-
[QUOTE=Че Бурашка;14194532]свят-свят.
разве что если на кошках тренировался.удачно так заглянула на огонек, ага.[/QUOTE]Во так-так перехрестіться Вам корисно,попитайте в тих хто вчиться в медвузі на яких кішках вони тренуються.
[QUOTE=Че Бурашка;14194532]здрасьте, говорит, я 13 лет в Италии, но дай, думаю, загляну к вам.
а, доктор, вы в форуме? и что пишут?[/QUOTE]
Ні вона приходила до мене як до лікаря,вона з Італії приїхала підлікуватися.
[QUOTE=Че Бурашка;14194532]так и брат твой имел. или ему не поздно?[/QUOTE]
По перше не Твій а Ваш,Вам молодий чоловіче лише 32 а мені 51,я не буду говорити банальні військові речі про те як на мене шили шинель а на Вас ....
брат мій поїхав в 35 бо йому потрібно було вчити двох дітей.А зараз йому 54.
-
[QUOTE=IFBB;14193927]И я в стопиццотый раз спрошу:почему ваш брат поднимает патриотизм на чужбине?
Деньги-мусор,Украина понад усе![/QUOTE]
Мій брат як і сотні тисяч українців заробляє валюту для себе а отже для України,бо він її привозить в Україну і міняє на наші нічим не забезпечені дерев"яні,забезпечуючи їхню забезпеченість:)
-
[QUOTE=Mizantrop;14195142]Зрозумилы.
"Уважаемый Б. Гейтс. Обращаюсь к вам с просьбой разнести по разные стороны клавиатуры буквы "Б" и "Ю" и буквы "З" и "Х"... С уважением [B]Ю[/B]ля [B]З[/B]уева"...
Просто надо собеседников уважать - перечитывать то, что нацарапал, и ошибки, если есть, исправлять. Если не все, то хотя бы до читабельного состояния...[/QUOTE]
Та кому ты говоришь. Прошел уже час, так оно и не исправило.
-
[QUOTE=smeet;14195274]Мій брат як і сотні тисяч українців заробляє валюту для себе а отже для України,бо він її привозить в Україну і міняє на наші нічим не забезпечені дерев"яні,забезпечуючи їхню забезпеченість:)[/QUOTE]
И налоги он платит Италии. Помогая тем самым. Наверно итальянцы беднее нас, им важнее.
-
[QUOTE=IFBB;14194180]Передергивать нехорошо.
В процентном соотношении сколько из ЗУ и сколько с Юга и Востока?[/QUOTE]
А Ви підіть і порахуйте,може Вам вдасться-до цих пір ще ніхто не рахував.Один раз Кучма видав в Іспанії перл-на іспанському телебаченні в інтерв"ю журналістам про причини масової еміграції українців Кучма видав.До вас їдуть бандити і убивці,що лінуються працювати в Україні.Всі були в шоці від цих слів-це похлєще Анни Ахмєтової.
-
[QUOTE=sklif;14194715]Скромнее надо быть,
две ночи в Токио-отеле или Витязе - 200 гривен,
девять раз поесть 40х9=360 гривен,
итого пускай 600[/QUOTE]
Ага Ви поцікавтеся в економічному університеті де була олімпіада.і порахуйте проїзд до Одеси і з Одеси 230грн,їжа три дні,ночівля в якомусь гуртожитку все за плату(там були представники з цілої України)-я був в шоці якщо я їхав на республіканську олімпіаду то за мене платив ВУЗ. А в ВУзі сказали,хай заплатять батьки а ми вернемо-вернули за все про все 330 грн,кажуть що згідно міністерського наказу за командировки більше не платять.
Якщо Ви мене хотіли образити(переліком злачних місць) то хай Вам Бог віддасть образу на Ваших близьких.
-
[QUOTE=Че Бурашка;14194823]девочка слегка погуляла.
вполне скромно, кстати.[/QUOTE]
Дай Бог щоб Ви так все життя гуляли,як погуляла вона.Якщо хочете мене образити,то я теж можу.
-
[QUOTE=Mizantrop;14195142]Зрозумилы.
"Уважаемый Б. Гейтс. Обращаюсь к вам с просьбой разнести по разные стороны клавиатуры буквы "Б" и "Ю" и буквы "З" и "Х"... С уважением [B]Ю[/B]ля [B]З[/B]уева"...
Просто надо собеседников уважать - перечитывать то, что нацарапал, и ошибки, если есть, исправлять. Если не все, то хотя бы до читабельного состояния...[/QUOTE]
Ви ачий не зрозуміли?
-
[QUOTE=smeet;14195471]Ви ачий не зрозуміли?[/QUOTE]
Чего?
-
Какая же ущербность все таки там. Может сюда только такие заходят? Ну есть же там нормальные, адекватные. Только они почему-то сюда не заходят.
smeet это при вашем не любимом СССР вы ездили на халяву, а сейчас все в рамках современных демократий - за все надо платить.
-
[QUOTE=KSS26;14195306]И налоги он платит Италии. Помогая тем самым. Наверно итальянцы беднее нас, им важнее.[/QUOTE]
Платить тому ,хто платить йому, будуть йому платити в Україні так як в Італії ,він з задоволенням буде платити податки в Україні.Не переживайте, з тих грошей ,що він привезе в Україну не один податок зберуть в вигляді нереально завищених цін на всі товари,якимит Україна вже давно обігнала Америку і Європу.
-
[QUOTE=smeet;14194183]Тоді Вам тікати доведеться[/QUOTE]
а шо вы на нас уже войной идёте? ну наконец то, ждём-с с нетерпением-с :vinsent:
-
[QUOTE=Mizantrop;14195498]Чего?[/QUOTE]
:rzhu_nimagu::rzhu_nimagu::rzhu_nimagu:
Ачий (ачинь, ачиньки)
напевно, вважаю, вірогідно. "Петре, та ачий сь не здурів женитися!"
http://www.kolyba.org.ua/glossary1
-
[QUOTE=smeet;14195450]Дай Бог щоб Ви так все життя гуляли,як погуляла вона.Якщо хочете мене образити,то я теж можу.[/QUOTE]
Что Вы хотите этим сказать?
Ее из под палки на олимпиаду или что там погнали?
Опять гноблення?
Большинство из нас нас принимало участие в разных олимпиадах и прочих симпозиумах. Развеселое мероприятие - особенно после окончания официальной части.
Или ее в каземат запихивали по вечерам и деньги вымогали?
ЗЫ Симпо́зиум (лат. symposium, от греч. Συμπόσιον, «пиршество»)
-
[QUOTE=smeet;14195598]:rzhu_nimagu::rzhu_nimagu::rzhu_nimagu:
Ачий (ачинь, ачиньки)
напевно, вважаю, вірогідно. "Петре, та ачий сь не здурів женитися!"
http://www.kolyba.org.ua/glossary1[/QUOTE]
Нихт ферштейн...
Забавный экземпляр, однако...
-
[QUOTE=Mizantrop;14195666]Нихт ферштейн...
Забавный экземпляр, однако...[/QUOTE]
Австро-венгерский диалект. Хотя нам говорят, что это настоящий украинский язык.
