, чому сьогодні на наших ФМ станціях та телебаченні взагалі не популярна українська сучасна музика, і чи знаєте ви вирішення цього питання, чи є у вас рецепт, як популяризувати сучасну українську музику?
Олег Скрипка: Ну тут, тут є дві причини.
Одна причина- це інерція, скажімо це просто низький рівень якості ФМ станцій, вони не вдчувають актуальності і вони не ставляться активно до пошуку нового матеріалу.
І, по-друге, є зла воля спеціально не пускати українську пісню. Це ми відчуваємо вже протягом дуже багатьох років, ми знаємо як важко з новим матеріалом потрапити в український ефір. У нас ведеться на сьогоднішній день серйозна інформаціна війна. На сьогоднішній день нікого не треба стріляти чи там з гармат чи з рушниць, треба як казав Лєнін, заволодіти засобами масової інформації і володіти країною.
Є російський шоу-бізнес і американський, у нас в основному російський. Вони заробляють великі гроші в нашій країні, і так просто вони їх не віддадуть. Це теж тут є бізнесова сторона проблеми.
- Що робити?
О.С. Робити треба...... треба добра воля уряду, вона більш-менш є, треба дуже гарна стратегія, її немає, цієї стратегії, і необхідний класний рівень смаку.
Ми вже наїлися культурного бруду іноземного, і ніби-то є потенційно гарний матеріал український, який проте не може реалізуватися (це залишки залізної завіси) і ми намагаємося це реалізувати. Але що нас може врятувати – це гарний вибір, гарний смак до українського. І якщо ми представимо знов український бруд, який буде точно такої ж низької якості, як і російський, тоді всі скажуть „а який зміст, який зміст це робити?”
І от зараз такий момент, що ми можемо в принципі цю інформаційну війну виграти, якщо в нас буде розуміння, що ми мусимо працювати тільки з високоякісним культурним українським продуктом. Такого розуміння у нас на сьогоднішній день немає, тому що чиновники, вони не зовсім розбираються...ну мені так здається.
Ну от на сьогоднішіній день іде великий рух – підтримка української пісні. І зараз збираються дівчатка, хлопчики, які більш-менш нормально співають, їм пишуться пісні, і така попсятіна, попсятіна українська виводиться в ефіри, і це за гроші уряду.
Росіяни декілька років тому мали культурну катастрофу, тому що ефіри монополізували. Культурний простір монополізувався декількома кланами, які зробили проекти по типу „фабрика зірок”, низькоякісні, і дуже-дуже дешеві. І вони все монополізували – починає зникати навіть традиційна естрада – такі люди як Лєонтьев і тому подібні, вони починають зникати, тому що вони не можуть конкурувати з такими от взагалі дешевими проектами. І то люди зробили за свої приватні гроші. А у нас такий проект робиться за державні гроші, точно такий же проект. І ми ризикуємо, що у нас монополізується ринок за дершавні гроші, а потім, як то було на початку з великими заводами – все монополізується двома- трьома кланами, і вони знову будуть качати гроші з нашого музичного ринку, і тепер це буде українське лайно, а не російське."
[quote=Martyr_A_D_]Siknhate (СТИЛЬ NU METAL, HARDCORE, THRASH) И ВСЁ, ДРУГИЕ ИКРАИНСКИЕ ГРУППЫ ДАЖЕ И БЛИЗКО НЕЛБЗЯ С НИМИ СРАВНИВАТЬ[/quote]
Банда жирнючая, єт факт. Но у нас брутально-хардкоровская туса ваще на высоте - вон Базука Бенд приезжают на днях: 16.04.2006 - Bazooka Band в "От Заката До Рассвета" ( смотрите [url]http://www.rock.od.ua/[/url] )
Из нюметал есть ТОЛ - всемирно уже признанные, на Гане чудно отыграмши. А року и альтернативы - море, если интересно - могу отписать...
Нажаль, лише один раз згадали справжніх монстрів українського року "Кому Вниз" - це серйозний європейський рівень, недарма їх постійно запрошують у Німеччину на фестивалі. Крім того "Гайдамаки" майже нівідомі в Одесі - реальна музика, особливо якщо слухати наживо.
