Да, судячи з заяв путіна, нічого не змінилось. Зараз Трамп буде на нас насідати. Але, мені здається, що европейці трошки до цього на цей раз підготувалися. Зараз подивимось і послухаємо їх.
Вид для печати
Да, судячи з заяв путіна, нічого не змінилось. Зараз Трамп буде на нас насідати. Але, мені здається, що европейці трошки до цього на цей раз підготувалися. Зараз подивимось і послухаємо їх.
[QUOTE=Вячеслав_Д;78983636]
...........
Тепер подивимося, що скаже Дональд Трамп.
[][/QUOTE]
Ну десь так:
Була чудова розмова з путіним. Я йому вірю. А у Зеленського нема козирів.
[QUOTE=Цепной Кот;78983686]Ну десь так:
Була чудова розмова з путіним. Я йому вірю. А у Зеленського нема козирів.[/QUOTE]
Было бы смешно, если бы хуйло пошло по пути Трампа и решило присоединить Аляску обратно к рАсии и чтобы ответил бы Трампон..? :laugh:
[QUOTE=Slavok;78983634]Кстати, что-то аутист притих...[/QUOTE]
…не буди лихо. Наверное, с ИИ советуется. Или консультирует само ИИ?
Короче, итог переговоров — пипец. Этот торгаш вообще без царя в голове.
Надежда только на Китай.
[QUOTE=DG-2016;78983707]…не буди лихо. Наверное, с ИИ советуется. Или консультирует само ИИ?[/QUOTE]
Рятує бізнеси свої після тісної співпраці з Трампом
[QUOTE=Цепной Кот;78983686]Ну десь так:
Була чудова розмова з путіним. Я йому вірю. А у Зеленського нема козирів.[/QUOTE]
Ну десь так і вийшло, хто ж визнає, що делікатно був послан?
[QUOTE=vado;78983510]Китайская компания по договору с ВСУ разработала модули для 155-мм и 152-мм артиллерийских снарядов, которые превратят их в небольшие управляемые авиабомбы.
[/QUOTE]
Китаю всё равно какого цвета кошка, главное чтобы она несла золотые яйца. :mosking:
[QUOTE=Чики-чики бой;78983700]Было бы смешно, если бы хуйло пошло по пути Трампа и решило присоединить Аляску обратно к рАсии и чтобы ответил бы Трампон..? :laugh:[/QUOTE]а это идея — запустить такую ботоферму, как утроится величие у рашистов, а америкосы пусть думают )…
[QUOTE=Biba;78983731]Рятує бізнеси свої після тісної співпраці з Трампом[/QUOTE]нє-нє, з Путіним — на його гроші він просував і проросійські наративи в мережах, і кампанію Трампа
[QUOTE=Nautilus;78983729]Надежда только на Китай.[/QUOTE]
Какая надежда?
Китай пойдёт супротив товарища по партии?
Хуйло вкотре переграло "тримача козирів".
Тяганина "переговорів" дозволить хуйлу вести войну в тому ж темпі, що і зараз.
[QUOTE=Михаил Мишанин;78983743]Какая надежда?
Китай пойдёт супротив товарища по партии?[/QUOTE]конечно. Потому что Трамп планирует занести свои производства в рашу. Китаю такое усиление не нада
[QUOTE=Nautilus;78983729]Короче, итог переговоров — пипец. Этот торгаш вообще без царя в голове.
Надежда только на Китай.[/QUOTE]
А мы будем сами отстраивать разрушенное
[QUOTE] Дональд Дж. Трамп
@ справжнійДональд Трамп
Щойно завершив свою двогодинну розмову з президентом Росії Володимиром Путіним. Я вважаю, що вона пройшла дуже добре. Росія та Україна негайно розпочнуть переговори щодо припинення вогню та, що ще важливіше, ПРИПИНЕННЯ війни.
