Здравствуйте! Кто-то у них заказывал?
https://okwins.od.ua
[ATTACH=CONFIG]13594584[/ATTACH]
Вид для печати
Здравствуйте! Кто-то у них заказывал?
[ATTACH=CONFIG]13594584[/ATTACH]
[QUOTE=Irina411;78165628]Здравствуйте! Кто-то у них заказывал?
[ATTACH=CONFIG]13594584[/ATTACH][/QUOTE]
Развод чистой воды.
Замер в течении 40 минут - вообще нереально в городе миллионнике.
Заключение договора на дому - особый треш. Офиса видимо нет, образцов нет, гарантии филькина грамота. Так померял для вида, подписал левую бумажку, деньгу в карман и пока. На такое еще кто то ведется?
[QUOTE=oleg_post;78165712]Развод чистой воды.
Замер в течении 40 минут - вообще нереально в городе миллионнике.
Заключение договора на дому - особый треш. Офиса видимо нет, образцов нет, гарантии филькина грамота. Так померял для вида, подписал левую бумажку, деньгу в карман и пока. На такое еще кто то ведется?[/QUOTE]
Согласен с выводами на тысячу процентов. За 40 минут чистого времени и это минимальное время: можно замерить одно окно и обсудить с заказчиком нюансы, да и то на практике у меня уходит намного больше времени. Что до гарантий, то любая бумажка, выданная где угодно - всего лишь бумажка и свидетельств тому масса - читайте Законодательство и всё сразу станет понятно. Заключение договора дома - ну такое себе, если это фирма с сетью сотрудников - стопроцентно предполагается кидок.
Прям щоб лохотрон напряму не схоже. Адреса офісу є, можна зайти подивитись. Але в описі написано що пропонують вікна будь-якого виробника, що означає що вони мають договора з усіма заводами. На мій погляд це погано, бо кожен завод має свої ньюанси тому нормальні контори будуть працювати з кимось одним. Тобто схоже на звичайного перекупа котрому пофіг що продати, головне щоб платили гроші.
Сайт и информация у них действительно расписана подозрительно. По телефону ещё более менее адекватно и вариантов не так и много.
Прозванивала несколько фирм что б хоть примерный разбег цен понимать.
Может кто-то порекомендовать к кому стоит обратиться? Очень большой разбег цен даже с тем же профилем, стеклопакетом и фурнитурой...
На последних страницах что-то особо отзывов и рекомендаций не заметила... Шерстить всю тему пока не представляется возможным. Территориально таирово, если это на что-то влияет (разве что в офис ближе ко мне будет?).
Буду заранее очень благодарна!
[QUOTE=Irina411;78166164]Сайт и информация у них действительно расписана подозрительно. По телефону ещё более менее адекватно и вариантов не так и много.
Прозванивала несколько фирм что б хоть примерный разбег цен понимать.
Может кто-то порекомендовать к кому стоит обратиться? Очень большой разбег цен даже с тем же профилем, стеклопакетом и фурнитурой...
На последних страницах что-то особо отзывов и рекомендаций не заметила... Шерстить всю тему пока не представляется возможным. Территориально таирово, если это на что-то влияет (разве что в офис ближе ко мне будет?).
Буду заранее очень благодарна![/QUOTE]
Я коли собі шукав то орієнтовні прорахунки +- однакового профілю різних фірм вкладались в 10-15% різниці. Варіанти де ціна була суттєво іншою просто були варіантами де мене не слухали та намагались втулити самий дешевий профіль.
А що вам того офісу? Ви орієнтовний прорахунок можете й по телефону замовити буть де. А потім вже скатаєтесь договор підписати.
[QUOTE=maxx™;78166263]Я коли собі шукав то орієнтовні прорахунки +- однакового профілю різних фірм вкладались в 10-15% різниці. Варіанти де ціна була суттєво іншою просто були варіантами де мене не слухали та намагались втулити самий дешевий профіль.