Кому Вниз - так, дуже раджу відвідати саме живого виступа, а Гайдамаків - альбоми є у кожній крамниці, з 3х жодного слабкого, гурт так само сидить у Європі безвилазно, але було й до Южного завітали на фестиваль якійсь. НА жаль, як завжди, жодної інфи в Мережі не було :(
[b]xobbit[/b], [quote]
А можна запитати, чому сьогодні на наших ФМ станціях та телебаченні взагалі не популярна українська сучасна музика,
[/quote]
А по радио и тв крутят тока форматную музыку...короче всякую попсу...поэтому там услышать песню, которая длится больше 4 минут практически нереально...так что Радио и ТВ в ТОПКУ!
[b]Saint Anger[/b], 1000%
ваще то есть адекватные ТВ типа Enter, и радио типа Рокс или Максимум - вазьмите и откройте получше, как в Могилянке - университетское радио.
[b]xobbit[/b], [color=indigo][b]це загальновідомо - не подобається, роби сам.
Моя подруга зараз організовує фестиваль в Харкові. Сподіваюсь, в неї все вийде.
Бо для попси у нас завжди зелене світло, а для нормальної музики - червоне.
АбіднА. :cry: [/b][/color]
Є плани організувати в Одесі концерт, або фестиваль українських груп які грають в стилі ОІ. Які є думки з цього приводу?
Вже був в Одесі фестиваль скінхедів - мені це не цікаво. Давайте вже тоді клезмерського концерта краще ;-)
[b]Norman[/b], [quote]
в стилі ОІ.
[/quote]
[color=indigo][b]А шо це?! :? [/b][/color]
Послушал "Тартак и Гуляй Город"-офигенно.И ваще наша музыка супер.Просто надо на нее переключится от всякой другой.Попробуй раз-ешь всегдла.
[url]http://oioioi.ru/music/oi.html[/url]
"Музыка Oi!
Музыка Oi! появилась в Англии в конце семидесятых годов. Это была попытка вернуть "музыку панков" в первоначальное раскрепощенное состояние. В припевах музыканты кричали "Oi! Oi! Oi!" (Я "Хой-Хой-Хой!)
, за что их так и назвали. Слова их песен были самыми разными, но все они рассказывали о том, что приходилось видеть на улицах, о том, с чем приходилось сталкиваться и бороться каждый день. В то время Oi! слушали панки и [b]скинхеды[/b], им очень нравилось."
Мені дуже подобаються записи "White Squail", але це так зване "оі" є відверта пропаганда неофашизму :(
На додаток на їхньому концерті назбиралося понад сотню відвертих скінів - а я свого часу бачив цю публіку - вона нецікава та дебільно-агресивна.
[quote=Pashkoff]Послушал "Тартак и Гуляй Город"-офигенно...Просто надо на нее переключится от всякой другой...[/quote]
Согласен, если имеется в виду необходимость внимательно прослушивать музыку, ИМХО нельзя ничего понять без вдумчивого подхода. Однако глобально утверждать необходимость полного отказа от чего либо мне кажется Вашим ИМХО, не более того ;-)
Мне кажется, что наша музыка имеет по определению преимущество, поскольку она _наша_, однако намного интереснее она в мировом контексте, поскольку по отдельным параметрам украинская музыка просто занимает первые места в мире: общепризнано, что украинских народных песен сохранилось больше всего в мире, что украинский язык входит в первые строки хит-парада самых красивых языков, наши исполнители самые тиражируемые в мире (свыше 20 миллиардов одной Квитки Цисик), Евровидение, GBOB - наши стабильно среди лидеров и много еще чего, что имеет смысл только в международной плоскости.
