[QUOTE=maxx™;78555386]А вони скажуть - Чорнобиль вибухнув і що? Усім все ще треба вода та електроенергія[/QUOTE]Да я понимаю, что и такие будут, но всё-таки может хоть кому-то броню пробьёт))
Вид для печати
[QUOTE=maxx™;78555386]А вони скажуть - Чорнобиль вибухнув і що? Усім все ще треба вода та електроенергія[/QUOTE]Да я понимаю, что и такие будут, но всё-таки может хоть кому-то броню пробьёт))
[QUOTE=Kronus;78555368]Ну, реактор - это на маршрутка со скрипящими тормозами, на которой можно ехать пока полностью не сломается. Если надо ремонтировать, то надо ремонтировать. В Чернобыле уже наэкспериментировались.[/QUOTE]
У нас больше нет того типа реакторов.
[QUOTE=Вячеслав_Д;78555433]У нас больше нет того типа реакторов.[/QUOTE]Это говорит о том, что реактор не нужно обслуживать?
[QUOTE=Август Пиночук;78555438]Это говорит о том, что реактор не нужно обслуживать?[/QUOTE]
❗️На Одещині та ще 4 областях будуть частіше виключати світло, — експерт Інституту енергетичних стратегій
До частих відключень мають готуватися жителі Київщини, Харківщини, Одещини, Дніпропетровщини та Львівщини. Інші регіони також матимуть обмеження на споживання електроенергії, але більш лояльні.
[B]Така ситуація станеться внаслідок почергового виведення на ремонт 5 із 9 енергоблоків АЕС.[/B]
[QUOTE=Вячеслав_Д;78555456]❗️На Одещині та ще 4 областях будуть частіше виключати світло, — експерт Інституту енергетичних стратегій
До частих відключень мають готуватися жителі Київщини, Харківщини, Одещини, Дніпропетровщини та Львівщини. Інші регіони також матимуть обмеження на споживання електроенергії, але більш лояльні.
[B]Така ситуація станеться внаслідок почергового виведення на ремонт 5 із 9 енергоблоків АЕС.[/B][/QUOTE]Да я в курсе, но у меня нет других предложений
[QUOTE=Enza;78555298]А по одному блоку нельзя ремонтировать? Обязательно все пять сразу???[/QUOTE]
Можна, просто треба читати правильні новини:
[QUOTE]Така ситуація станеться внаслідок [B]почергового виведення[/B] на ремонт 5 із 9 енергоблоків АЕС.[/QUOTE]
[QUOTE=Вячеслав_Д;78555456]❗️На Одещині та ще 4 областях будуть частіше виключати світло, — експерт Інституту енергетичних стратегій
До частих відключень мають готуватися жителі Київщини, Харківщини, Одещини, Дніпропетровщини та Львівщини. Інші регіони також матимуть обмеження на споживання електроенергії,[B] але більш лояльні. [/B]
[B]Така ситуація станеться внаслідок почергового виведення на ремонт 5 із 9 енергоблоків АЕС.[/B][/QUOTE]
а чем те области більш лояльні.?
[QUOTE=cote d'Ivoire;78555511]а чем те области більш лояльні.?[/QUOTE]
Особливістю схем розподілу електроенергії в Україні?
Світло сьогодні почнуть вимикати [B]з 14:00, [/B]а не з 18:00, як було анонсовано раніше — гендиректор Yasno Коваленко
[QUOTE=Вячеслав_Д;78555433]У нас больше нет того типа реакторов.[/QUOTE]
А какая разница? Если вовремя не обслуживать, то можно что угодно угробить.
[QUOTE=cote d'Ivoire;78555564]Світло сьогодні почнуть вимикати [B]з 14:00, [/B]а не з 18:00, як було анонсовано раніше — гендиректор Yasno Коваленко[/QUOTE]
Ну да
Когда солнце - виноваты кондиционеры
Когда солнца нет - недостаточная генерация от солнечных станций…
[QUOTE=Enza;78555604]Ну да
Когда солнце - виноваты кондиционеры
Когда солнца нет - недостаточная генерация от солнечных станций…[/QUOTE]
Але сьогодні генерація така собі, але якщо вимкнуть світло то на бойлер з кондиціонером вистачить :)
[QUOTE=maxx™;78555640]Але сьогодні генерація така собі, але якщо вимкнуть світло то на бойлер з кондиціонером вистачить :)[/QUOTE]
При сегодняшних максимум +22°С кондиционер понадобится разве что только для подсушивания воздуха.
[QUOTE=passerby16;78555655]При сегодняшних максимум +22°С кондиционер понадобится разве что только для подсушивания воздуха.[/QUOTE]
Так я його навіть у +35 тільки у такому режимі вмикаю.
[QUOTE=cote d'Ivoire;78555564]Світло сьогодні почнуть вимикати [B]з 14:00, [/B]а не з 18:00, як було анонсовано раніше — гендиректор Yasno Коваленко[/QUOTE]
Будем надеяться, что просто подстраховались и отключать начнут только вечером(с 18.00).
Трамваи почти все на линии, дождь прекратился, сообщений об отключениях пока нет.
[QUOTE=passerby16;78555682]Будем надеяться, что просто подстраховались и отключать начнут только вечером(с 18.00).
Трамваи почти все на линии, дождь прекратился, сообщений об отключениях пока нет.[/QUOTE]
Отключили в 14.00 и ориентировочно до 16.00. 2-я группа
[QUOTE=father911;78555687]Отключили в 14.00 и ориентировочно до 16.00. 2-я группа[/QUOTE]
На Посёлке многострадальную 2-ю тоже отключили до16.00. Придётся готовиться и нам с 15.00(3-я группа).
[QUOTE=passerby16;78555697]На Посёлке многострадальную 2-ю тоже отключили до16.00. Придётся готовиться и нам с 15.00(3-я группа).[/QUOTE]Света не было 1 час, хотя должно было не быть 2 часа (до 16.00).
2 гр начали активно подключать через 1 час отключения.
3я группа - отключили ровно в 15.00(
Включили в 16.05