-
[QUOTE=KSS26;14195542]Какая же ущербность все таки там. Может сюда только такие заходят? Ну есть же там нормальные, адекватные. Только они почему-то сюда не заходят.
smeet это при вашем не любимом СССР вы ездили на халяву, а сейчас все в рамках современных демократий - за все надо платить.[/QUOTE]
Згоден,що за все потрібно платити.Питання в тому хто має платити.Якщо я їду в Одесу відпочивати,я за це повинен платити.Якщо розумний студент їде в Одесу на загальнодержавну олімпіаду з якогось предмету,захищаючи честь ВУЗу то платити повинен був ВУЗ,а не студент.Моя дочка зараз в Індії на стажуванні в дуже солідній компанії.Так от в ці дні вона приймає участь в світовому конгресі,причому два рази туди і назад перелітала літаком,за це і за проживання в п"ятизірковому готелі, їжу, платить компанія.Ці півтора тижні що вона на конгресі її повністю забезпечує компанія.
-
[QUOTE=smeet;14195421]порахуйте проїзд до Одеси і з Одеси 230грн,їжа три дні,ночівля в якомусь гуртожитку все за плату[/QUOTE]
Это не стоит 1200 гривен, тем более с ночевкой в общежитии
[QUOTE]Якщо Ви мене хотіли образити(переліком злачних місць[/QUOTE]Иногда в гостинице можно просто переночевать, из собственного опыта говорю
[QUOTE]то хай Вам Бог віддасть образу на Ваших близьких.[/QUOTE]
[SPOILER="ты эта,"]притормози[/SPOILER]
-
[QUOTE=smeet;14195229]Во так-так перехрестіться Вам корисно,попитайте в тих хто вчиться в медвузі на яких кішках вони тренуються.
[/QUOTE]неинтересно. при родах моего ребенка студентов не будет. разве что в качестве наблюдателей.[QUOTE]
Ні вона приходила до мене як до лікаря,вона з Італії приїхала підлікуватися.
[/QUOTE]приболела в Италии, а там лечиться дороже? по-человечески сочувствую.[QUOTE]
По перше не Твій а Ваш,Вам молодий чоловіче лише 32 а мені 51,я не буду говорити банальні військові речі про те як на мене шили шинель а на Вас ....[/QUOTE]да мне по хрен, что на тебя шили. возраст у тебя не указан, а я не экстрасенс. и, в любом случае, я тут со всеми на "ты". перечитай правила форума.[QUOTE]
брат мій поїхав в 35 бо йому потрібно було вчити двох дітей.А зараз йому 54.[/QUOTE]
так он старше тебя, а ты не годишься? "i хто дурень?"(с) smeet
-
[QUOTE=smeet;14195705]Згоден,що за все потрібно платити.Питання в тому хто має платити.Якщо я їду в Одесу відпочивати,я за це повинен платити.Якщо розумний студент їде в Одесу на загальнодержавну олімпіаду з якогось предмету,захищаючи честь ВУЗу то платити повинен був ВУЗ,а не студент.Моя дочка зараз в Індії на стажуванні в дуже солідній компанії.Так от в ці дні вона приймає участь в світовому конгресі,причому два рази туди і назад перелітала літаком,за це і за проживання в п"ятизірковому готелі, їжу, платить компанія.Ці півтора тижні що вона на конгресі її повністю забезпечує компанія.[/QUOTE]
Компания какая? Наша?
-
[QUOTE=smeet;14195705]Згоден,що за все потрібно платити.Питання в тому хто має платити.Якщо я їду в Одесу відпочивати,я за це повинен платити.Якщо розумний студент їде в Одесу на загальнодержавну олімпіаду з якогось предмету,захищаючи честь ВУЗу то платити повинен був ВУЗ,а не студент.Моя дочка зараз в Індії на стажуванні в дуже солідній компанії.Так от в ці дні вона приймає участь в світовому конгресі,причому два рази туди і назад перелітала літаком,за це і за проживання в п"ятизірковому готелі, їжу, платить компанія.Ці півтора тижні що вона на конгресі її повністю забезпечує компанія.[/QUOTE]
Можешь пожалеть за совком, других вариантов здесь пока не предвидится
-
[QUOTE=Natika;14195639]Что Вы хотите этим сказать?
Ее из под палки на олимпиаду или что там погнали?
Опять гноблення?
Большинство из нас нас принимало участие в разных олимпиадах и прочих симпозиумах. Развеселое мероприятие - особенно после окончания официальной части.
Или ее в каземат запихивали по вечерам и деньги вымогали?
ЗЫ Симпо́зиум (лат. symposium, от греч. Συμπόσιον, «пиршество»)[/QUOTE]
Якщо чесно то з під палки.Вона дуже не хотіла їхати,у неї були другі діла,(робота в міжнародній команді,в нац.комітеті)-це все було в нагрузку і непотрібно їй.
-
[QUOTE=smeet;14195421]Ага Ви поцікавтеся в економічному університеті де була олімпіада.і порахуйте проїзд до Одеси і з Одеси 230грн,їжа три дні,ночівля в якомусь гуртожитку все за плату(там були представники з цілої України)-я був в шоці [B]якщо я їхав на республіканську олімпіаду то за мене платив ВУЗ.[/B] А в ВУзі сказали,хай заплатять батьки а ми вернемо-вернули за все про все 330 грн,кажуть що згідно міністерського наказу за командировки більше не платять.
Якщо Ви мене хотіли образити(переліком злачних місць) то хай Вам Бог віддасть образу на Ваших близьких.[/QUOTE]
это в проклинаемом тобой совке.
теперь - сожми очко и терпи.
-
[QUOTE=smeet;14195758]Якщо чесно то з під палки.Вона дуже не хотіла їхати,у неї були другі діла,(робота в міжнародній команді,в нац.комітеті)-це все було в нагрузку і непотрібно їй.[/QUOTE]
ужасна жизнь украинского студента.
Слава Украине!
-
[QUOTE=smeet;14194736]Ви взаглі розумієте про що Ви написали?[B]Раз думайте а потім пишіть[/B].До чого тут роди Тимошенко-річ в нецільовому використанні державних коштів в особистих інтересах-це кримінальна стаття.А Ви роди."Соображать надо".[/QUOTE]
что это за оборот речи? какой у вас родной язык? и с каких пор ремонт дорог стал не целевым??? у вас что в голове агитки вместо чипа оперативной памяти? :rzhu_nimagu:
[QUOTE=smeet;14195031]Страус тоже нікого не бачить,запхавши голову в пісок.
http://www.leleky.org/
http://www.gazetaukrainska.com/kolonka-redaktora/ukra-nsk-zasobi-masovo-nformats-v-tal
http://jedynigroup.at.ua/publ/ukrajinci_v_italiji_ednajmosja/1-1-0-39
http://www.leleky.org/index.php?option=com_content&view=article&id=644:2010-06-09-13-49-35&catid=62:2010-06-10-13-02-32&Itemid=12
Ви що думаєте,що всі ці люди приїхали лише з Західної України?[/QUOTE]
и с чего видно что эти греко-католики со всей Украины?
-
[QUOTE=sklif;14195727]Это не стоит 1200 гривен, тем более с ночевкой в общежитии
[/QUOTE]
на Бугазе - стоит :)
-
[QUOTE=KSS26;14195703]Австро-венгерский диалект. Хотя нам говорят, что это настоящий украинский язык.[/QUOTE]
Між іншим читав одну статтю,"Якою мовою говорили в древньому Києві" так автор доводив що вона була похожа на сучасну Закарпатську:)-це на повному серйозі.