[quote=xobbit]ваще то есть адекватные ТВ типа Enter, и радио типа Рокс или Максимум - вазьмите и откройте получше, как в Могилянке - университетское радио.[/quote]
Че-та я там не видел адекватного на мой вкус
Грин Грей
[color=indigo][b]Шо, ніхто на "Фактично Самих" не йде?![/b][/color]
Ірисю: [url]http://www.rock.od.ua/viewtopic.php?t=3505[/url]
[b]xobbit[/b], [color=indigo][b]я питала про відвідувачів цього форуму.[/b][/color]
а я туди частіше ходив, доки форум приймав Оперу... утім на ФСамі йду обов'язково 8)
А ще сьогодні Атмосфера у колишеьому "Пілоті" виступає, мо встигну...
[color=indigo][b]Хм... На жаль, мене не буде. Має вийти прикольний концерт.
Карпу чомусь не дуже люблю, а от Даніелян і Артим супер!!!
Здається це моя карма така - не потрапляти на концерти ФС. Напевно щось там зверху нас розводить від знайомства з Карпою.[/b][/color]
[quote=Iрися][color=indigo][b]Шо, ніхто на "Фактично Самих" не йде?![/b][/color][/quote]
ДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ????????!!!!!!!! КАДААААААААААА???????!!!!!!!!
[b]Mephisto[/b], [color=indigo][b]завтра в "Победе"...[/b][/color]
[quote=Iрися][color=indigo][b]Шо, ніхто на "Фактично Самих" не йде?![/b][/color][/quote]
ЙА иду и исчо 1 товарисч.....и есчо может 2-х прихватим. Карпа - это нашэ фсйо! :roll:
[b]Mephisto[/b], [color=indigo][b]успіхів!!!
Туди приїде моя подруга з Харкова...
Розкажете потім як все пройшло?![/b][/color]
[b]Iрися[/b], а!
что?
когда??
где?
уже прошло?...(
Музыка интернациональна! Когда я слушаю красивое многоголосье, то мне все равно кто поет - грузины или абхазы.
По теме - была такая группа "Трио Маренич". Изумительные по чистоте голоса. С инета смог скачать лишь "Нэсэ Галя воду". Может у кого есть?
тріо маренич (3 альбоми) [url]http://muzon.com/mp3.php?m_dir=Trio_Marenych[/url]
[b]-=Lero=-[/b], [color=indigo][b]та ні, ніби на момент твоєї відповіді ще не пройшло.
Подруга каже, що було прикольно.
Хто був, які враження?![/b][/color]
[quote=Iрися][b]-=Lero=-[/b], [color=indigo][b]та ні, ніби на момент твоєї відповіді ще не пройшло.
Подруга каже, що було прикольно.
Хто був, які враження?![/b][/color][/quote]
Было супер! Хорошо...но мало :( около часа....началось (как и было обещано на пресс-конференции в Дисках та Касетах в 13.00) вовремя в 21.00...ну у них там поезд в 22 с чем-то поэтому они в спешке собирались. Карпа отожгла на славу...пхотоотчот скоро выложим.
[b]Mephisto[/b], [color=indigo][b]потяг о 22:57.
На жаль, з Одеси до Києва це останній.
А вони з травм і з курви пісні співали?![/b][/color]
[quote=Iрися][b]Mephisto[/b], [color=indigo][b]потяг о 22:57.
А вони з травм і з курви пісні співали?![/b][/color][/quote]
Нет....только Lo-Fi Травмы и 2 композиции которые они еще нигде не играли с готовящегося альбома...уже традиционно абсолютно не будет похож на предыдущие и судя по этим 2-м будет более электроно-индустриальным. 8)
[quote=Iрися][b]Mephisto[/b], [color=indigo][b]потяг о 22:57.
[/b][/color][/quote]
НЕ ОСТАННІЙ
Ще транзитні бувають, але не щоденно - це справа логістика/організатора концерту. НМД нормальний гурт мусить їздити власним бусиком...
[b]Mephisto[/b],[color=indigo] [b]хм... Шкода...
Про нові пісні знаю, подруга згадувала...
В інших містаз пісні з Курви зустрічали краще ніж Травм.[/b][/color]
[b]xobbit[/b], [color=indigo][b]останній. На транзитні квитки не купиш.[/b][/color]
[quote]
нормальний гурт мусить їздити власним бусиком...
