-
[QUOTE=sklif;25390717]Весьма посредственное изложение концепции примордиального этнического национализма.
Немного странно для русскоязычного львовского бандеровца, но дело сугубо личное.[/QUOTE]
Кумедно спостерігати як твої дописи все більше втрачають зв"язність :)
-
[QUOTE=мартиняускас;25390732]Мадам (мадмуазель? :)) - це класика...
Класика світова, якою творам Ільфа і петрова ніколи не стати :)[/QUOTE]
Твое мнение не имеет для мировой классики жодної ціності..
-
[QUOTE=Olivi@;25390870]Твое мнение не имеет для мировой классики жодної ціності..[/QUOTE]
як і ваше, мадам (мадмуазель :))
хоча, оскільки в мене є підозра, що думка красивої жінки, як ви, матиме все ж більше значення :)
-
[QUOTE=мартиняускас;25390670]Є таке...
обертались у нас всілякі там[B] Шолом-Алейхеми[/B], Станіслави Леми та Захер-Мазохи... :)[/QUOTE]
Львовянин? А Лем видать очень благодарен новым жителям Львова за судьбу своих родственников... Захер...ну пусть будет махер (не моего вкуса писателишко)....
-
[QUOTE=мартиняускас;25390854]Кумедно спостерігати як твої дописи все більше втрачають зв"язність [/QUOTE]
[смайлик]
[QUOTE=мартиняускас;25390797]Дитятко неграмотне...вчися, малий - може і ти колись порозумнішаєш [/QUOTE]
собственно.
-
[QUOTE=мартиняускас;25390895]як і ваше, мадам (мадмуазель :))
хоча, оскільки в мене є підозра, що думка красивої жінки, як ви, матиме все ж більше значення :)[/QUOTE]Не надо подлизываться, я все равно буду ставить минусы (по-садистски), в честь вашего хероя:)
-
[QUOTE=мартиняускас;25390579]:) RаntаN, просто навіть у шизофреників деколи бувають просвітлення...
так що відповідаю я виключно на ті твої дописи, які носять ознаки внятного зв"язного речення :)[/QUOTE]
Вы уверены что у Вас просветление?
-
[QUOTE=Dema;25390928]Львовянин? А Лем видать очень благодарен новым жителям Львова за судьбу своих родственников... [/QUOTE]
:) шановний, не повторюйте більшовицькі побрехеньки...
поляки добре знають, хто вбивав їх батьків на Західній Україні...
І найбільше вони вдячні за це, як не дивно, Гітлеру і Сталіну...
[QUOTE=Dema;25390928]
Захер...ну пусть будет махер (не моего вкуса писателишко)....
[/QUOTE]
Так і я Достоєвського з Толстим не дуже... :)
Але антологія світової класики формувалась без урахування наших із вами смаків :)
-
[QUOTE=sklif;25390952][смайлик]
собственно.[/QUOTE]
:) так краще...
:) чим менше від тебе тексту, тим розумнішими виглядають твої дописи...
-
[QUOTE=RаntаN;25390972]Вы уверены что у Вас просветление?[/QUOTE]
я деколи спостерігаю їх у вас :)
-
[QUOTE=мартиняускас;25390670]Є таке...
обертались у нас всілякі там Шолом-Алейхеми, Станіслави Леми та Захер-Мазохи... :)[/QUOTE]
Что-то я подзабыла..
Кто из вышеперечисленных является классиком украинской литературы? Га?
-
[QUOTE=Olivi@;25390962]Не надо подлизываться, я все равно буду ставить минусы (по-садистски), в честь вашего хероя:)[/QUOTE]
Ставте, пані :)
Маєте повне і законне право - але це не змусить мене вести себе грубо по відношенню до дами :)
-
[QUOTE=Dema;25390928]Львовянин? А Лем видать очень благодарен новым жителям Львова за судьбу своих родственников... Захер...ну пусть будет махер (не моего вкуса писателишко)....[/QUOTE]
"Махер" вообще-то, как писатель, ко Львову отношение имел куда как более чем опосредованное, уехав из украины едва ли не в младенческом возрасте.
-
[QUOTE=Natika;25391056]Что-то я подзабыла..