Умови для цього будуть узгоджені між двома сторонами, як це можливо, бо вони знають деталі переговорів, про які ніхто інший не знає. Тон і дух розмови були чудовими. Якби це було не так, я б сказав про це зараз, а не пізніше. Росія хоче вести масштабну ТОРГІВЛЮ зі Сполученими Штатами, коли ця катастрофічна «кривава баня» закінчиться, і я погоджуюся. Для Росії існує величезна можливість створити величезну кількість робочих місць та багатства. Її потенціал БЕЗМЕЖНИЙ. [B]Так само Україна може бути великим бенефіціаром торгівлі в процесі відбудови своєї країни[/B]. Переговори між Росією та Україною розпочнуться негайно. Я повідомив про це президента України Володимира Зеленського, президента Європейської комісії Урсулу фон дер Ляєн, президента Франції Еммануеля Макрона, [/QUOTE]
[QUOTE=zarema;78983644]Первопрична конфлікту це сам хуйло,сука[/QUOTE]
Чушь галимая!
Первопричина - имперский бред рускаго быдла, лишняя хромосома, хуйло всего лишь направил их желчь и желание убивать в нужное русло, а до него это делал Ленин, Сталин, цари......и эта ненависть не только к украинцам, но нас они убивают особо жестоко дабы скрыть факт воровства нашей истории, культуры, религии и науки....и делают это они на протяжении веков.
Так что обвинять только окурок в причинах конфликта это банально не знать историю и быть слепым на оба глаза.
[QUOTE=Nautilus;78983762]конечно. Потому что Трамп планирует занести свои производства в рашу. Китаю такое усиление не нада[/QUOTE]
Хто ж туди піде? Бізнес добре розуміє , що таке вести справи в такій країні. З Китаєм може домовлятися Европа, там є спільні інтереси і немає такого напрягу ,як у китайців з американцями.
[QUOTE=Biba;78983791]Хто ж туди піде? Бізнес добре розуміє , що таке вести справи в такій країні. З Китаєм може домовлятися Европа, там є спільні інтереси і немає такого напрягу ,як у китайців з американцями.[/QUOTE]
Ми ж не знаємо, що кривавий пропонує Трампу, а цей таке враження, що не в собі, геть не розуміє наслідків зближення з рашею. Але дуже гучно легалізує світового злочинця і підмінює реальність, зрівнюючи жертву і нападника, нівелює жертви… він руйнує Америку.
Правий виявився наш Котик :) : ❗️Речь о временных рамках по достижению возможной договоренности о прекращении огня между Россией и Украиной в разговоре не шла, — помощник президента РФ.
[QUOTE=Nautilus;78983762]конечно. Потому что Трамп планирует занести свои производства в рашу. Китаю такое усиление не нада[/QUOTE]
Но производство в раше все равно дороже, чем в Китае.
То есть сомнительная конкурентоспособность для такого бизнеса
[QUOTE=Biba;78983791]Хто ж туди піде? Бізнес добре розуміє , що таке вести справи в такій країні. З Китаєм може домовлятися Европа, там є спільні інтереси і немає такого напрягу ,як у китайців з американцями.[/QUOTE]
Мало в америці мафіозників, яким війна підірвала бізнес?
[QUOTE=Ванилла;78983797]Но производство в раше все равно дороже, чем в Китае.
То есть сомнительная конкурентоспособность для такого бизнеса[/QUOTE]ну дальше поддерживать экономику Китая стало совсем опасно. А «на дурака не нужен нож — ему с три короба наврешь и делай с ним, что хошь»… (С) Маск ведь повелся. А у Трампа все советники — некомпетентные дилетанты, помешанные на бабле
[QUOTE=Dave;78983783]Чушь галимая!
Первопричина - имперский бред рускаго быдла, лишняя хромосома, хуйло всего лишь направил их желчь и желание убивать в нужное русло, а до него это делал Ленин, Сталин, цари......и эта ненависть не только к украинцам, но нас они убивают особо жестоко дабы скрыть факт воровства нашей истории, культуры, религии и науки....и делают это они на протяжении веков.
Так что обвинять окурок в причинах конфликта это банально не знать историю и быть слепым на оба глаза.[/QUOTE]
++++++++
Московити розуміють лише силу, коли отримують по єбалу.
Мединський чомусь тільки за 21-річну війну зі Швецією згадав.
А от як Гетьман Сагайдачний взяв в облогу маскву, промовчав.
І про те не згадав, як московити отримували по єбалу на усьому шляху Гетьмана від Рильська і Курська до самого центру своїх смердючих болот.