[/quote]
[color=indigo][b]Правда потрібен величезний та дуже доргий бусік. З ліжечками. Щоб можна було виспатись.
А ще бусіки мають властивість ламатися. Часто.
Хоча, є ще й літаки. На разі не дорожчі за СВ потягів.
В принципі, зараз майже і майже завжди їздять потягами. Насправді найзручніше.[/b][/color]
[quote=xobbit]тріо маренич (3 альбоми) [url]http://muzon.com/mp3.php?m_dir=Trio_Marenych[/url][/quote]
Вот спасибо! Понял свою ошибку - не писал в поисковиках латиницей.
[color=indigo][b]Росава "Колисанки".
Подаруйте знайомим, в яких малі діти. НЕ пошкодуєте.[/b][/color]
кста, смотрю иногда канал ентер..
очень много неплохой укр музыки..
такой себе канал посвещёный продвижению всяких незнаминитых укр групп..)
хорошо)
[b]-=Lero=-[/b], [color=indigo][b]та він давно такий. Канал мого дитинства... :roll: Там тільки якісна українська музика. І за безкоштовно.
Окрім того, що там і закордонна цілком пристойна музика. :wink: [/b][/color]
[quote=Iрися]
В інших містаз пісні з Курви зустрічали краще ніж Травм.[/quote]
Не спорю :) в Одесе бы тоже лучше восприняли....но концерты которые щаз идут позиционируются как "Презентация альбома Lo-Fi ТРавми".
Хотя парочку с Курвы можно было и спеть :roll:
*напевает "Кириян"* :lol:
[b]Mephisto[/b], [color=indigo][b]ну так... Позиціонуються... 8)
Бо розкрутити організаторів на повноцінний концерт Курви вкрай важко... :?
А так... Цілком реально... :wink: [/b][/color]
[color=indigo][b]13 травня концерт в Одесі гурту "НеДіля", клуб "Побєда"...початок о 21.00[/b][/color]
не просто концерт, а презентація 2 альбому, як було оголошено на Морвокалі 28го. Діля "порокнрольнішав" з поп-растамана перетворившись на "рускій рок".
[b]xobbit[/b], [color=indigo][b]"рускій рок"?! :shock:
Знущаєтесь?! Я була на київській презентації альбому. Діля як був ліриком так і залишився.
"НеДіля" - це дуже якісна мейнстрімова музика. Рока там нема і близько.[/b][/color]
а що таке мейнстрім? попса типу?
[b]xobbit[/b],[color=indigo] [b]нє... Не попса.
Це просто якісна музика різних стилів, яка є популярною.
Все те, що є форматом гарної радіостанції. Десь так.[/b][/color]
[quote]Це просто якісна музика різних стилів, яка є популярною.
Все те, що є форматом гарної радіостанції. Десь так.[/quote]
[b]Iрися[/b], так этож и есть определение слова "попса")
[quote=Iрися][b]xobbit[/b],[color=indigo] [b]нє... Не попса.
Це просто якісна музика різних стилів, яка є популярною.
Все те, що є форматом гарної радіостанції.[/b][/color][/quote]
Або МТВ..... = попса.....в США так и называют мэйнстримом (main = главный основной, stream = поток) музыку которая в данный момент пользуется спросом и находится в топах потребителей. Не думаю что у нас настолько отличаются эти понятия. :wink:
куме, чули, як мериканці наш ПОП кличуть?
- мейнстрім...
ваще то за визначенням ПОПСА = голімий поп, себто неякісна російська підробка мейнстиріму, утім не сказав би, що 'мериканська музика аж надто впливає на нашу, або Діля є популярний у США. НМД поп це радше BlackeyedPeas і т.п., або Тіна Кароль (Україно - дайош 2гу перемогу на Евробаченні)
А Діля надто вишуканий для поп-музики...
Я не люблю украинскоязычную музыку... но вот нравится пару песен Stereoliza, Крихітки Цахес, а ваще-не люблю...)
