-
[QUOTE=Margaritka37;78669482]Я не знаю що там висміює так як жодного разу не бачила і не розумію до чого мені такі поради. Я вас спитала якщо telegram не та facebook не відображають думку звичайних одеситів [B]то що відображає[/B]?[/QUOTE]
Так вы же сейчас пишите тут, на одесском форуме, где пользователи уже по много лет, залетных сразу видно....
-
[QUOTE=casel;78669487]Так вы же сейчас пишите тут, на одесском форуме, где пользователи уже по много лет, залетных сразу видно....[/QUOTE]
Ви не відповіли на моє питання : що використовують справжні одесити? Цей форум і ця темка - це український оазис завдяки модераторам. Мені б дуже хотілося б вірити що це і є ставлення більшості. Але ось на тому ж фейсбуці я побачила коменти від тих хто регулярно донатить на ЗСУ, вважає себе щирим українцем, і в той же час з гівном змішує тих хто проти зняття пушкіна.
Ще раз запитую що використовують користувачі цієї теми, як джерело оперативних новин? "Незальотний" ви наш.
-
[QUOTE=Margaritka37;78669489]Ви не відповіли на мої питання що використовують справжні одесити? Цей форум і ця темка - це український оазис завдяки модераторам. Мені б дуже хотілося б вірити що ти є ставлення більшості. Але ось на тому ж фейсбуці я побачила коменти від тих хто регулярно донатить на ЗСУ, вважає себе щирим українцем, і в той же час з гівном змішує тих хто проти зняття пушкіна.[/QUOTE]
кстати, осторожно
на фейсбуке много аккаунтов с мимикрией.
внешне как бы за Украину, но с душком
например админ имеет адрес в домене .su
-
[QUOTE=Margaritka37;78669482]Я не знаю що там висміює марафон,бо жодного разу йогоне бачила . Вас, мабуть, видніше. Алеі не розумію , до чого мені такі поради. Я вас спитала якщо telegram не та facebook не відображають думку звичайних одеситів то що відображає?[/QUOTE]
ви вправі користуватись будь якої платформою для отримання інформації, но для себе треба визначитися якому джерелу ви довірюєте, бо на будь якої з них є забагацько кацапської брехливої пропоганди ...
та на мою думку, "телегу" вважаю найбільшим кацапським смітником ...
-
[QUOTE=Dramteatr;78669490]кстати, осторожно
на фейсбуке много аккаунтов с мимикрией.
внешне как бы за Украину, но с душком
например админ имеет адрес в домене .su[/QUOTE]
Але ж Одеса інфо до них не належить? Наскільки я знаю адмін там український
-
[QUOTE=Sasha2010;78669492]ви вправі користуватись будь якої платформою для отримання інформації, но для себе треба визначитися якому джерелу ви довірюєте, бо на будь якої з них є забагацько кацапської брехливої пропоганди ...
та на мою думку, "телегу" вважаю найбільшим кацапським смітником ...[/QUOTE]
Боже ж ти мій!.. де ж я питала, що мені використовувати як джерело інформації?.
Ще раз. Мій допис був дописом відчаю коли за один день на різних платформах, я побачила абсолютну більшість проросійських думок одеситів. На дві різні теми. Побачила б у різні дні- можливо, б так не зачепило. Але в один день - то виявилось занадто. Мені дійсно дуже сумно, ще навіть на 10-й рік війни у більшості одеситів в голові усе це г****. Напевно не одне покоління повинно пройти, щоб українці забули про "дружній народ", "вєлікую литературу" та "какая разница на каком языке говорить".
Мене спробували переконати що тг - то проросійська помийка (з цим згодна), що використовується виключно проросійськими ботами (а ось з цим - ні). То в мене зустрічне питання що ж тоді використовують українці?
Наскільки мені відомо, саме на тг всі відслідковують що куди летить та інші [U][B][I][U]оперативні[/U][/I][/B][/U] новини.