А про "настоящий украинский язык" це Ви трохи загнули(Ви напевне мали на увазі Львівський)-закарпатсьский діалект єдиний і неповторний-там дійсно зібралось багато слів різних національностей наприклад на парасольку-зонтик кажуть амбрела-так ще кажуть в Англії.:) а взагалі почитайте той словник на сайті [url]http://www.kolyba.org.ua/glossary1[/url] . Цікаво,з гумором автори дають пояснення для різнихь слів.Даю гарантію що дістанете задоволення.Зверніть увагу на Закарпатську кухню і страву БОГРАЧ.Приготуєте-мені скажете дякую за інфу.
-
[QUOTE=Че Бурашка;14195826]на Бугазе - стоит :)[/QUOTE]
[SPOILER="ну"]тогда это и отдых,
так что балансы сравняютцо[/SPOILER]
-
[QUOTE=smeet;14195846]Між іншим читав одну статтю,"Якою мовою говорили в древньому Києві" так автор доводив що вона була похожа на сучасну Закарпатську:)-це на повному серйозі.
А про "настоящий украинский язык" це Ви трохи загнули(Ви напевне мали на увазі Львівський)-закарпатсьский діалект єдиний і неповторний-там дійсно зібралось багато слів різних національностей наприклад на парасольку-зонтик кажуть амбрела-так ще кажуть в Англії.:) а взагалі почитайте той словник на сайті [url]http://www.kolyba.org.ua/glossary1[/url] . Цікаво,з гумором автори дають пояснення для різнихь слів.Даю гарантію що дістанете задоволення.Зверніть увагу на Закарпатську кухню і страву БОГРАЧ.Приготуєте-мені скажете дякую за інфу.[/QUOTE]
да? а как на сучасну Закарпатську деалекте будет "стольный град Киев" и
"Повесть временных лет"?
-
[QUOTE=Че Бурашка;14195735] возраст у тебя не указан, а я не экстрасенс. и, в любом случае, я тут со всеми на "ты". перечитай правила форума.[/QUOTE]У Вас комп"ютер глючить,дивно на мому моніторі мій вік під моїм ніком показує а у Вас непоказує? Придивіться добре-там пише ,возраст 51
[QUOTE=Че Бурашка;14195735]так он старше тебя, а ты не годишься?[/QUOTE] Коли він туди їхав він був набагато молодший ніж я зараз.
-
[QUOTE=smeet;14194692]Той дибіл Соколов хоч що напише.[/QUOTE]
У Вас есть другие данные? В студию, плз...
ЗЫ. Вы знаете Соколова лично?
-
[QUOTE=Монархист;14195814]что это за оборот речи? какой у вас родной язык? и с каких пор ремонт дорог стал не целевым??? у вас что в голове агитки вместо чипа оперативной памяти? :rzhu_nimagu:
Дороги ремонтують тоді,коли вони потребують ремонту а не тоді коли люди,котрі стали міністрами використовують свої посади,для того,щоб з прекрасної дороги зробити чудову.Накільки я розумію,рішення про ремонт дороги приймають на основі акта державної комісії про непригодність дороги для проїзду транспорту.А на рахунок зворотів я не знаю що Вам не зрозуміло,мені зрозуміло все.:)
[QUOTE=Монархист;14195814]и с чего видно что эти греко-католики со всей Украины?[/QUOTE]А хто казав,що вони всі греко-католики.Там просто сказано що там діє греко-католицька церква.Якби діяла православна то напевно ходили б і туди,ходять в ту яка є.А про те що там є жителі зі всієї України-ми можемо тільки догадуватися,точно про це ніхто не знає,навіть міграційна служба в Італії.Майже половина українців в Італії нелегали,як їх запитаєте.Я думаю що є багато,бо вірю тим людям які мені про це говорили. Та майже кожного дня по ТСН говорять про торгівлю людьми ділками то з Запоріжжя,то з Дніпропетровська,котрі продають наших дівчат в сексуальне рабство,між іншим по статистиці більше таких фірм на Південному Сході України.Я не говорю що це добре,навпаки це дуже погано,але люди рвуться з України і це погано.Бо на цьому наживаються ділки.
-
[QUOTE=Lexa2007;14196028]У Вас есть другие данные? В студию, плз...
ЗЫ. Вы знаете Соколова лично?[/QUOTE]
Мені достатньо біглого знайомства з його опусами.ТО хвора людина,як лікар кажу.
-
[QUOTE=smeet;14195421]Ага Ви поцікавтеся в економічному університеті де була олімпіада.і порахуйте проїзд до Одеси і з Одеси 230грн,їжа три дні,ночівля в якомусь гуртожитку все за плату(там були представники з цілої України)-я був в шоці [B]якщо я їхав на республіканську олімпіаду то за мене платив ВУЗ.[/B][/QUOTE]
Ти диви... як же ж кляті комуняки над людьми знущалися... у-у, людожери...:girl_werewolf:
-
[QUOTE=smeet;14196226]Мені достатньо біглого знайомства з його опусами.ТО хвора людина,як лікар кажу.[/QUOTE]
Еще раз спрашиваю - можете документально опровергнуть приводимые Соколовым цифры?
ЗЫ: Вы психиатр?
-
[QUOTE=smeet;14196004]У Вас комп"ютер глючить,дивно на мому моніторі мій вік під моїм ніком показує а у Вас непоказує? Придивіться добре-там пише ,возраст 51
[/QUOTE]не знаю. бывали случаи, когда пользователи опосля шкандялю выставляли свои возрст или пол.
в любом случае плевать. будешь ТЫ. как и все.
грызи правила форума и нетикет.
(задолбали - мягко сказано)[QUOTE]
Коли він туди їхав він був набагато молодший ніж я зараз.[/QUOTE]
так он вернулся или там работает?
-
[QUOTE=Че Бурашка;14197296]не знаю. бывали случаи, когда пользователи опосля шкандялю выставляли свои возрст или пол.
в любом случае плевать. будешь ТЫ. как и все.
грызи правила форума и нетикет.
(задолбали - мягко сказано)
так он вернулся или там работает?[/QUOTE]
Я свій вік не ховав з самого початку.А на рахунок Ти то я від представника російської нації великої культури спілкування не дуже і сподівався:)і "нетикет"у тоже:)
А на рахунок брата він зараз в відпустці дома,в жовтні їде знову.
-
[QUOTE=Lexa2007;14196605]Еще раз спрашиваю - можете документально опровергнуть приводимые Соколовым цифры?
ЗЫ: Вы психиатр?[/QUOTE]
А Соколов може довести правильність цих цифр?
Ні я добре вчився:biggrin: і багато чого пам"!ятаю.
-
[QUOTE=smeet;14197839]Я свій вік не ховав з самого початку.А на рахунок Ти то я від представника російської нації великої культури спілкування не дуже і сподівався:)і "нетикет"у тоже:)[/QUOTE]честно - посрать. если ты хотел меня таким образом задеть, то промахнулся.
при личной встрече могу обращаться на "вы". если почувствую, что ты этого заслуживаешь (что врядли).
