-
[QUOTE=Аннушка]А я до сих пор не могу забыть концер Другої Ріки 1 мая.. Как Харчишин зажигал.. У меня горло ещё дня два болело :D[/QUOTE]
Єх, Друга ріка... Харчишин таки лапочка...
І мені після того кажуть, що в Одесі нема шанувальників української музики...
Хм, замкнуте коло виходить якесь. Виконавців не запрошують, бо тіпа немає тут їх поціновувачів і публіку вони не зберуть, але того ніхто не перевіряв, бо ніхто не запрошував...
Як це важко...
-
Ну фанатов может и немного...
Но Сколько была на концертах ОЭ.. Публика ревёт от восторга...
А тогда .. 1 мая - Первыми были Estetic Education. Их конечно не приняли абсолютно - толпа молча на это взирала... Некоторые орали, что б они уходили.. Было стыдно за народ.. А ведь музыка и вправду стоящая.. Слов не знала, но старалась им подпевать)))
Следующим біл Харчишин, и Куликово Поле дрогнуло :D
На Смысловые Галлюцинации все разошлись))
Хочу ещё Другу Рiку!!! Потому что соседям наверно надоело их слушать на моих 90ВТ колонках :shine:
-
[QUOTE=Аннушка]Ну фанатов может и немного...
Но Сколько была на концертах ОЭ.. Публика ревёт от восторга...
А тогда .. 1 мая - Первыми были Estetic Education. Их конечно не приняли абсолютно - толпа молча на это взирала... Некоторые орали, что б они уходили.. Было стыдно за народ.. А ведь музыка и вправду стоящая.. Слов не знала, но старалась им подпевать)))
Следующим біл Харчишин, и Куликово Поле дрогнуло :D
На Смысловые Галлюцинации все разошлись))
Хочу ещё Другу Рiку!!! Потому что соседям наверно надоело их слушать на моих 90ВТ колонках :shine:[/QUOTE]
Ну... ОЕ і Одеса - це відома пісня...
А Еститики - не майданний колектив. Абсолютно. Та і взагалі, не люблю різноманітні халявні концерти.
От скажімо Друга Ріка, невже не збируть клуб?! Не вірю...
От в суботу ТНМК будуть і те файно, але ж на розігріві у Варум, Повалій... Це ж маразм і повна відсутність самоповаги...
-
А вот как раз Друга Ріка очень даже группа для стадиона.. На их концертах столько энергии, что в клубе это слушать нельзя... Не по кайфу...
Эстетик да... А Друга Ріка, ОЭ и Танок.. Энергия должна идти в небо :D Меня на их концертах рвёт.. Я не хочу разнести клуб :shine:
-
[QUOTE=Аннушка]А вот как раз Друга Ріка очень даже группа для стадиона.. На их концертах столько энергии, что в клубе это слушать нельзя... Не по кайфу...
Эстетик да... А Друга Ріка, ОЭ и Танок.. Энергия должна идти в небо :D Меня на их концертах рвёт.. Я не хочу разнести клуб :shine:[/QUOTE]
Друга ріка чи тнмк не зберуть палац спорту. Чи скажімо так, ніхто не буде їм організовувати концерт в палаці спорту. А клуби більш реально. Тому все ж таки краще хоч щось ніж нічого. Плюс була і на Другій річці в клубі, і на ТНМК. І прикольно. І навіть дуже. Не надто відрізняється від майданних виступів, і нічого не заважає відриватися.
-
Хотя бы.. Эх.. Не жалуют нас.. Я б ещё на Крихітку Цахес в клуб сходила.. Хотя в Победе её выступление организовали ужасно. Но такую музыку не испортить)
-
[QUOTE=Аннушка]Хотя бы.. Эх.. Не жалуют нас.. Я б ещё на Крихітку Цахес в клуб сходила.. Хотя в Победе её выступление организовали ужасно. Но такую музыку не испортить)[/QUOTE]
Не запрошують. Це інше... Артисти ж собі концертів не влаштовують.