А що вам того офісу? Ви орієнтовний прорахунок можете й по телефону замовити буть де. А потім вже скатаєтесь договор підписати.[/QUOTE]
ну не соглашусь, офиса нет, значит как минимум экономят на всем (офис, реклама, люди)
вывод - окна возьмут где попало, лишь бы дешевле, монтажников нет, возьмут где найдут, ну даже расписывать лень. С такого винигрета толку не будет - 100%.
А так остаюсь при своем, новодельская контора, которая не имеет ни денег, ни репутации, ни опыта. Результат на 90% - попадалово. Это если не рассматривать вариант вообще чистого развода, с относительно честным отъемом денег у наивных граждан.
Лично я бы ни в коем случае не стал у них заказывать, даже с заманчивой ценой. Похоже на прожажу окон на улице у рынков, где прямо на улице брали деньги за "будущие" окна, "специалисты", которые толком не могли ответить на очень простые вопросы.
[QUOTE=oleg_post;78166527]ну не соглашусь, офиса нет, значит как минимум экономят на всем (офис, реклама, люди)
вывод - окна возьмут где попало, лишь бы дешевле, монтажников нет, возьмут где найдут, ну даже расписывать лень. С такого винигрета толку не будет - 100%.
А так остаюсь при своем, новодельская контора, которая не имеет ни денег, ни репутации, ни опыта. Результат на 90% - попадалово. Это если не рассматривать вариант вообще чистого развода, с относительно честным отъемом денег у наивных граждан.
Лично я бы ни в коем случае не стал у них заказывать, даже с заманчивой ценой. Похоже на прожажу окон на улице у рынков, где прямо на улице брали деньги за "будущие" окна, "специалисты", которые толком не могли ответить на очень простые вопросы.[/QUOTE]
Ну якщо ти зайдеш на сайт, то там написана адреса офіса. Правда чи не правда не знаю, але ж можна перевірити, якщо ця контора цікавить. Написано що працюють з 2013-го, ФОП відкритий у 2013-му, сайт правда зроблений тільки рік тому але багато хто взагалі без сайту працюють. Єдине що менф не подобається це багато заводів, але може він вміє з ними всіма працювати.
[QUOTE=maxx™;78166849]Ну якщо ти зайдеш на сайт, то там написана адреса офіса. Правда чи не правда не знаю, але ж можна перевірити, якщо ця контора цікавить. Написано що працюють з 2013-го, ФОП відкритий у 2013-му, сайт правда зроблений тільки рік тому але багато хто взагалі без сайту працюють. Єдине що менф не подобається це багато заводів, але може він вміє з ними всіма працювати.[/QUOTE]
лично меня эта контора не интересует, как и ее офис или сайт
кому интересно, пусть играется
на счет работы с разными заводами, так где те заводы Х.З. были в Крыму и в Донецке - сейчас их уже нет.
и вообще, нужно искать производства по месту жительства и на них заказывать. Паритет вроде работает.
Я не розумію, як можна працювати відразу з багатьма виробниками.
Та і навіщо?
Це ж від кожного виробника своя програма для розрахунку.
У кожного виробника свій асортимент профілів та фурнітури.
Все одно ціна на однотипні системи і схожі по якості буде приблизно однакова.
Вибери собі 1-2 виробників. З головою вистачає!
Це є така категорія монтажників, які мнять себе дилерами. Їм пофіг з ким, аби дешевше
В мене є такий "хитрован".
Всіх нюансів не знає, але завжди шукає де подешевше. То з одним працює, то з іншим.
Це, якби він робив сайт, то теж написав купу назв профілів, типу це магазин "розетка", де все є))))
[QUOTE=maxx™;78166849]Ну якщо ти зайдеш на сайт, то там написана адреса офіса. Правда чи не правда не знаю, але ж можна перевірити, якщо ця контора цікавить. Написано що працюють з 2013-го, ФОП відкритий у 2013-му, сайт правда зроблений тільки рік тому але багато хто взагалі без сайту працюють. Єдине що менф не подобається це багато заводів, але може він вміє з ними всіма працювати.[/QUOTE]
Або змінили сайт.