а вообще память подлечи, с год назад о том же ныл "безкультурие, то, се". я тебе тогда еще по полочкам расставил.[QUOTE]
А на рахунок брата він зараз в відпустці дома,в жовтні їде знову.[/QUOTE]
я про возраст. он старше тебя, и работает в Италии. а ты называешь дураками тех, кто работает за меньшую плату на Украине.
так кто ты по твоей же логике?
-
[QUOTE=smeet;14198002]А Соколов може довести правильність цих цифр?
Ні я добре вчився:biggrin: і багато чого пам"!ятаю.[/QUOTE]
Соколов называет источник. Не верите - проверяйте...
Вас учили ставить диагноз заочно? Что Вы заканчивали?
-
[QUOTE=Че Бурашка;14198277]честно - посрать. если ты хотел меня таким образом задеть, то промахнулся.
при личной встрече могу обращаться на "вы". если почувствую, что ты этого заслуживаешь (что врядли).
а вообще память подлечи, с год назад о том же ныл "безкультурие, то, се". я тебе тогда еще по полочкам расставил.
я про возраст. он старше тебя, и работает в Италии. а ты называешь дураками тех, кто работает за меньшую плату на Украине.
так кто ты по твоей же логике?[/QUOTE]
А ти відки знаєш кілько я заробляю?
-
[QUOTE=Lexa2007;14198552]Соколов называет источник. Не верите - проверяйте...
Вас учили ставить диагноз заочно? Что Вы заканчивали?[/QUOTE]
Медичний інститут.А на рахунок соколова і не збираюсь доказувати звичайний російський шовініст.
-
[QUOTE=smeet;14199070]А ти відки знаєш кілько я заробляю?[/QUOTE]
ниоткуда. а что, в Италии врачам меньше платят?
-
[QUOTE=smeet;14196226]Мені достатньо біглого знайомства з його опусами.ТО хвора людина,як лікар кажу.[/QUOTE]
Он хворый по гинекологии? Во блин, как далеко шагнула наука - теперь диагноз по гинекологии мужику (!) можно поставить, прочитав написанное этим мужиком.
А ты говоришь - томограф....
-
[QUOTE=Mizantrop;14199262]Он хворый по гинекологии? Во блин, как далеко шагнула наука - теперь диагноз по гинекологии мужику (!) можно поставить, прочитав написанное этим мужиком.
А ты говоришь - томограф....[/QUOTE]
До чого тут гінекологія?:rzhu_nimagu:
-
[QUOTE=smeet;14199070]А ти відки знаєш кілько я заробляю?[/QUOTE]
Так это уже неважно.
Разжовываю.
Ты сам сказал, что дурак тот, кто работает за меньшую плату, если можно работать за большую. То есть если брат в Италии получает больше тебя здесь, то ты - дурак здесь. А если ты получаешь больше здесь - то дурак твой брат там, в Италии.
Ферштейн? Или как там у вас говорится... ачиньки???
-
[QUOTE=Че Бурашка;14199212]ниоткуда. а что, в Италии врачам меньше платят?[/QUOTE]
Нє в Італії просто наш лікар не може працювати лікарем.Будівельник будівельником може.а лікар лікарем нє-бюрократія-корочки немає,хіба би вчився по новому.
-
[QUOTE=smeet;14199342]До чого тут гінекологія?:rzhu_nimagu:[/QUOTE]
Мосье психиатр?
-
[QUOTE=Mizantrop;14199400]Так это уже неважно.
Разжовываю.
Ты сам сказал, что дурак тот, кто работает за меньшую плату, если можно работать за большую. То есть если брат в Италии получает больше тебя здесь, то ты - дурак здесь. А если ты получаешь больше здесь - то дурак твой брат там, в Италии.
Ферштейн? Или как там у вас говорится... ачиньки???[/QUOTE]
Ферштейн і ачиньки мають різні значення.У нас з братом різні спеціальності.Він може заробити більше там.Я туди не поїхав бо я б не зміг там робити по спеціальності.Я слава Богу вивчив двох дітей,дав їм в руки спеціальність,і тепер великої необхідності їхати туди не маю.Мені хватить того що маю,я не маю дуже великих потреб,а дітям так і кажу-живіть там де вам буде добре,в Україні ще років з 20 добре не буде,так що робіть так як знаєте я на вас тиснути не буду.А ваші підколки на рахунок дурнів я робив ще коли мені було 15 в 41 в мене були вже більш інтелектуальні підколки але що поробиш-генетика.:D
-
[QUOTE=Mizantrop;14199425]Мосье психиатр?[/QUOTE]
Ні ніколи не вгадаєте.
-
[QUOTE=smeet;14199564]Ферштейн і ачиньки мають різні значення.У нас з братом різні спеціальності.Він може заробити більше там.Я туди не поїхав бо я б не зміг там робити по спеціальності.Я слава Богу вивчив двох дітей,дав їм в руки спеціальність,і тепер великої необхідності їхати туди не маю.Мені хватить того що маю,я не маю дуже великих потреб,а дітям так і кажу-живіть там де вам буде добре,в Україні ще років з 20 добре не буде,так що робіть так як знаєте я на вас тиснути не буду[/QUOTE]
Ачиньки!!!
Состоялся мужик. Молоток!
[QUOTE].А ваші підколки на рахунок дурнів я робив ще коли мені було 15 в 41 в мене були вже більш інтелектуальні підколки але що поробиш-генетика.:D[/QUOTE]
1. Это не подколы - это логика.
2. Любопытно, какая же у тебя генетика? Мосье - сверхчеловек?
-
[QUOTE=smeet;14199135]Медичний інститут[/QUOTE]
Та знаете... я как-то интуитивно догадывался, шо не Бауманку...
Какий именно медин? По какой специальности? Если не секрет, конечно...
[QUOTE=smeet;14199135]А на рахунок соколова і не збираюсь доказувати звичайний російський шовініст.[/QUOTE]
А уж такое серьезное обвинение тем более требует неопровержимых доказательств...
-
[QUOTE=smeet;14199409]Нє в Італії просто наш лікар не може працювати лікарем.[/QUOTE]
Та понятно... они не хотят, шоб им ставили диагноз заочно...:)
-
[QUOTE=Lexa2007;14200944]Та понятно... они не хотят, шоб им ставили диагноз заочно...:)[/QUOTE]
Ні вони теж були моїм пацієнтами,і причому цілком реальними.Ви що,думаєте раз наші їдуть в Італію,італійці з ними приїжджають до нас.Наші люди в Італії вже не тільки працюють на італійців,вони самі створюють свої фірми,і працюють там.
-
[QUOTE=smeet;14202410]Ні вони теж були моїм пацієнтами,і причому цілком реальними.[/QUOTE]
Булы??? Вот это номер...
Упокой, господи, их души...
-
[QUOTE=Mizantrop;14202452]Булы??? Вот это номер...
Упокой, господи, их души...[/QUOTE]
Хто Вам сказав що вони померли?Вони живуть і здравствують,і ще хочуть приїхати.Кликали мене туди.:)
-
[QUOTE=smeet;14202588]Хто Вам сказав що вони померли?Вони живуть і здравствують,і ще хочуть приїхати.Кликали мене туди.:)[/QUOTE]
Фух... ну слава богу, живы... а то "булы", " в реальности"... я ж просил выражаться корректно, мы ж не телепаты читать мысли, которые обитают там в глубине ваших глубин...
