Уже сам факт обсуждения этого вопроса о многом говорит.
Вид для печати
Уже сам факт обсуждения этого вопроса о многом говорит.
[quote=Norman][b]Iрися[/b], зараз, для нас головний ворог не Росія, а Захід та НАТО. З Москвою ми могли би домовитись таким чином: ми не пускаємо війська НАТО на свою територію, а Росія виводить свій флот з Севастополя. От такий нульовий варіант![/quote]
[url]http://www.mignews.com/news/events/world/020606_233358_66104.html[/url]
Только отсутствие ЧФ в Крыму не сделает его украинским не нужно питать иллюзии
[quote]
Только отсутствие ЧФ в Крыму не сделает его украинским не нужно питать иллюзии
[/quote]
не сделает??? а он что, сейчас российский? :shock: видать у вас галлюцинации
[quote]
Поки-що можна зробити висновок, що Одеса зросійщена більше, ніж Дніпропетровськ...
[/quote]
Чепуха. Одесса недоукраинизирована, несмотря на четыре волны украинизации за последние 80 лет. Для полной украинизации надо полностью сменить население.
Убейте афтара ап стену!
Что за идиотский опрос?
Голосовал за пункт №4.
ввести пункт - Создать своё го-во-
Голосовал, за, т.к. абсолютно всё равно, главное, чтоб Одессу не трогали!
Нет хватает пункта "за немедленное начало войны". но видимо еще рано, конечно сначала Украина должна заново приобрести ядерное оружие.
[quote=asp116]Для полной украинизации надо полностью сменить население.[/quote]
но для начала - не забудьте откачать у Земли атмосферу ;-)
Я тоже за государство, при условии входа в ЕС, а не ЕЄП 8)
[quote=Alexandr][b]Напівкровний одесит[/b], Когда я давал ответ в профиле еще не было откуда.[/quote]
Було. Просто читайте уважніше. Я від моменту створення свого ніка відразу вписав в профілі "Київщина".
[quote=asp116]Уже сам факт обсуждения этого вопроса о многом говорит.[/quote]
Абсолютно з вами згоден... Це свого роду відповідь російським шовінюгам, які репетують, що Південь і Схід України - "русские"...
Подивіться результати - наразі 69% проти входженя в РеФію, а 30% з гаком готові відсоювати Україну зі зброєю в руках...
[quote=YOKO]Убейте афтара ап стену!
Что за идиотский опрос?
Голосовал за пункт №4.[/quote]
Йоко, не менш і не більш ідіотське, ніж ваше опитування про статус мови. І результати мене особисто втішають...
[url]http://gorod.dp.ua/forum/viewtopic.php?t=24529[/url]
Можете подивитися щось подібне на дніпропетровському форумі... там ще правда, ув'язали в один вузол питання мови, і національної належності...
Так що попросив би вас "фільтравать базар"...
[b]Напівкровний одесит[/b], опять смешиваете понятия Российский и русский.
Многие русские не хотят Россию.Еще более показательна ситуация в Прибалтике.
Из личных наблюдений- ни один русскоговорящий взад не захотел.
[quote]
Можете подивитися щось подібне на дніпропетровському форумі...
[/quote]
типа "на деревню дедушке" адресочек...."За углом налево, Недоходя уткнешься..."
эта... в смысле мож тему в гумор ?? :)
"Если будет референдум о вхождении моей квартиры в состав РФ..... " :)
PSпроголосовал за п5 только со строчкой " да пошел ты...(автор в смысле) куда подальше... " :)
[quote=ALKA][b]Напівкровний одесит[/b], опять смешиваете понятия Российский и русский.
Многие русские не хотят Россию.Еще более показательна ситуация в Прибалтике.
Из личных наблюдений- ни один русскоговорящий взад не захотел.
[quote]
Можете подивитися щось подібне на дніпропетровському форумі...
[/quote]
типа "на деревню дедушке" адресочек...."За углом налево, Недоходя уткнешься..."[/quote]
Хм... Я знаю, що росіяни в Росію не хочуть... патріоти, мля... навіть серед моїх знайомих росіян ніхто не захотів їхати в РФ за програмою репатріації... Отакі патріоти...
А щодо "за углом налєво" так дивіться трохи уважніше - я посилання дав...
[quote=Sblek]эта... в смысле мож тему в гумор ?? :)
"Если будет референдум о вхождении моей квартиры в состав РФ..... " :)
PSпроголосовал за п5 только со строчкой " да пошел ты...(автор в смысле) куда подальше... " :)[/quote]
Чувак, а ти сам не пішов би аж за Крижанівку? Або ще далі? І так лісом, лісом....
[b]Напівкровний одесит[/b], [b]Sblek[/b], осторожней с выражениями. На нашем форуме переходы на личности не приветствуются, если кто не в курсе.
[b]Night_the_only[/b], повністю підтримую правила вашого форуму. Та водночас вважаю, що хами - порода людей, які людської мови не розуміють, і заслуговують на відповідне до них ставлення...
[quote=Tur]главное, чтоб Одессу не трогали![/quote]
Двумя руками ЗА!
[b]Ant[/b], засунь лучше их себе знаешь куда?!
Как ни странно на форуме полно здравомыслящих людей....не может не радовать.