В мене зараз теж немає сайту.
Був, але на російській платформі.
Закрили. А новий ще не зробили.
Я, звісно, його зроблю, щоб було. Але, як на мене, то всі в соц.мережі та в телеграм перейшли.
[QUOTE=ТМ Мир Комфорта;78166890]Або змінили сайт.
В мене зараз теж немає сайту.
Був, але на російській платформі.
Закрили. А новий ще не зробили.
Я, звісно, його зроблю, щоб було. Але, як на мене, то всі в соц.мережі та в телеграм перейшли.[/QUOTE]
Я дивився на дату створення домену, він створений 21.05.2022. Тобто раніше сайту взагалі не було чи він був забутий, а потім створений знову.
На соцмережі може й перешли, але гугл там особливо не шукає. Ну то продажникам видніше що та як.
Фото робіт гарні, якщо не знати на що дивитися.
Помилок в конструктиві - тьма-тьмуща!
[QUOTE=ТМ Мир Комфорта;78166899]Фото робіт гарні, якщо не знати на що дивитися.
Помилок в конструктиві - тьма-тьмуща![/QUOTE]
Так розкажіть нам щоб ми знали :)
[QUOTE=maxx™;78166898]Я дивився на дату створення домену, він створений 21.05.2022. Тобто раніше сайту взагалі не було чи він був забутий, а потім створений знову.
На соцмережі може й перешли, але гугл там особливо не шукає. Ну то продажникам видніше що та як.[/QUOTE]
Я зрозуміла про що ви. Та кажу, що сайт міг бути на іншій платформі і з другим доменом.
[QUOTE=maxx™;78166902]Так розкажіть нам щоб ми знали :)[/QUOTE]
Спробую.
Помилка перша.
Статика.
Це вікно поділили на дві частини.
А при таких розмірах, та ще й з відкриттям - це не вікно, а холодець.
Червоним позначила з'єднувачі, які ще мають бути обов'язково.
Синім - в ідеалі, але, в якості економії, можна без них.
Щось у мене не виходить вставити картинки сюди.
Якщо вийде - продовжу писати.
Кому дуже цікаво - пишіть у особисті - розпишу кожну помилку, яку побачила.
Нарахувала не менше 11.
Це тих, що видно без уточнень.
А що ще там не так - можна лише здогадуватися.
[QUOTE=ТМ Мир Комфорта;78166968]Спробую.
Помилка перша.
Статика.
Це вікно поділили на дві частини.
А при таких розмірах, та ще й з відкриттям - це не вікно, а холодець.
Червоним позначила з'єднувачі, які ще мають бути обов'язково.
Синім - в ідеалі, але, в якості економії, можна без них.[/QUOTE]
Може це й є економія? Коли треба подешевше?
[QUOTE=maxx™;78167057]Може це й є економія? Коли треба подешевше?[/QUOTE]
Все має бути "в мєру".
Економити на статиці? Ну, таке собі задоволення.
Он у нас сьогодні вітруган, аж лячно у вікно дивитися.
Так відразу чутно, хто економив на вікнах. Відливи так бахкають, шо капець!
[QUOTE=maxx™;78167057]Може це й є економія? Коли треба подешевше?[/QUOTE]
Але я здогадуюсь чому саме таку розбивку обрав менеджер.
Все просто.
Просто в деяких розрахункових програмах неможливо намалювати всі ці блоки разом, щоб програма сама вирахувала розмір окремої рами.
А математику в школі цей менеджер, судячи з усього, "прокурив" і розрахувати самостійно не може.
Тож проще зробити без ділень на блоки...