-
[QUOTE=Mizantrop;14202794]Фух... ну слава богу, живы... а то "булы", " в реальности"... я ж просил выражаться корректно, мы ж не телепаты читать мысли, которые обитают там в глубине ваших глубин...[/QUOTE]
До чого тут думки.Якщо я лічив людину,яка приїжджала чотири роки назад,і потім вона постійно живе в Італії і не приїжджає то вона пацієнт в минулому,тобто була.А ті хто живе тут і періодично приходить до мене то він є.Зрозуміло?
-
[QUOTE=smeet;14202919]До чого тут думки.Якщо я лічив людину,яка приїжджала чотири роки назад,і потім вона постійно живе в Італії і не приїжджає то вона пацієнт в минулому,тобто була.А ті хто живе тут і періодично приходить до мене то він є.Зрозуміло?[/QUOTE]
Ачиньки!!!
Теперь - да. Вот так и надо обьяснять. Можешь ведь, когда захочешь.
ЗЫ. Кстати, а почему пациенты "периодически приходят" опять? У них неизлечимые болезни? Или вылечить совсем - невыгодно для собственного кошелька?
-
[QUOTE=Mizantrop;14203138]Ачиньки!!!
Теперь - да. Вот так и надо обьяснять. Можешь ведь, когда захочешь.
ЗЫ. Кстати, а почему пациенты "периодически приходят" опять? У них неизлечимые болезни? Или вылечить совсем - невыгодно для собственного кошелька?[/QUOTE]
І Ви починаєте "соображать":)Ні є такі хвороби,котрі періодично повторюються-грибок,аллергія,глистна інвазія,врослий ніготь і т.д.:D
-
[QUOTE=smeet;14203244]І Ви починаєте "соображать":)Ні є такі хвороби,котрі періодично повторюються-грибок,аллергія,глистна інвазія,врослий ніготь і т.д.:D[/QUOTE]
Какой кошмар... Хорошо, что это все не у меня...
-
Є такий анекдот,батько лікар передав сину своїх клієнтів.Через деякий час син каже батьку,що вилічив одного з пацієнтів.Батько каже ну і дурак,я його лічив все життя,за його гроші і тебе вивчив і твою сестру.А ти його взяв тай вилічив ну ти і дурак....
-
[QUOTE=Mizantrop;14203302]Какой кошмар... Хорошо, что это все не у меня...[/QUOTE]
Ви впевнені що у Вас того немає?
-
Кстати... с тебя бочонок пива за приятное общение. И где те дороги, с которых топик начинался??? То-то же... живое общение ничем не заменишь...
-
[QUOTE=smeet;14203331]Ви впевнені що у Вас того немає?[/QUOTE]
Угу, уверен. У меня родственники - врачи высшей категории, так что ежели чего по медицине - есть куда идти.
-
Пиво не очень люблю,люблю закарпатское вино и закарпатский бограч-левеш.
[url]http://www.kolyba.org.ua/pershi/juski/299-bograch[/url]
и закарпатские анекдоти-рекомендую в хорошей компашке под водочку:
[url]http://www.kolyba.org.ua/humor[/url] и на такой природе [IMG]http://s45.radikal.ru/i108/1008/48/bfa87d0ca41c.jpg[/IMG]
-
По секрету о высшей категории -это все у нас теперь стоит денег.У меня высшая категория уже лет так 10 тогда еше на шару.Теперь так не пройдет.
-
[QUOTE=smeet;14203481]Пиво не очень люблю,люблю закарпатское вино и закарпатский бограч-левеш.
http://www.kolyba.org.ua/pershi/juski/299-bograch
и закарпатские анекдоти-рекомендую в хорошей компашке под водочку:
http://www.kolyba.org.ua/humor[/QUOTE]
Ладно, уговорил, будешь в наших краях - притаранишь вина... Закарпатского не пробовал, скорее всего, сухое должно быть неплохое, если ему не больше двух лет, а вот то, что послаще, уже , наверное, не то - все-таки солнца маловато у вас там для сладкого...
-
[QUOTE=smeet;14203549]По секрету о высшей категории -это все у нас теперь стоит денег.У меня высшая категория уже лет так 10 тогда еше на шару.Теперь так не пройдет.[/QUOTE]
Тестю уже больше 60-ти, так что звание заслуженное, не за деньги и не за связи купленное...
-
[QUOTE=Mizantrop;14203594]Тестю уже больше 60-ти, так что звание заслуженное, не за деньги и не за связи купленное...[/QUOTE]
точно,в таком возрасте не купленное.:good:
-
[QUOTE=smeet;14199600]Ні ніколи не вгадаєте.[/QUOTE]
Проктолог? Паталогоанатом?
-
[QUOTE=smeet;14199564]А ваші підколки на рахунок дурнів я робив ще коли мені було 15 в 41 в мене були вже більш інтелектуальні підколки але що поробиш-генетика.:D[/QUOTE]
угу. пример [U]интеллектуальной[/U] подколки от пана доктора:
[I]-тебя тошнит? может, ты беременный? (ржущий смайлик)[/I]
Жванецкий забился в угол и нервно курит.
-
[QUOTE=smeet;14202588]Хто Вам сказав що вони померли?[B]Вони живуть і здравствують,і ще хочуть приїхати.[/B]Кликали мене туди.:)[/QUOTE]
тут некоторое противоречие наблюдается. зачем здоровому человеку хотеть ехать за тридевять земель к доктору? только не говори, что коньяк с конфетами передать.
что-то мне подсказывает, что ты ради красного словца изоврался уже вконец.
-
[QUOTE=smeet;14203244]І Ви починаєте "соображать":)Ні є такі хвороби,котрі періодично повторюються-грибок,аллергія,глистна інвазія,врослий ніготь і т.д.:D[/QUOTE]
периодически повторяющиеся глисты.
задумался.
-
[QUOTE=Че Бурашка;14206134]тут некоторое противоречие наблюдается. зачем здоровому человеку хотеть ехать за тридевять земель к доктору? только не говори, что коньяк с конфетами передать.
что-то мне подсказывает, что ты ради красного словца изоврался уже вконец.[/QUOTE]
А Ви не прислухайтесь до свого "что-то" воно Вас обманює.
-
[QUOTE=Че Бурашка;14206056]угу. пример [U]интеллектуальной[/U] подколки от пана доктора:
Жванецкий забился в угол и нервно курит.[/QUOTE]
Та він постійно курить після того як його машину "добрі люди" вкрали.
-
[QUOTE=smeet;14206525]А Ви не прислухайтесь до свого "что-то" воно Вас обманює.[/QUOTE]
ну так объясни, чего из далекой Италии к тебе здравствующие, по твоим утверждениям, люди рвутся. ;)
-
[QUOTE=Че Бурашка;14206905]ну так объясни, чего из далекой Италии к тебе здравствующие, по твоим утверждениям, люди рвутся. ;)[/QUOTE]
Ви бачили десь повністю здорових людей? Я ні.А чому рвуться? Сподобалось напевне.Тай я не казав що рвуться.Передавали привіт,і сказали що були б не проти знову до мене попасти.
