-
[QUOTE=Bear_man]я помню тока 2 концерта танков в Одессе. редко они сюда заезжают. :([/QUOTE]
Після того концерту на день міста були 2 аля "Різдвяна ялинка", з туру Нашої України, на фесті Ганькевича, на помаранчевому концерті. Все.
Мда, рідко... :( Та і цього разу, грати будуть недовго, бо розпочинатимуть концерт. Проте потім преспокійно можна піти з нього і не слухати всяку хрєнь.
-
[quote=Iрися]Після того концерту на день міста були 2 аля "Різдвяна ялинка", з туру Нашої України, на фесті Ганькевича, на помаранчевому концерті. Все.
Мда, рідко... :( Та і цього разу, грати будуть недовго, бо розпочинатимуть концерт. Проте потім преспокійно можна піти з нього і не слухати всяку хрєнь.[/quote]чем я завтра и займусь:D
-
Люди, може в кого є емпешка композиції "Літо" групи D.Lemma та Олега Скрипки? Якщо є, дуже прошу, скиньте на мило [email][email protected][/email]
Ніде в Інтернеті немає :(
-
Из послпеднего "Крихітка Цахес",Esthetic Education
-
[QUOTE=Bear_man]чем я завтра и займусь:D[/QUOTE]
Дуже за вас рада, але без мене... :(
-
[quote=Iрися]Дуже за вас рада, але без мене... :([/quote]а кто на сникерс урбании будет??? я хотел поехать. но не поллучилось.:(
-
[QUOTE=Bear_man]а кто на сникерс урбании будет??? я хотел поехать. но не поллучилось.:([/QUOTE]
Урбанія буде 3-го. З виконавців хто буде?! Тартак і ТНМК. І якісь молоді групи...
А в мене не вийшло в Одесу приїхати...
-
[quote=Iрися]Урбанія буде 3-го. З виконавців хто буде?! Тартак і ТНМК. І якісь молоді групи...
А в мене не вийшло в Одесу приїхати...[/quote]танки туда сюда ездят. :laugh: эх,хотел бы я туда попасть. друзья поехали. они роллеры.
-
[QUOTE=Bear_man]танки туда сюда ездят. :laugh: эх,хотел бы я туда попасть. друзья поехали. они роллеры.[/QUOTE]
Угу, а якби не перенесли Урбанію, то взагалі б не виступали...
А те, що витсупатимуть ТНМК і Тартак на одній сцені це мега прикольно... Поки що їм вдавалося розходитися по різних концертах...
-
[quote=Iрися]Угу, а якби не перенесли Урбанію, то взагалі б не виступали...
А те, що витсупатимуть ТНМК і Тартак на одній сцені це мега прикольно... Поки що їм вдавалося розходитися по різних концертах...[/quote]у нас они вместе выступали. один раз. даже нопасаран спели вместе. воть.:)
-
[QUOTE=Bear_man]у нас они вместе выступали. один раз. даже нопасаран спели вместе. воть.:)[/QUOTE]
Це було давно і неправда... ;)
-
[quote=Iрися]Це було давно і неправда... ;)[/quote]ну я ж при этом присутствовал.....................хочу послушать второй альбом бумбокса.
-
[QUOTE=Bear_man]ну я ж при этом присутствовал.....................хочу послушать второй альбом бумбокса.[/QUOTE]
Та я теж, просто зараз в них стосунки не дуже і саме тому, вони старанно оникали спільних концертів...
А що заважає послухати новий альбом "Бумбокса"?!
-
[quote=Iрися]Та я теж, просто зараз в них стосунки не дуже і саме тому, вони старанно оникали спільних концертів...
А що заважає послухати новий альбом "Бумбокса"?![/quote]та надо пойти записать. всё времени нету. :shine:
-
[QUOTE=Напівкровний одесит]Люди, може в кого є емпешка композиції "Літо" групи D.Lemma та Олега Скрипки? Якщо є, дуже прошу, скиньте на мило [email][email protected][/email]
Ніде в Інтернеті немає :([/QUOTE]
Ура, знайшов!
Кому треба - кажіть, дам лінк або пришлю
-
[quote=Напівкровний одесит]Ура, знайшов!
Кому треба - кажіть, дам лінк або пришлю[/quote]дафай дафай дафай:D
-
[QUOTE=Bear_man]дафай дафай дафай:D[/QUOTE]
[url]http://www.artvertep.dp.ua/data/music/mp3[/url]
Є за цією адресою. Тільки там реєструватися треба. А потім без проблем дає завантажити...
-
[quote=Напівкровний одесит][URL="http://www.artvertep.dp.ua/data/music/mp3"]http://www.artvertep.dp.ua/data/music/mp3[/URL]
Є за цією адресою. Тільки там реєструватися треба. А потім без проблем дає завантажити...[/quote]спасибо. как тока появится интернет скачаю:laugh:
-
[QUOTE=Bear_man]спасибо. как тока появится интернет скачаю:laugh:[/QUOTE]
Чого ти жартуєш? Я щось не так сказав?
-
[QUOTE=Напівкровний одесит]Чого ти жартуєш? Я щось не так сказав?[/QUOTE]
Просто у Медведа нет интернеда)))) Так что придётцо ему пока со старыми закачками сидеть))