-
[QUOTE=Margaritka37;78669511]Боже ж ти мій!.. де ж я питала, що мені використовувати як джерело інформації?.
Ще раз. Мій допис був дописом відчаю коли за один день на різних платформах, я побачила абсолютну більшість проросійських думок одеситів. На дві різні теми. Побачила б у різні дні- можливо, б так не зачепило. Але в один день - то виявилось занадто. Мені дійсно дуже сумно, ще навіть на 10-й рік війни у більшості одеситів в голові усе це г****. Напевно не одне покоління повинно пройти, щоб українці забули про "дружній народ", "вєлікую литературу" та "какая разница на каком языке говорить".
Мене спробували переконати що тг - то проросійська помийка (з цим згодна), що використовується виключно проросійськими ботами (а ось з цим - ні). То в мене зустрічне питання що ж тоді використовують українці?
Наскільки мені відомо, саме на тг всі відслідковують що куди летить та інші оперативні новини.[/QUOTE]
Українці використовують російську ФСБ-шну помийку телеграм.
Якось так, мабуть.
-
[QUOTE=Margaritka37;78669511]Боже ж ти мій!.. де ж я питала, що мені використовувати як джерело інформації?.
Наскільки мені відомо, саме на тг всі відслідковують що куди летить та інші [U][B][I][U]оперативні[/U][/I][/B][/U] новини.[/QUOTE]
Но тыж таки про договоариваЦся...насколько я вижу....а значит ты захуйла...
-
[QUOTE=Dema;78669570]Но тыж таки про договоариваЦся...насколько я вижу....а значит ты захуйла...[/QUOTE]
:facepalm: :facepalm: :facepalm:
-
[QUOTE=Sinagoga Satanae;78669540]Українці використовують російську ФСБ-шну помийку телеграм.
Якось так, мабуть.[/QUOTE]
А буданов там чат-бот створив, щоб скидали дані ворога. Це як тоді?
-
[QUOTE=sashav;78669607]А буданов там чат-бот створив, щоб скидали дані ворога. Це як тоді?[/QUOTE]
Мабуть, Буданову видніше шо й куди скидати )))
-
[QUOTE=Dema;78669570]Но тыж таки про договоариваЦся...насколько я вижу....а значит ты захуйла...[/QUOTE]
Чотка!
-
Экс-советник Генштаба Армении.
Есть некоторые ответы на задаваемые вопросы. Курск.
Генеральный удар.
[YOUTUBE]-SMnLVV8hEM?feature=shared [/YOUTUBE]
Курск. Коррупция. Герасим.
На армии раши разворовано три бюджета страны 404.
[YOUTUBE]oOVFLKGJ_iw?feature=shared [/YOUTUBE]
-
[QUOTE=Margaritka37;78669474]Де тоді коментують справжні одесити?[/QUOTE]
[QUOTE=Margaritka37;78669482]Я не знаю що там висміює марафон,бо жодного разу йогоне бачила . Вас, мабуть, видніше. Але не розумію , до чого мені ці поради? Я вас спитала , якщо telegram та facebook не відображають думку звичайних одеситів то що відображає?[/QUOTE]
Справжні одесити коментують і в фб і у тг. Тільки на кожного справжнього одесита (правда деякі з них ватники) десятки якщо не сотні москальских ботів з патріотичними аватарками та повідомленнями українською. Томущо зе витрачає гроші на марафон, а москалі на ботів. Результат куди витрачають гроші москалі ти бачиш, а у марафона результатів нема. Тому треба визнати що у москалів гроші на пропаганду витрачаються ефективніше.
І про ФБ - його зараз взагалі перетворили на смітник, на один нормальний пост десяток реклами та десяток тупих пропозицій, я туди іноді раз на тиждень зайду та все, бо то просто смітник.
В ТГ можна знайти що завгодно, але в каналах де відкриті коменти теж повно руснявих ботів.
-
[QUOTE=maxx™;78669808]Справжні одесити коментують і в фб і у тг. Тільки на кожного справжнього одесита (правда деякі з них ватники) десятки якщо не сотні москальских ботів з патріотичними аватарками та повідомленнями українською[/QUOTE]
Дійсно, все так і є насправді.