PS.А взагалі,то хто не знає,той не може порівнювати.Є такий сайт-http://forum.chemodan.ua/index.php?showtopic=37499
зайдіть і почитайте для загального розвитку.Будете мати уявлення яка медицина в центрі Європи.Це трошки остудить Ваш "пыл".Тоді зрозумієте,що європейці,якби могли.то б %80 їхали сьоди за медичною допомогою-а то в нас люди баловані.Моя сестра в Лондоні в лютому підвернула ногу,то їй назначили епойтмент(чергу до лікаря)на квітень місяць,вона прийшла в квітні,їй назначили на негайний рентген в травні а з рентгеном знову до лікаря в червні.Ось такі там правила.А у нас приходить в лікарню і кричить-приймайте мене негайно-совок.Але для наших людей цей совок добрий.В Лондонській газеті була стаття-за перший квартал в госпіталях Лондона померло 17 чоловік від...... голоду.Їсти людям приносили а покормити нікому було,і от лежав чоловік дивився на їжу і повільно вмирав з голоду.А Ви кажете чого вони хочуть до нас їхати. Доступність і ціна сміхотворна.І кваліфікація так поки що нічого,доки є ще специ які кінчали ВУЗи ще при СРСР.
-
[QUOTE]Передавали привіт,і сказали що були б не проти знову до мене попасти.[/QUOTE]
спасибо, поржал.
пациент доктору: мне так понравилось, так понравилось!! болезнь как рукой сняло, но жду не дождусь снова у вас оказаться!!
-
[QUOTE=smeet;14208120]Ви бачили десь повністю здорових людей? Я ні.А чому рвуться? Сподобалось напевне.Тай я не казав що рвуться.Передавали привіт,і сказали що були б не проти знову до мене попасти.
PS.А взагалі,то хто не знає,той не може порівнювати.Є такий сайт-http://forum.chemodan.ua/index.php?showtopic=37499
зайдіть і почитайте для загального розвитку.Будете мати уявлення яка медицина в центрі Європи.Це трошки остудить Ваш "пыл".Тоді зрозумієте,що європейці,якби могли.то б %80 їхали сьоди за медичною допомогою-а то в нас люди баловані.Моя сестра в Лондоні в лютому підвернула ногу,то їй назначили епойтмент(чергу до лікаря)на квітень місяць,вона прийшла в квітні,їй назначили на негайний рентген в травні а з рентгеном знову до лікаря в червні.Ось такі там правила.А у нас приходить в лікарню і кричить-приймайте мене негайно-совок.Але для наших людей цей совок добрий.В Лондонській газеті була стаття-за перший квартал в госпіталях Лондона померло 17 чоловік від...... голоду.Їсти людям приносили а покормити нікому було,і от лежав чоловік дивився на їжу і повільно вмирав з голоду.А Ви кажете чого вони хочуть до нас їхати. Доступність і ціна сміхотворна.І кваліфікація так поки що нічого,доки є ще специ які кінчали ВУЗи ще при СРСР.[/QUOTE]
Так вот в чем причина уменьшения численности населения Украины...
-
[QUOTE=Че Бурашка;14208288]спасибо, поржал.
пациент доктору: мне так понравилось, так понравилось!! болезнь как рукой сняло, но жду не дождусь снова у вас оказаться!![/QUOTE]
Ви просто дуже вузько мислите.Я вже казав,є багато лікарських спеціальностей,до яких люди звертаються з певною періодичністю,тому що повністю виліковних хворіб немає.Є гепатити,котрі то підліковуються,то загострюються.Є хвороби крові-типу хвороба Верльгофа.яка супроводжує людину все життя,є системні захворювання які практично вилікувати неможливо, є ЛОР хвороби-типу хронічного гаймориту,отиту.Є невралгії і неврити слухового нерву,є тріщини заднього проходу,є гемарой,є плексити,є зуби,які потрібно періодично лікувати,є СНІД накінець-який поки що невиліковний а у Вас все на рівні примітивізму-захворів-вилічили.Як сільський фелшар. Осмислювати проблему треба а не вирішувати простими діями.:rtfm:
-
[QUOTE=Dema;14208424]Так вот в чем причина уменьшения численности населения Украины...[/QUOTE]
В чому? допис великий а Ви знайшли одну причину і не сказали яку.Основна причина зменшення чисельності населення соціальна. Розвалена економіка-економістами типу Кучми-Ющенка,Азарова-Януковича.Економічна еміграція,подорожчання ліків(суперзаробітки магнатів від фармацевтичного бізнесу-дорога від яких веде в найвищі кабінети),все це веде до зниження віку середньостатистичного українця.А ще тепер як піднімуть пенсійний вік,тоді людина не буде мати пенсії взагалі.В Італії середня пенсія 2000 євро.Є ще багато ньюансів але треба багато працювати пальцями на клавіатурі,щоб все перечислити.
-
[QUOTE=smeet;14208738]В чому? допис великий а Ви знайшли одну причину і не сказали яку.Основна причина зменшення чисельності населення соціальна. Розвалена економіка-економістами типу Кучми-Ющенка,Азарова-Януковича.[B]Економічна еміграція[/B],подорожчання ліків(суперзаробітки магнатів від фармацевтичного бізнесу-дорога від яких веде в найвищі кабінети),все це веде до зниження віку середньостатистичного українця.А ще тепер як піднімуть пенсійний вік,тоді людина не буде мати пенсії взагалі.В Італії середня пенсія 2000 євро.Є ще багато ньюансів але треба багато працювати пальцями на клавіатурі,щоб все перечислити.[/QUOTE]
Неуплата налогов со стороны [U]трети[/U] работоспособного населения улучшает экономическую силу государства? Как думаешь?
-
[QUOTE=smeet;14208570]Ви просто дуже вузько мислите.Я вже казав,є багато лікарських спеціальностей,до яких люди звертаються з певною періодичністю,тому що повністю виліковних хворіб немає.Є гепатити,котрі то підліковуються,то загострюються.Є хвороби крові-типу хвороба Верльгофа.яка супроводжує людину все життя,є системні захворювання які практично вилікувати неможливо, є ЛОР хвороби-типу хронічного гаймориту,отиту.Є невралгії і неврити слухового нерву,є тріщини заднього проходу,є гемарой,є плексити,є зуби,які потрібно періодично лікувати,є СНІД накінець-який поки що невиліковний а у Вас все на рівні примітивізму-захворів-вилічили.Як сільський фелшар. Осмислювати проблему треба а не вирішувати простими діями.:rtfm:[/QUOTE]
про периодических глистов забыл написать :)
ну, жги дальше, как итальянцы к тебе в очередь на прием выстраиваются с гепатитами и атитами, с СПИДом и с кариесом и с трещинами заднего прохода.
<запасся попкорном>
любопытно: а с других континентов к западноукраинскому Айболиту не прилетают страждущие?