Кто из вышеперечисленных является классиком украинской литературы? А?[/QUOTE]
[SPOILER="на выбор"]З давніх-давен Львів був значним літературно-книговидавничим центром регіону. З містом пов'язані імена Івана Франка, Богдана-Ігоря Антонича, Марії Конопницької, Єжи Яницького, Олександри Мариніної, Ванди Василевської, Леопольда фон Захер-Мазоха, Бруно Шульца, Станіслава Лема, Станіслава Єжи Леца, Надії Мандельштам, Шолом-Алехема, Оноре де Бальзака, «Руської Трійці» «Дванадцятки» та інших. Серед відомих сучасних українських письменників, у Львові мешкають Ігор Калинець, Наталка Сняданко, Ігор Павлюк, Юрій Винничук, Віктор Неборак, Любко Дереш, Василь Габор, Марія Матіос[/SPOILER]
-
[QUOTE=мартиняускас;25391028]:) шановний, не повторюйте більшовицькі побрехеньки...
поляки добре знають, хто вбивав їх батьків на Західній Україні...
І найбільше вони вдячні за це, як не дивно, Гітлеру і Сталіну...
Так і я Достоєвського з Толстим не дуже... :)
Але антологія світової класики формувалась без урахування наших із вами смаків :)[/QUOTE]
Так все-таки...где невероятно гигантское число львовских чудо-писателей-то?
-
[QUOTE=Natika;25391056]Что-то я подзабыла..
Кто из вышеперечисленных является классиком украинской литературы? А?[/QUOTE]
Шановна пані, якщо ви не звернули увагу, то наголошу на тому, що мій пост був відповіддю на допис пана Dema наступного змісту
[QUOTE]Видать львовские литераторы вас совсем разбаловали объемами печатных талантисч....
[/QUOTE]
Про українську літературу там не було жодного слова :)
-
[QUOTE=Dema;25391164]Так все-таки...где невероятно гигантское число львовских чудо-писателей-то?[/QUOTE]
Можна попросити у вас номер посту, де я посилався б на "невероятно гигантское число львовских чудо-писателей"? :)
Якщо такий буде наданий - обіцяю, погомонимо на цю тему :)
-
[QUOTE=Dema;25390928]Львовянин? А Лем видать очень благодарен новым жителям Львова за судьбу своих родственников... Захер...ну пусть будет махер (не моего вкуса писателишко)....[/QUOTE]
У львовян вон голова о другом болит, наверное они понимают насущные проблемы и любят свою страну в отличии от зашоренных ЗD русопатов... Странно правда? А може вони мають рацію?
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
[B]Переважна більшість львів’ян – 84% - вважають себе патріотами України, показало соцопитування фонду «Громадська думка», проведене в листопаді-грудні цього року.[/B]
Згідно із соцопитуванням, 47% з 400 опитаних респондентів на запитання «Чи можете ви назвати себе патріотом України?» відповіли «Так», ще 36,75% - «Швидше так». Водночас близько 9% не відчувають патріотизму до держави, в якій проживають.
Щодо ідеологічних уподобань, 29,25% львів’ян вважають, що найбільш вдалою для України є національно-демократична ідеологія. За християнсько-демократичну ідеологію висловилося 17,75% опитаних. Соціал-демократична та націоналістична ідеологія знайшли підтримку лише у близько 6,5% мешканців міста.
Більше половини львів’ян – 54,25% - вважають, що українське суспільство могло б об’єднатися навколо підвищення рівня і якості життя населення. 34% мешканців Львова вважають, що об’єднати суспільство може сильна держава, 32,5% - стабільність і порядок, 32% - рівність всіх громадян перед законом.
Окрім того, соцопитування виявило, що в цілому населення міста мало підтримує ідею федералізації України. Проти неї висловилося 27% опитаних, а 35,75% респондентів взагалі відповіли, що не знають, що таке федералізація.
Як інформував ZAXID.NET, згідно з результатами даного соцопитування понад 20% львів’ян вважає, що загальну ситуацію в країні сьогодні міг би покращити Степан Бандера. Соціологічне дослідження, проведене фондом «Громадська думка», проводилося серед 400 респондентів. Похибка становить 2,8%.
Джерело:
ZAXID.NET
-
[QUOTE=мартиняускас;25391194]Можна попросити у вас номер посту, де я посилався б на "невероятно [U]гигантское число львовских чудо-писателей[/U]"? :)
Якщо такий буде наданий - обіцяю, погомонимо на цю тему :)[/QUOTE]
Так что...нету штолЯ...таких писак-гениев?
-
[QUOTE=Dema;25391235]Так что...нету штолЯ...таких писак-гениев?[/QUOTE]
:) шановний, давайте поверенемось до спілкування з вами, коли ви перестанете кривлятись...
як на мене, вам не пасує :)