Так вот и ищу её тут, через бывалых)) хотела понять хоть куда смотреть
Вид для печати
Так вот и ищу её тут, через бывалых)) хотела понять хоть куда смотреть
[QUOTE=Tasya;70294429]Так вот и ищу её тут, через бывалых)) хотела понять хоть куда смотреть[/QUOTE]
Смотри в сторону мопеда))))
[QUOTE=Orbital Kid;70294851]Смотри в сторону мопеда))))[/QUOTE]
От цитруса напрокат? :mosking:
У парку Перемоги зараз і ремонт почали і дитячі змагання проходять. Тому якщо їхати, то треба бути обережним.
Сьогодні в 11:00 біля Дюка. Велодень Весна 2018 "Мне улыбнётся далёкий ПосКот.." [url]https://www.facebook.com/events/2200723180151066/?notif_t=event_aggregate¬if_id=1527310599288441[/url]
[QUOTE=flare;70294900]От цитруса напрокат? :mosking:[/QUOTE]
Ага:)
[QUOTE=Sergey321;70296251]У парку Перемоги зараз і ремонт почали і дитячі змагання проходять. Тому якщо їхати, то треба бути обережним.[/QUOTE]
Завжди :laugh::laugh::laugh:
[QUOTE=Reddog;70299152]Завжди :laugh::laugh::laugh:[/QUOTE]
Та ні... Сьогодні вранці було щось особливе. :)
[QUOTE=Orbital Kid;70296921]Ага:)[/QUOTE]
Шутки шутками, но мопедов на ТЗ не будет. В этом направлении ведутся работы. Пусть сдают на прокат велосипеды, а не мопеды.
Тут є такі, хто взагалі катається по парку Перемоги? Саме прогулянки.
Мало там места)
В 12.00 планирую от Аркадии по ТЗ катнуть на палубу Дельфинария, попить пиво и позагорать, присоединяйтесь)
Я щось казав за схили та Аркадію?
А я тебя цитировал?)
Під поїм постом кому відповідав? Тільки не треба про челобітну Торквемаде. :)
Я по маршруту куяльника хтось катається? Хочу спробувати. Сьогодні проїхав 46 км, трохи не вмер. Але лікар сказав треба кататись.
Про контакти - 4-й день на контактах, ще не впав та жодних проблем.
[QUOTE=maxx™;70314102]Я по маршруту куяльника хтось катається? Хочу спробувати. Сьогодні проїхав 46 км, трохи не вмер. Але лікар сказав треба кататись.
Про контакти - 4-й день на контактах, ще не впав та жодних проблем.[/QUOTE]
В среду выходной. Буду выезжать чуть дальше обычного, можем и Куяльник вместе махнуть, если есть возможность :)
[QUOTE=pirsn;70314544]В среду выходной. Буду выезжать чуть дальше обычного, можем и Куяльник вместе махнуть, если есть возможность :)[/QUOTE]
Ні, я тільки у суботу-неділю.
[QUOTE=Sergey321;70313734]Під поїм постом кому відповідав? Тільки не треба про челобітну Торквемаде. :)[/QUOTE]
И что теперь, всем молчать в теме, пока не найдется устраивающий тебя ответ на твой вопрос? Пипец у тебя запросы и логика((
[QUOTE=Chemik;70315422]И что теперь, всем молчать в теме, пока не найдется устраивающий тебя ответ на твой вопрос? Пипец у тебя запросы и логика(([/QUOTE]
Ні. лише треба процитувати той пост, на якій відповідаєш. Особливо якщо він не попередній. До речі, ти зрозумів це зробити, а дехто - ні.
А есть "пост-пробел", чтобы Сергея не смущать?) Вот я сейчас пишу для всех, а Сергей снова подумает, что ему) Нужен пост-пробел!))