Nokturnal Mortum
Кому ВниZ
Перрон
Невже не з'явилися нові поціновувачі української музики?!
Molotov 20, Syn SUN, ВВ, ОЕ, старий Скрябін, Крихітка Цахес, Dat...
Odpi :)
останнім часом слухаю Бумбокс, Вася клаб, От Вінта, трошки Фліт...
Люблю український рок!
я [U]люблю[/U] Флёр. остальное - оч уважаю!!!:good: Наша музыка ни в какое сравнение не идет с российской - у них нет НИ ОДНОЙ нормальной группы ни в каком жанре!:search:
А вот маманя моя - ярая фанатка ТНМК, ОЭ, Тартак и иже с ними.
я не фанатею, просто предпочитаю несколько другой стиль. Но то, что музыка качественная и достойная массового уважения, тут сомнений нет!:good: :good: :good:
а я себя очень люблю и уважаю!
ха ха ха.
п.с. если кто-то как-то негативно о чём-то отзывается в музыке:
1) Он сравнивает не с тем направлением
2) Неправильно оценивает уровень.
Я люблю Украинскую музыку, и тем больше - чем дольше её не слушаю.
Не поймите в плохом смысле, иногда приходиться воздерживаться на длит. время.
Всем приятных и удивительных находок в мире МуЗыки :)
А какя разница на каком языке слова то?
А вообще если брать в обем, то в Украине гигантское количество офигенных групп:
SkinHate
ТОЛ
Опозиция
АННА
Ниагара
DaDitt
Flit
Холодное Солнце
те же ОЕ, и еще куча ...
[quote=Lena-Janne]я [U]люблю[/U] Флёр. остальное - оч уважаю!!!:good: Наша музыка ни в какое сравнение не идет с российской - у них нет НИ ОДНОЙ но:good:рмальной группы ни в каком жанре!:search: [/quote]
Да ну рассказывай....а Rossomahaar, Butterfly Temple, Темнозорь, Sinful, Tvangeste, Anabiose? первые 5 вообще давно известны всему миру...а Anabioz - приятный дарк метал сюрприз из Башкирии в духе Macbeth с прекрасной скрипачкой на МХМ. Чтоб просто так не бросаться словами на те фото....
Мне вот очень нравится украинская электроника и другая эксперементальная музыка, да и рок команды многие - например Братья Гадюкины это чисто украинский рокнролл
Океан Эльзы и Тартак. Классные команды. Хотя Океан начинает попсеть.
Друга ріка!!! Достойнее нет;)
а я вот недавно DaBitt послушал,очень понравилось.
ОЭ
Тартак
ТНМК
Друга ріка
Скрябин
Павел Гудімов
Крихітка Цахес
СКАЙ
и канешна Mad Heads
Я их обожаю :D
Вообще я поддерживаю отечественного производителя в этом вопросе
[quote=Аннушка]ОЭ
Тартак
ТНМК
Друга ріка
Скрябин
Павел Гудімов
Крихітка Цахес
СКАЙ
и канешна Mad Heads
Вообще я поддерживаю отечественного производителя в этом вопросе[/quote] чтото ты поздно сюда добралась. :laugh:
Лучше поздно чем никогда :laugh:
[QUOTE=Bear_man]чтото ты поздно сюда добралась. :laugh:[/QUOTE]
Сама в шоке, если честно.. Я ж страстная поклонница :)
[QUOTE=Аннушка]ОЭ
Тартак
ТНМК
Друга ріка
Скрябин
Павел Гудімов
Крихітка Цахес
СКАЙ
и канешна Mad Heads
Вообще я поддерживаю отечественного производителя в этом вопросе[/QUOTE]
Вау, класний список... Добре, що поціновувачів української музики тут стає більше.
Сподіваюсь, що це хоч якось відобразиться на наявності концертів цих виконавців в Одесі. Зі свого боку докладу усіх можливих зусиль, щоб було саме так.