-
[QUOTE=Dema;14208777]Неуплата налогов со стороны [U]трети[/U] работоспособного населения улучшает экономическую силу государства? Как думаешь?[/QUOTE]
Гмм,Ви знову стару казку про податки.А якби ці самі люди сиділи дома без роботи,вони б платили податки? Не від ситого життя ті люди на свій страх і ризик зичили по 5-6 тисяч доларів і всіма правдами і неправдами виїжджали в ту Англію,Іспанію,Португалію,США,Італію.Колись вони не їздили ніде.Але тепер,коли молодий,здоровий чоловік сидить дома без роботи,він з розуму сходить,що не може в сім"ю принести ні копійки.В містах і селах не працює ні одне підприємство,колгоспи розвалили,люди набралися землі.але вона пустує бо її нічим обробляти.І от їде такий молодий чоловік в ту Італію,чи Іспанію, і заробляє живу валюту по 1000-2000 євро,і привозить її додому,не залишає там в Іспанії,а привозить її на Україну.І замітьте не ховає в панчоху,а йде з нею в банк.міняє на українські дерев"яні(підтримуючи таким самим конвертацію цієї гривні) і за них купує українські товари починаючи в основному від будівельних матеріалів,закінчуючи продуктами харчування,по завищених цінах.Простий приклад:події двомісячної давності.В Лондоні в супермаркеті цибуля коштувала 2 грн за кг(це в переводі) у нас на ринку українська цибуля коштувала 9грн за кг.Питання 7 грн чим не податок.І так на всіх товарах.В Італії наприклад плоди ківі коштують 2 грн за кг у нас 23 грн за кг-21 грн чим не податок.Можу продовжувати по всіх позиціях,бо ми живемо відкрито і кожного дня спілкуємось з цілим світом.Ви менше тому не порівнюєте ціни.
А Ваші олігархи на відміну від наших заробітчан всі гроші вивозять з України в офшори.І також не платять податки.Для цього вибирають "своїх" президентів.Це так само як з теперішнім податком на нерухомість,який не зобов"язує платити податки найзаможніших.
-
[QUOTE=Че Бурашка;14209100]про периодических глистов забыл написать :)
ну, жги дальше, как итальянцы к тебе в очередь на прием выстраиваются, очень любопытно.[/QUOTE]
Не буду бо Ти або п"яний зранку або придурюєшся,вже би дитина мене зрозуміла а Ти не можеш.....або не хочеш.А у мене є більше приємних справ ніж тобі пояснювати прописні істини.
-
[QUOTE]Колись вони не їздили ніде.[/QUOTE]
это было в проклинаемом тобой СССР, когда вы были оккупированы на всю голову, про это забудь.
-
[QUOTE=smeet;14209168]Не буду бо Ти або п"яний зранку або придурюєшся,вже би дитина мене зрозуміла а Ти не можеш.....або не хочеш.А у мене є більше приємних справ ніж тобі пояснювати прописні істини.[/QUOTE]
да просто свистеть тебе поменьше нужно, и не будет вопросов.
тоже мне, Айболит международного значения.
-
[QUOTE=smeet;14209121]Гмм,Ви знову стару казку про податки.А якби ці самі люди сиділи дома без роботи,вони б платили податки? Не від ситого життя ті люди на свій страх і ризик зичили по 5-6 тисяч доларів і всіма правдами і неправдами виїжджали в ту Англію,Іспанію,Португалію,США,Італію.Колись вони не їздили ніде.Але тепер,коли молодий,здоровий чоловік сидить дома без роботи,він з розуму сходить,що не може в сім"ю принести ні копійки.В містах і селах не працює ні одне підприємство,колгоспи розвалили,люди набралися землі.але вона пустує бо її нічим обробляти.І от їде такий молодий чоловік в ту Італію,чи Іспанію, і заробляє живу валюту по 1000-2000 євро,і привозить її додому,не залишає там в Іспанії,а привозить її на Україну.І замітьте не ховає в панчоху,а йде з нею в банк.міняє на українські дерев"яні(підтримуючи таким самим конвертацію цієї гривні) і за них купує українські товари починаючи в основному від будівельних матеріалів,закінчуючи продуктами харчування,по завищених цінах.Простий приклад:події двомісячної давності.В Лондоні в супермаркеті цибуля коштувала 2 грн за кг(це в переводі) у нас на ринку українська цибуля коштувала 9грн за кг.Питання 7 грн чим не податок.І так на всіх товарах.В Італії наприклад плоди ківі коштують 2 грн за кг у нас 23 грн за кг-21 грн чим не податок.Можу продовжувати по всіх позиціях,бо ми живемо відкрито і кожного дня спілкуємось з цілим світом.Ви менше тому не порівнюєте ціни.
А Ваші олігархи на відміну від наших заробітчан всі гроші вивозять з України в офшори.І також не платять податки.Для цього вибирають "своїх" президентів.Це так само як з теперішнім податком на нерухомість,який не зобов"язує платити податки найзаможніших.[/QUOTE]
Остальные граждане (две трети) проделывают точно такие действия с заработком , только еще и в бюджет нэньки мзду вносят.... А первые не поддерживая государство (бюджет, а это школы, дороги, медицина и т.п., пенсии), но голосуют своими паспортами исправно...
-
[QUOTE=Dema;14209301]Остальные граждане (две трети) проделывают точно такие действия с заработком , только еще и в бюджет нэньки мзду вносят.... А первые не поддерживая государство (бюджет, а это школы, дороги, медицина и т.п., пенсии), но голосуют своими паспортами исправно...[/QUOTE]
Ага Вас за голосування так болить.Ну нічого,прийшло і на вашу вулицю свято,маєте свого президента.Тепер радійте.Радійте ціні на газ,радійте підвищеному пенсійному віку,радійте Межигір"ю і Сухолуччю,радійте за свого пана своєю рабською психологією -наш цар має жити добре а ми як Бог дасть,радійте за те що до Межигір"я дорогу побудували за 8 мільйонів доларів,радійте за гречку по 18 грн за кг,радійте за пшеницю по 220 грн за центнер-радійте бачили очі що вибирали,тепер їжте хоч повилазьте-ви хоч українську ненавидите це дуже влучна приказка-якраз для вас.
А те що Ви не вмієте рахувати гроші я Вам невинен.Податок з 1000 грн з зарплати яку ваші олігархи вам платять набагато менший ніж здеруть з підвищених цін для заробітчанина коли він на Україні купує найдорожчі в світі українські товари.
-
[QUOTE=Че Бурашка;14209211]да просто свистеть тебе поменьше нужно, и не будет вопросов.
тоже мне, Айболит международного значения.[/QUOTE]
Свистиш ти ось уже два дні а я розказую реальні речі.Тоже мені термінатор обласного масштабу.:rzhu_nimagu:
-
[QUOTE=smeet;14209556]
А те що Ви не вмієте рахувати гроші я Вам невинен.Податок з 1000 грн з зарплати яку [B]ваші олігархи [/B]вам платять набагато менший ніж здеруть з підвищених цін для заробітчанина коли він на Україні купує найдорожчі в світі українські товари.[/QUOTE]
Во-первых я ЧП...(олигархи не мои).
А во-вторых цены во многом определяются и черным налом, завозимым из-за кордона...
п.с. Ты рад , что треть работоспособных граждан не платят налоги...? Вины этих граждан в плохом экономическом положении Украины в этом не наблюдаешь вовсе? (а ведь и пенсионный возраст поднимают во многом из-за этого...)
-
[QUOTE=Dema;14209840]Во-первых я ЧП...(олигархи не мои).
А во-вторых цены во многом определяются и черным налом, завозимым из-за кордона...
