-
-1.
[QUOTE]
У російському місті Комсомольськ-на-Амурі сталася трагедія під час виставки трофейної військової техніки. 4-річний хлопчик загинув після того, як кришка люка бронетранспортера M113 несподівано відкрилася й завдала йому смертельної травми.
Як повідомили росЗМІ, інцидент трапився на Театральній площі, де виставляли техніку, захоплену в ході війни в Україні.
За твердженнями місцевих джерел, хлопчик дістав відкриту черепно-мозкову травму та, попри зусилля лікарів, помер. Після трагедії виставку оточили, до техніки більше не допускають відвідувачів.
[/QUOTE]
-
[QUOTE=автофанат;78958214]-1.[QUOTE]У російському місті Комсомольськ-на-Амурі сталася трагедія під час виставки трофейної військової техніки. 4-річний хлопчик загинув після того, як кришка люка бронетранспортера M113 несподівано відкрилася й завдала йому смертельної травми.
Як повідомили росЗМІ, інцидент трапився на Театральній площі, де виставляли техніку, захоплену в ході війни в Україні.
За твердженнями місцевих джерел, хлопчик дістав відкриту черепно-мозкову травму та, попри зусилля лікарів, помер. Після трагедії виставку оточили, до техніки більше не допускають відвідувачів.[/QUOTE][/QUOTE]
ну прапор цьому вилупку в дупу і до кабздона, в дитячий хор, хлопчиків дебілів.
-
[QUOTE=lenivec;78958217]ну прапор цьому вилупку в дупу і до кабздона, в дитячий хор, хлопчиків дебілів.[/QUOTE]
Мальчіку в трусіках наступІла крЫшка...
-
[QUOTE=автофанат;78958223]Мальчіку в трусіках наступІла крЫшка...[/QUOTE]
Жалко родители с ним не полезли, можно было бы прямо в М113 и похоронить, семейный склеп, так сказать..
-
…ты шо такое говоришь? М113 - это ж амерская бесовская техника, это не скрепно!
А бронетранспортеру респект: даже затрофееный разобранный и оскверненный - он продолжил уничтожать кацапов.
-
[QUOTE=seaeng;78958161]Ти б також, мало щось таке писати. [B]НЕ тобі[/B] судити інших.[/QUOTE]
НЕ тобі судити інших, сидячі в Румунії.
Може ти такий хворий, що українське повітря тобі протипоказано за станом здоров'я?
-
[QUOTE=FIGOWA;78958119]Зеля приехал на похороны Франциска, но попрощаться не получилось почему-то...[/QUOTE]
Його не пустили за дрескодом.
На похорон потрібен чорний костюм, а не чорні кальсони.
-
[QUOTE=Slavok;78958229]Жалко родители с ним не полезли, можно было бы прямо в М113 и похоронить, семейный склеп, так сказать..[/QUOTE]
Може батю в трусіках распялі в Україні вже, і маман на бєлой ладє прівєзла свою лічінку в трусіках цвєта хакі пасматрєть на тєхніку пєндостана?
-
[QUOTE=Август Пиночук;78958013]Хочу отметить, что тянуть время это основная задача Зе, нам не нужны никакие договорёности, поверьте любый мирный договор подписаный на условиях Трампа и пуйла, [b]это путь к гражданской войне у нас,[/b] и это будет гораздо хуже чем агрессия монголо-федералов((В принципе плешивый этого и добивается, не удалось взять снаружи, надо добить изнутри[/QUOTE]
Какая гражданская война, о чем вы?
Кто с кем будет воевать?
Вы намекаете, что кто-то будет воевать за вонючую Зелёную Кодлу?
-
Натівська техніка вона така.
Достане навіть на Амурі.
Герой СВО здох в малолєтсві.
-
[QUOTE=fb_ua;78958279]Какая гражданская война, о чем вы?
Кто с кем будет воевать?
Вы намекаете, что кто-то будет воевать за вонючую Зелёную Кодлу?[/QUOTE]
…ні, хочуть зтикнути лобами тих, чиї рідні загинули й вони прагнуть помсти та справедливості у питаннях теріторіі, частину самих військових та тих, кого ще досі оминуло це горе й хто живе у постійному очікуванні особистої трагедії.
Є ще третя категорія, ближча до другої (яку вона й використає), ці всі ті «заговорённые»: «інваліди», депутати з кодлом помічників, «многодЄтні», які «народили» пʼятеро дітей за півроку и та інші подібні.
-
Вложений: 1
[QUOTE=Цепной Кот;78958283]Натівська техніка вона така.
Достане навіть на Амурі.
Герой СВО здох в малолєтсві.[/QUOTE]
Мальчік накрЫт табличкою...
Які у нас сусіди все таки мерзотні.....
-
…сука, невже ніде поблизу ні в кого не знайшлося якоїсь тканини, фольги, хоч би один з тих кобелів на фото зняв свою смердючу куртку та накрив труп? В них, навіть, до свого малого сородича немає співчуття.
Кончений етнос.
…було б дуже доречно накрити тіло табличкою з ранішніх постів, де мʼясник жуков з малям на руках, закликає: «Баби, настало время»
-
[QUOTE=Цепной Кот;78958283]Натівська техніка вона така.
Достане навіть на Амурі.
[B]Герой СВО здох в малолєтсві.[/B][/QUOTE] его именем назовут детский сад!
-
Маленький мальчик на танке играл
Люк невзначай по башке уебал
Трупик прикрыли какой-то фанеркой
Зря его в гости ждёт кореш Валерка
-
[url=https://ibb.co/9mNm87Lg][img]https://i.ibb.co/NgsgVMPC/IMG-20250426-173410-498.jpg[/img][/url]
-
[QUOTE=Цепной Кот;78958257]НЕ тобі судити інших, сидячі в Румунії.
Може ти такий хворий, що українське повітря тобі протипоказано за станом здоров'я?[/QUOTE]
О, а я не знав, що я в Румунії.
А може ще що про мене скажеш? Ніяк шаман.
-
Не пройшло і 100 діб.
Слабкі натяки на прозріння.
[QUOTE] ❗️У путіна не було жодної причини обстрілювати ракетами цивільні райони, міста та селища [U]протягом останніх кількох днів[/U], — Трамп
"Це змушує мене думати, що, можливо, він не хоче зупиняти війну, він просто підманює мене, і з ним треба поводитися інакше, через «банківські операції» чи «вторинні санкції»?". [/QUOTE]
Тобто в інші дні причини обстрілювати цивільних були достатні?
-
[QUOTE=lenivec;78958217]ну прапор цьому вилупку в дупу і до кабздона, в дитячий хор, хлопчиків дебілів.[/QUOTE]
А по суті спрацювало ісконне багатовікове російське "авось".
Задню апарель підняли і не зафіксували, "авось нє упадьот".
-
[QUOTE=Вячеслав_Д;78958353]Не пройшло і 100 діб.
Слабкі натяки на прозріння.
Тобто в інші дні причини обстрілювати цивільних були достатні?[/QUOTE]
Ну наконец дошло до трампона, что хуйло и не думало заканчивать войну. Не для того оно эту войну начинало, чтобы просто так закончить. Пока оно жЫво, оно будет ТУПО ДОЛБИТЬ.