[QUOTE]Сподіваюсь, що це хоч якось відобразиться на наявності концертів цих виконавців в Одесі.[/QUOTE]
А я до сих пор не могу забыть концер Другої Ріки 1 мая.. Как Харчишин зажигал.. У меня горло ещё дня два болело :D
[QUOTE=Аннушка]А я до сих пор не могу забыть концер Другої Ріки 1 мая.. Как Харчишин зажигал.. У меня горло ещё дня два болело :D[/QUOTE]
Єх, Друга ріка... Харчишин таки лапочка...
І мені після того кажуть, що в Одесі нема шанувальників української музики...
Хм, замкнуте коло виходить якесь. Виконавців не запрошують, бо тіпа немає тут їх поціновувачів і публіку вони не зберуть, але того ніхто не перевіряв, бо ніхто не запрошував...
Як це важко...
Ну фанатов может и немного...
Но Сколько была на концертах ОЭ.. Публика ревёт от восторга...
А тогда .. 1 мая - Первыми были Estetic Education. Их конечно не приняли абсолютно - толпа молча на это взирала... Некоторые орали, что б они уходили.. Было стыдно за народ.. А ведь музыка и вправду стоящая.. Слов не знала, но старалась им подпевать)))
Следующим біл Харчишин, и Куликово Поле дрогнуло :D
На Смысловые Галлюцинации все разошлись))
Хочу ещё Другу Рiку!!! Потому что соседям наверно надоело их слушать на моих 90ВТ колонках :shine:
[QUOTE=Аннушка]Ну фанатов может и немного...
Но Сколько была на концертах ОЭ.. Публика ревёт от восторга...
А тогда .. 1 мая - Первыми были Estetic Education. Их конечно не приняли абсолютно - толпа молча на это взирала... Некоторые орали, что б они уходили.. Было стыдно за народ.. А ведь музыка и вправду стоящая.. Слов не знала, но старалась им подпевать)))
Следующим біл Харчишин, и Куликово Поле дрогнуло :D
На Смысловые Галлюцинации все разошлись))
Хочу ещё Другу Рiку!!! Потому что соседям наверно надоело их слушать на моих 90ВТ колонках :shine:[/QUOTE]
Ну... ОЕ і Одеса - це відома пісня...
А Еститики - не майданний колектив. Абсолютно. Та і взагалі, не люблю різноманітні халявні концерти.
От скажімо Друга Ріка, невже не збируть клуб?! Не вірю...
От в суботу ТНМК будуть і те файно, але ж на розігріві у Варум, Повалій... Це ж маразм і повна відсутність самоповаги...
А вот как раз Друга Ріка очень даже группа для стадиона.. На их концертах столько энергии, что в клубе это слушать нельзя... Не по кайфу...
Эстетик да... А Друга Ріка, ОЭ и Танок.. Энергия должна идти в небо :D Меня на их концертах рвёт.. Я не хочу разнести клуб :shine:
[QUOTE=Аннушка]А вот как раз Друга Ріка очень даже группа для стадиона.. На их концертах столько энергии, что в клубе это слушать нельзя... Не по кайфу...
Эстетик да... А Друга Ріка, ОЭ и Танок.. Энергия должна идти в небо :D Меня на их концертах рвёт.. Я не хочу разнести клуб :shine:[/QUOTE]
Друга ріка чи тнмк не зберуть палац спорту. Чи скажімо так, ніхто не буде їм організовувати концерт в палаці спорту. А клуби більш реально. Тому все ж таки краще хоч щось ніж нічого. Плюс була і на Другій річці в клубі, і на ТНМК. І прикольно. І навіть дуже. Не надто відрізняється від майданних виступів, і нічого не заважає відриватися.
Хотя бы.. Эх.. Не жалуют нас.. Я б ещё на Крихітку Цахес в клуб сходила.. Хотя в Победе её выступление организовали ужасно. Но такую музыку не испортить)
[QUOTE=Аннушка]Хотя бы.. Эх.. Не жалуют нас.. Я б ещё на Крихітку Цахес в клуб сходила.. Хотя в Победе её выступление организовали ужасно. Но такую музыку не испортить)[/QUOTE]
Не запрошують. Це інше... Артисти ж собі концертів не влаштовують.
