А до кучи, потому что съезжают.
Я прошу назвать хотя бы один населенный пункт, который освободила УПА.
Пока я вижу
[url]http://upa1.netfirms.com/army1uk1.htm[/url]
Вид для печати
А до кучи, потому что съезжают.
Я прошу назвать хотя бы один населенный пункт, который освободила УПА.
Пока я вижу
[QUOTE=Operator]No problem...
Номер і дата - у шапці документу.
Ще?[/QUOTE] А источник интересно где начерпали ? =)
[QUOTE=STK]Чим вони мали звільняти? Де в них була захована артилерія, бронетехніка, авіація?[/QUOTE]
Интересно получается, отряд Ковпака, насчитывающая численностью равною около дивизии освобождала целые города и тем самым оттягивала крупные силы немцев с фронта, значит могли, а целая АРМИЯ УПА не могла =))) Странно как то получается
[QUOTE=magentis]Повторяю в этой теме, поскольку родственная похоже заглохла.
Как вам такое нравится ?
100 битв УПА с немецкими войсками
"09 травня німці силою 400 осіб напали на село Яполоть, Костопільщина, грабуючи людей. УПА силою двох сотень окружив німців з трьох сторін. Розгорівся шестигодинний важкий бій. Втрати німців: 80 вбитих і ранених; втрати УПА: 0 " Богатыри былинные, да и только.[/QUOTE]
Богатыри не мы - увы =)))) Особенно мне понравился термин "напали" =))). В глубоком тылу немцы нападали... Ну а шесть часов боя на столько их достал, что 80 тел наверное просто застрелились, не смирившись с тем, что так и не поняли с кем перестреливались =)))
[QUOTE=piryur]Да, "вломили" "мастерски"... правда журналисту...
а палкан на фотке свои старые трусы палит?[/QUOTE]
Может то были и трусы, но зачем тогда "журналист" их на голову одевал?
[QUOTE=Good++++]Та годі вам, вже всі повернулися назад з миром - згортайте тему!!! Нема чого списа ломати об скелю!!! Схаменіться, добродії!
Лягайте спати-спочивати! Надобраніч! Нехай сплять усі малятка, любі хлопчики, дівчатка! Добраніч, добраніч, добраніч!!![/QUOTE]
С фашиками и предателями мира НЕ БУДЕТ!!!:nea:
[QUOTE=STK][URL="https://forumodua.com/member.php?u=810"]Fman[/URL] , старих людей, які не мають відношення до УПА, а просто їх підтримують ви теж бити збирались?[/QUOTE]
Нормальные люди нЭ пИдтрЫмувалЫ
Red Skin:
Мне люди рассказывали шо эти гниды (вояки УПА) беременных русских женщин строили, раздевали, и стреляли по животам, а потом когда плод вываливался ним в футбол играли! Да этих чертей малолетних, которые сейчас бандеровцев отстаивают стрелять надо!!!
Полностью согласен!!! Я тоже эту тему слышал!!!
[QUOTE=Че Гевара]Red Skin:
! Да этих чертей малолетних, которые сейчас бандеровцев отстаивают стрелять надо!!!
[/QUOTE]
Можете уже начинать , главное пиар -кампанию этого действия хорошую проведите там листовочку выпустите ,что такие то такие собрались растреливать таких то таких .
фантазеры:))
одни ругаются на фантази других:))
виртуально проявляя свою политическую ориентацию
[quote=JIacKaBbIu DywuTeJIb]Интересно получается, отряд Ковпака, насчитывающая численностью равною около дивизии освобождала целые города и тем самым оттягивала крупные силы немцев с фронта, значит могли, а целая АРМИЯ УПА не могла =))) Странно как то получается[/quote]
Що ти маєш на увазі, коли пишеш про звільнення міст: розбитий німецький загін, чи встановлення своєї влади в місті?
[quote=Че Гевара]Нормальные люди нЭ пИдтрЫмувалЫ[/quote]
Тоді в нас майже всі ненормальні, чекаєм в гості на наступний рік.