п.с. Ты рад , что треть работоспособных граждан не платят налоги...? Вины этих граждан в плохом экономическом положении Украины в этом не наблюдаешь вовсе? (а ведь и пенсионный возраст поднимают во многом из-за этого...)[/QUOTE]
Я не радий,але в тому що вони там,винуваті не вони а наша влада і та що була і та що є,бо ніхто палець об палець не вдарив,щоб повернути людей в Україну.А про податки я не згоден податки бувають різні,є ще ПДВ і податок з "обороту" я правда не економіст-про всі податки я не знаю,але те що їхні гроші крутяться в Україні говорить про те,що на них також накручуються податки.Наприклад,завод зробив двері.Якщо ті двері ніхто не купив,то звісно вони будуть на складі,і ніякого податку з них державі не прийшло.А якщо приїде цей заробітчанин і вирішить будувати будинок(а вони в основному їдуть туди,щоб заробити на житло і на навчання).Так от він купив двері,ваше ЧП їх продало і заплатило державі податок-це не від них? Ви подивіться,що в ЗУ за останні роки набудували.Майже на 85 % обновили приватний житловий фонд.А в багатоквартирних будинках-всюди євроремонти,автономне опалення і т.д. Вони ж не везли будматеріали з Європи.Вони все що купили купили в Україні.То що з того обороту грошей в будівельних супермаркетах нічого в держбюджет не попало? А уявіть,що всі ці люди сидять дома і йдуть пішим походом на Київ з вимогами роботи(Ви розумієте що в районі з 100000населення не працює ні одне підприємство,крім ресторанів і барів і заправних станцій нде працювати),зарплати і хліба.Ви уявляєте що то буде.Вам бачиться що то мало По неофіційним даним 7 мільйонів українців працює за кордоном.І кожен щомісячно посилає додому біля 1000 доларів.Це немалі гроші.Це бюджети невеликих держав. І ще раз замітьте це валюта а не нічим не підтверджені папірці.
PS/Пенсійний вік піднімають (причина банальна )для того,щоб люди вмирали на роботі і пенсії їм платити не требаб було.А вони будуть собі нові дороги до дому будувати див. початок гілки.
-
[QUOTE=smeet;14209556]Ага Вас за голосування так болить.Ну нічого,прийшло і на вашу вулицю свято,маєте свого президента.Тепер радійте.Радійте ціні на газ,радійте підвищеному пенсійному віку,радійте Межигір"ю і Сухолуччю,радійте за свого пана своєю рабською психологією -наш цар має жити добре а ми як Бог дасть,радійте за те що до Межигір"я дорогу побудували за 8 мільйонів доларів,радійте за гречку по 18 грн за кг,радійте за пшеницю по 220 грн за центнер-радійте бачили очі що вибирали,тепер їжте хоч повилазьте-ви хоч українську ненавидите це дуже влучна приказка-якраз для вас.
А те що Ви не вмієте рахувати гроші я Вам невинен.Податок з 1000 грн з зарплати яку ваші олігархи вам платять набагато менший ніж здеруть з підвищених цін для заробітчанина коли він на Україні купує найдорожчі в світі українські товари.[/QUOTE]
Так почему же вы все это не говорили в 2004 году? Заткнулись на 5 лет, а тут вдруг все стало другим.
-
[QUOTE=Dema;14209840]
[/QUOTE]
Я не погоджусь.ЧП в ціну включає хабар,який потрібно дати на таможні,потім всім тим від кого залежить,буде він торгувати чи ні(я маю на увазі массу чиновників і перевіряючих організацій які наче кровососи сидять на плечахЧП)У мого кума приватна заправка.Так от з травня місяця у нього перевірка за перевіркою,всі вимагають хабар від 300 до 500 доларів.Крім того призначають штрафи.Вже з травня заплатив 25 тисяч гривень штрафів.І не через те що в нього так все погано.Через те що йдуть і кажуть-нова влада вимагає грошей-у нас план на штрафи.Ще новинка ви не чули?Нон стопи біля заправок-хтось вверху придумав,що спиртні напої мають в невеликих нонстопах давати прибуток не менше 20000 грн.Податки щомісячно мають бути відповідні.Може у великих містах і є такий прибуток.а на побічних дорогах він ледве 8000грн в місяць досягає.Так от як Ви думаєте,які дії будуть робити ПП.Підуть в тінь і взагалі не будуть брати ліцензії на спиртне.У кожному генделику є "свої" клієнти.Своїм будуть давати з-під поли а чужим не будуть продавати і лише виграють від цього.Ви що думаєте "зверху" цього не розуміють? А може це робиться спеціально,щоб не державі податки а чорним налом хабарі і відкупне?Як ПП як думаєте?
-
[QUOTE=KSS26;14210575]Так почему же вы все это не говорили в 2004 году? Заткнулись на 5 лет, а тут вдруг все стало другим.[/QUOTE]
Ми хочемо щоб ви тепер з своїм президентом і своєю владою кайфанули.А ми збоку постоїмо подивимось як ви кайфувати будете.Нашої влади ітак ще не було з самого початку.А на рахунок паспортів,то в 2004 році ешелони поїздів з голосуючими були й так на вашій стороні і фальсіфікацій було більше з вашої сторони,це не я сказав,це верховний суд визнав.а ваш одеський Сашко Підрахуй перший фальсифікатор.Це не я сказав це знала вся Україна.
-
[QUOTE=smeet;14210788]Ми хочемо щоб ви тепер з своїм президентом і своєю владою кайфанули.А ми збоку постоїмо подивимось як ви кайфувати будете.[B]Нашої влади ітак ще не було з самого початку[/B].[/QUOTE]
ой, не лукавь.
а как же Майдан? ментальные уровни там. то, се.
ты за кого голосовал в 2004?
в каком году отрекся?
-
[QUOTE=smeet;14210788]Ми хочемо щоб ви тепер з своїм президентом і своєю владою кайфанули.А ми збоку постоїмо подивимось як ви кайфувати будете.Нашої влади ітак ще не було з самого початку.А на рахунок паспортів,то в 2004 році ешелони поїздів з голосуючими були й так на вашій стороні і фальсіфікацій було більше з вашої сторони,це не я сказав,це верховний суд визнав.а ваш одеський Сашко Підрахуй перший фальсифікатор.Це не я сказав це знала вся Україна.[/QUOTE]
Вся Украина? А не много вы на себя берете?
Тем не менее президентом всунули Ющенко. Или вы тоже отрицаете этот факт?
-
[QUOTE=smeet;14210788]Ми хочемо щоб ви тепер з своїм президентом і своєю владою кайфанули.А ми збоку постоїмо подивимось як ви кайфувати будете.Нашої влади ітак ще не було з самого початку.А на рахунок паспортів,то в 2004 році ешелони поїздів з голосуючими були й так на вашій стороні і фальсіфікацій було більше з вашої сторони,це не я сказав,це верховний суд визнав.а ваш одеський [B]Сашко Підрахуй перший фальсифікатор[/B].Це не я сказав це знала вся Україна.[/QUOTE]
А за что ему ющенко орден дал?
-
[QUOTE=Dema;14211051]А за что ему ющенко орден дал?[/QUOTE]
Ты что, приложение майдан-2004 выполнило не допустимую операцию и будет закрыто.