Набридло чути у відповідь на питання: коли приїдете з концертами в Одесу, слова - коли запросять.
У нас же ж легше запросити Орбакайте ніж КЦ.
І знаю точно, що багато хто з українських виконавців обрали б концерт в Одесі ніж, наприклад, в Києві. Одесу люблять, тільки позитивні відгуки чула про наше місто від артистів, але ж...
А я в Киев езжу))) У них КЦ в отличии от нас выступает бесплатно, при чем через три дня после концерта в Одессе :)
[QUOTE=Аннушка]А я в Киев езжу))) У них КЦ в отличии от нас выступает бесплатно, при чем через три дня после концерта в Одессе :)[/QUOTE]
А я в Києві зараз живу... Але все одно всіх дістаю питаннями про концерти в Одесі. Хоч і прекрасно знаю, що марна справа. Це треба діставати наших організаторів концертів...
Бо якщо не якиїсь спонсорський чи передвиборний тур, то фіг тут когось побачиш...
Я к типе в гости приеду - как узнаешь про какой-то концерт :D
[QUOTE=Аннушка]Я к типе в гости приеду - как узнаешь про какой-то концерт :D[/QUOTE]
От справжня одеська нахабність... :)
В принципі, осінь - сезон концертів. Мають бути якісь цікаві.
Але приємно, що ТНМК обрали саме Одесу, а не Урбанію в Києві...
Нічого, скоро буду переходити на інший рівень стосунків з виконавцями. Я їм ротації, а вони мені концерти в Одесі. Інакше стануть швидко неформатом!!!
Ну что значит нахабність
Я ж не припрусь к типе домой жить :nea: Мне есть к кому пойти)))))
А какое ты отношение к этому всему имеешь?)
[QUOTE=Аннушка]Ну что значит нахабність
Я ж не припрусь к типе домой жить :nea: Мне есть к кому пойти)))))
А какое ты отношение к этому всему имеешь?)[/QUOTE]
Сонце, то я про нахабність жартую... ;) ґтіпа також по-одеські...
Я?! да так... Працюю на одному з провідних українських каналів в музичній редакції.
Тогда приыези нам кого-то))) А то проезд Одесса-Киев дорожает :rzhu_nimagu:
Я ни разу не слышала Скрябина вживую :(
[QUOTE=Аннушка]Тогда приыези нам кого-то))) А то проезд Одесса-Киев дорожает :rzhu_nimagu:
Я ни разу не слышала Скрябина вживую :([/QUOTE]
Знов ж таки, привезти це не до мене, а до місцевих організаторів... А вони щось не надто чухаються... :(((( Та і концерти в інших містах - не варіант. Тре й рідне місто змінювати...
А Скрябін наживо це шедеврально. Кузьма такий шоумен, інші просто відпочивають. Хіба шо Скрипка схожей, але Кузьма більш молодіжний та прикольний. Востаннє, коли я була на концерті Скрябіна, то Кузьма майже і не співав, бо це за нього робив натовп. Люблять Скрябіна народ.
Вот Скрипку слушала... не впечатлил... Может потому что зимой было ;) Не зажёг он меня))))
А за "Мовчати", "Олю", "Светрик" И "Сам собі країна" вживую... отдам коллекцию фантиков))) Шутю... Но отдала б)))
кстати я тож в гости поеду если что. :shine: :laugh:
[QUOTE=Bear_man]кстати я тож в гости поеду если что. :shine: :laugh:[/QUOTE]
Вот она одесская наглость)) Так ты решил ехать на эту свою урбанию?)))
[quote=Аннушка]Вот она одесская наглость)) Так ты решил ехать на эту свою урбанию?)))[/quote]неа. потом как нибуть поеду. так что можно пойти посмотреть ТНМК
[QUOTE=Bear_man]неа. потом как нибуть поеду. так что можно пойти посмотреть ТНМК[/QUOTE]
Приглашаешь? ;)