[QUOTE=Red Skin]Мне люди рассказывали шо эти гниды (вояки УПА) беременных русских женщин строили, раздевали, и стреляли по животам, а потом когда плод вываливался ним в футбол играли! Да этих чертей малолетних, которые сейчас бандеровцев отстаивают стрелять надо!!![/QUOTE]Разве в психушках ести интернет, да еще и для пациентов? :shock:
Red Skin Якщо я не помиляюся. То судячи по твоєму ніку ти так званий Червоний Скін, тобто ярий послідовник комунізму у всіх його проявах...
Ну тоді все зрозуміло…це не виліковується...і так вже всі огорожі розмалювали серпом і молотом…
[QUOTE=B.O.S.S.]Operator, а как можно доказать достоверность этих документов?
И что это за округ такой - украинский? По-моему, округа назывались по названиям областных центров. Или я не прав?[/QUOTE]
Я не збираюся ні доводити це, ні навіть дискутувати з приводу "достоверности этих документов". Там у пості я зразу звертав увагу: дати і номери документів зазначено.
[QUOTE=Сherry]Operator, а об Одессе есть сведения?[/QUOTE]Хоча УПА не мало чітких географічних меж, але про Одещину не чув взагалі нічого.
Вчора, я розмовляв з відомим одеським істориком А.Мисечко. На моє запитання з приводу УПА в Одесі він відповів наступне: під час облоги німцями та румунами Одеси в 1941 році, в цей район був передислокований батальйон "Роланд", але активної участі в бойових діях він не брав і ще до кінця облоги, був виведений з під Одеси. На думку Мисечка, можливо, саме цей епізод став приводом для чуток про українських націоналістів, УПА і таке інше. Можу сказати, Мисечко дуже багато знає про період окупації і якщо б йому щось було відомо з приводу участі підрозділів УПА в каральних акціях, він обо'зково про це розповів.
[QUOTE=Operator]Я не збираюся ні доводити це, ні навіть дискутувати з приводу "достоверности этих документов". Там у пості я зразу звертав увагу: дати і номери документів зазначено[/QUOTE]
И что дают те даты и номера? Где доказательства, что эти "документы" не слеплены вашими новыми померанчивыми историками? Где фотокопии? Где ссылки на архивы, на экспертов и пр.?
[QUOTE=Observer]И что дают те даты и номера? Где доказательства, что эти "документы" не слеплены вашими новыми померанчивыми историками? Где фотокопии? Где ссылки на архивы, на экспертов и пр.?[/QUOTE]
И ктоб вспоминал об архивах . Россия до сих пор архивы держит в секрете причем не только советские а и немецкие вывезенные из Германии в 1945 году.
[QUOTE=Observer]И что дают те даты и номера? Где доказательства, что эти "документы" не слеплены вашими новыми померанчивыми историками? Где фотокопии? Где ссылки на архивы, на экспертов и пр.?[/QUOTE] Ти прочитай те, що цитуєш, а потім пиши відповідь. Там же написано: порожні балачки я розводити не збираюся.
Кому цікаво - шукає, кому ні - вимагає доказів на форумах. :laugh:
[quote=Norman]Вчора, я розмовляв з відомим одеським істориком А.Мисечко. На моє запитання з приводу УПА в Одесі він відповів наступне: під час облоги німцями та румунами Одеси в 1941 році, в цей район був передислокований батальйон "Роланд", але активної участі в бойових діях він не брав і ще до кінця облоги, був виведений з під Одеси. На думку Мисечка, можливо, саме цей епізод став приводом для чуток про українських націоналістів, УПА і таке інше. Можу сказати, Мисечко дуже багато знає про період окупації і якщо б йому щось було відомо з приводу участі підрозділів УПА в каральних акціях, він обо'зково про це розповів.[/quote]
Багато хто вважає, що УПА, Роланд, Нахтігаль, Галичина - це одне й те саме. Про що можна говорити з такими людьми?