Набридло чути у відповідь на питання: коли приїдете з концертами в Одесу, слова - коли запросять.
У нас же ж легше запросити Орбакайте ніж КЦ.
І знаю точно, що багато хто з українських виконавців обрали б концерт в Одесі ніж, наприклад, в Києві. Одесу люблять, тільки позитивні відгуки чула про наше місто від артистів, але ж...
-
А я в Киев езжу))) У них КЦ в отличии от нас выступает бесплатно, при чем через три дня после концерта в Одессе :)
-
[QUOTE=Аннушка]А я в Киев езжу))) У них КЦ в отличии от нас выступает бесплатно, при чем через три дня после концерта в Одессе :)[/QUOTE]
А я в Києві зараз живу... Але все одно всіх дістаю питаннями про концерти в Одесі. Хоч і прекрасно знаю, що марна справа. Це треба діставати наших організаторів концертів...
Бо якщо не якиїсь спонсорський чи передвиборний тур, то фіг тут когось побачиш...
-
Я к типе в гости приеду - как узнаешь про какой-то концерт :D
-
[QUOTE=Аннушка]Я к типе в гости приеду - как узнаешь про какой-то концерт :D[/QUOTE]
От справжня одеська нахабність... :)
В принципі, осінь - сезон концертів. Мають бути якісь цікаві.
Але приємно, що ТНМК обрали саме Одесу, а не Урбанію в Києві...
Нічого, скоро буду переходити на інший рівень стосунків з виконавцями. Я їм ротації, а вони мені концерти в Одесі. Інакше стануть швидко неформатом!!!
-
Ну что значит нахабність
Я ж не припрусь к типе домой жить :nea: Мне есть к кому пойти)))))
А какое ты отношение к этому всему имеешь?)
-
[QUOTE=Аннушка]Ну что значит нахабність
Я ж не припрусь к типе домой жить :nea: Мне есть к кому пойти)))))
А какое ты отношение к этому всему имеешь?)[/QUOTE]
Сонце, то я про нахабність жартую... ;) ґтіпа також по-одеські...
Я?! да так... Працюю на одному з провідних українських каналів в музичній редакції.
-
Тогда приыези нам кого-то))) А то проезд Одесса-Киев дорожает :rzhu_nimagu:
Я ни разу не слышала Скрябина вживую :(
-
[QUOTE=Аннушка]Тогда приыези нам кого-то))) А то проезд Одесса-Киев дорожает :rzhu_nimagu:
Я ни разу не слышала Скрябина вживую :([/QUOTE]
Знов ж таки, привезти це не до мене, а до місцевих організаторів... А вони щось не надто чухаються... :(((( Та і концерти в інших містах - не варіант. Тре й рідне місто змінювати...
А Скрябін наживо це шедеврально. Кузьма такий шоумен, інші просто відпочивають. Хіба шо Скрипка схожей, але Кузьма більш молодіжний та прикольний. Востаннє, коли я була на концерті Скрябіна, то Кузьма майже і не співав, бо це за нього робив натовп. Люблять Скрябіна народ.
-
Вот Скрипку слушала... не впечатлил... Может потому что зимой было ;) Не зажёг он меня))))
А за "Мовчати", "Олю", "Светрик" И "Сам собі країна" вживую... отдам коллекцию фантиков))) Шутю... Но отдала б)))
-
кстати я тож в гости поеду если что. :shine: :laugh:
-
[QUOTE=Bear_man]кстати я тож в гости поеду если что. :shine: :laugh:[/QUOTE]
Вот она одесская наглость)) Так ты решил ехать на эту свою урбанию?)))
-
[quote=Аннушка]Вот она одесская наглость)) Так ты решил ехать на эту свою урбанию?)))[/quote]неа. потом как нибуть поеду. так что можно пойти посмотреть ТНМК
-
[QUOTE=Bear_man]неа. потом как нибуть поеду. так что можно пойти посмотреть ТНМК[/QUOTE]
Приглашаешь? ;)