Москальня, як глісти, пролізла усюди.
-
[QUOTE=Цепной Кот;78669247][B]Петро Порошенко:[/B]
“Військова операція в Курській області — це чітка демонстрація того, що путін розуміє лише мову сили… Це крок до визволення української території. Це крок до припинення війни. Для цього нам необхідні сильні українські Збройні Сили, посилення санкцій та зброя від міжнародних партнерів”[/QUOTE]
Даже пропагандисты на сливных россии верили в сильную армию рф, которую не победить, а в связи с операцией в Курской и быстрым продвижением наших ОР устроили на весь Мир, что и их обманули и постоянно обманывали на тему сильной и непобедимой, а не только население.
-
[QUOTE=Цепной Кот;78668787]Політика Пентагону стосовно надання дозволу Україні бити британськими та американськими ракетами вглиб рф залишається без змін, -
прессекретар Міноборони США генерал-майор Пет Райдер.
Мабуть, Байден не хоче "розхитувати човен", щоб з нього не випала Камала.
Або злякався погроз хуйла.
ХЗ.[/QUOTE]
Радник Білого дому з питань національної безпеки Джон Кірбі:
"Немає жодних змін у нашій точці зору на надання Україні можливостей для нанесення ударів великої дальності для використання всередині росії. Я не очікую жодних серйозних заяв щодо цього"
Кірбі також заявив, що США серйозно сприймають попередження хуйла про те, що він вважатиме Захід безпосередньо залученим у конфлікт, якщо Україна запустить ракети великої дальності західного виробництва по болотах.
Я розмірковую над тим, чи не надіслати в Білий Дім гуманітарну допомогу у вигляді памперсів.
-
[QUOTE=maxx™;78669808]Справжні одесити коментують і в фб і у тг. Тільки на кожного справжнього одесита (правда деякі з них ватники) десятки якщо не сотні москальских ботів з патріотичними аватарками та повідомленнями українською. ...[/QUOTE]
:) О да... Это блюдо масквабад учился готовить по учебникам Гебельса. Ничего сложного на самом деле. Выискивай негатив даже во время войны и обливай этим дерьмом противника под видом оппозиционного "патриота".
-
[QUOTE=litissia;78669838]Даже пропагандисты на сливных россии верили в сильную армию рф, которую не победить, а в связи с операцией в Курской и быстрым продвижением наших ОР устроили на весь Мир, что и их обманули и постоянно обманывали на тему сильной и непобедимой, а не только население.[/QUOTE]
Пропагандоны были не в доле, потому не знали, что сила второй армии мира, например, вложена в яхту гендиректора госкорпорации "ростех".
Яхта стоимостью ракетного фрегата "адмирал макаров" + парочки ракетных катеров.
И далее по нисходящей иерархии.
Если прапорщик ничего не украдет, день прожит зря.
Драг и цветные металлы снимали отовсюду, вплоть с ракет.
-
[QUOTE=Dramteatr;78669454]но комментируют там руснявые боты, а вы принимаете всерьез[/QUOTE]
Так и на том же "ютюб" на определенных наших тв-каналах (которые, как бы, проукраинские новости дают) тоже комменты пишут российские боты и разворачивают сказанное в нужное раше русло. Частенько эти боты пишут на украинской мове.
Да и не только на ютюб. Доверия больше к тем ресурсам, где, хотя бы, писанину этих ботов в виде хитросделанной работы против Украины чистят, а не утверждают, что это мнение, которое имеет право на существование.
Главное наехать танком и накатить этим ботам на зеленую власть в один голос с нами и войти этим к нам же в доверие.
===
Пишут, что Канада полностью поддерживает Украину в использовании дальнобойного оружия, – Трюдо о праве Украины наносить удары вглубь россии западным оружием.
[url]https://www.eurointegration.com.ua/rus/news/2024/09/13/7194156/[/url]