-
90 метров кабеля - это достаточно много. Хватает для большинства абонентов. Витая пара вообще все годы 40 метров только была.
-
[QUOTE=TENET;77891238]Доброго ранку.
Для діючих "[URL="https://www.tenet.ua/akcii/dostupne-pidklyuchennya"]Доступне підключення[/URL]" також працює.[/QUOTE]
Супер. Що ж, дякую за можливість відчути себе лошарою, яка сплатила мінімум в 2 рази більше за ту ж саму послугу, але парою місяців раніше.
-
[QUOTE=Анна Бу;77892587]Супер. Що ж, дякую за можливість відчути себе лошарою, яка сплатила мінімум в 2 рази більше за ту ж саму послугу, але парою місяців раніше.[/QUOTE]
Ого, це вас підключили аж за 2 гривні, чи що?)
Жахіття якесь!
-
[QUOTE=F720;77892618]Ого, це вас підключили аж за 2 гривні, чи що?)
Жахіття якесь![/QUOTE]
Терминал был дороже в 2 раза.
-
Жахіття якесь![/QUOTE]
Ну да, меня также подключили, терминал был за 1100 и бесплатного кабеля не было, 1 метр 15 грн.
-
[QUOTE=Remzi;77892792]Ну да, меня также подключили, терминал был за 1100 и бесплатного кабеля не было, 1 метр 15 грн.[/QUOTE]
Сейчас условия идеальные в плане переключения на GPON. Считай, что бесплатно.
-
Жахіття якесь![/QUOTE]
99 замовлення, 700 термінал, 500 кабель. Як на мене, то це дуже дивно, коли одна й та сама послуга надається нормальним постачальником за суттєво різні гроші. Сама послуга ніяк не змінилася. Нагадує тих перекупів-бариг, які навезли різних генераторів та станцій та перепродавали їх в 2-3 рази вище, ніж зараз. Не очікувала такого ставлення від Тенет, абонентом якого є вже більше 10 років. Вже б залишили ту ціну попередню чи компенсували б частину переплаченого. Гидкий післясмак, прям захотілося змінити провайдера.
-
Можно подробнее то есть сейчас подключения для существующих 1грн? И терминал можно купить к зиме если свет будут отключать(надеюсь конечно что этого не произойдет)?
-
Терминал уже надо купить, иначе как интернетом пользоваться то ? это же другое подключение совсем
ИБП можно и к зиме купить
-
ээ
То есть, сейчас на энергонезависимое подключение можно за гривас переключиться? или за что речь?
-
[QUOTE=Annilika;77895849]ээ
То есть, сейчас на энергонезависимое подключение можно за гривас переключиться? или за что речь?[/QUOTE]
Ага, если вы все правильно прочитали:
[QUOTE]Нові та існуючі абоненти TENET мають змогу підключитись до високошвидкісного енергонезалежного Інтернету за технологією GPON завдяки акції "Доступне підключення".
Переваги технології:
абонент може користуватися послугами зв'язку, навіть якщо в районі відключили світло, [B]за умови наявності вдома джерела безперебійного живлення для мережевого обладнання, комп'ютера, приставки або телевізора.[/B]
швидкість доступу до Інтернету - до 1 Гбіт/с.
Умови акції:
При оформленні “Доступного підключення” абонент сплачує вартість підключення — 1 грн. і аванс за перший місяць згідно обраного тарифного пакету. [B]При підключені за технологією PON абоненти можуть придбати GPON-термінал за спеціальною ціною 599 грн.[/B]
До вартості підключення входять:
роботи з прокладання волоконно-оптичного кабелю довжиною до 90 метрів,
роботи з прокладання кабелю "Вита пара" довжиною до 5 метрів. Кожний наступний метр кабелю оплачується додатково згідно прейскуранту,
монтаж 4-х коннекторів RJ-45 (для кабелю “Вита пара”) та 3-х оптичних фаст-коннекторів.
Взяти участь в акції можна лише один раз.
Акція доступна лише для абонентів з тарифними пакетами Для Дому.
Заявку на підключення можна залишити онлайн, телефоном або у найближчому абонентському відділенні.[/QUOTE]
-
4 RJ-45 то для 2-х кабелей. Теоретично один від гпон терміналу до роутера, куди другий невідомо, бо у існуючого абонента все вже є, ну лвдно, може комусь треба. А навіщо 3 оптичних? Що там за схема?
-
Ми знижуємо ціни на послуги Дата-Центру. З 1 червня 2023 року вартість деяких додаткових послуг Дата-Центру буде знижена:
Список змін з 01.06.2023 р.
Додаткові 50 Вт блоку живлення
Блок живлення
50 Вт/год
700
395
Додаткові 100 Вт блоку живлення
Блок живлення
100 Вт/год
1300
790
Додаткові 150 Вт блоку живлення
Блок живлення
150 Вт/год
2300
1185
Додаткові 200 Вт блоку живлення
Блок живлення
200 Вт/год
2600
1577
Додаткові 300 Вт блоку живлення
Блок живлення
300 Вт/год
3900
2366
Хоть где-то снижение цен.
-
Звонил в тех. поддержку мне там сказали что лучше перейти с Pppoe на ipoe протокол это действительно так? Или я что то не понял или не запомнил какой-то другой?
-
[QUOTE=U391;77907840]Звонил в тех. поддержку мне там сказали что лучше перейти с Pppoe на ipoe протокол это действительно так? Или я что то не понял или не запомнил какой-то другой?[/QUOTE]
Нет никакого смысла оставаться на PPPoE. PPPoE - это костыль, который ранее нужен был провайдеру для идентификации конкретного пользователя. Сейчас Тенет модернизировал свою сеть и может обходиться без PPPoE. А пользователю тем более он не нужен.
-
[QUOTE=U391;77907840]Звонил в тех. поддержку мне там сказали что лучше перейти с Pppoe на ipoe протокол это действительно так? Или я что то не понял или не запомнил какой-то другой?[/QUOTE]
Для пользователя не хуже и не лучше, без разницы.
-
[QUOTE=Seth@;77908277]Для пользователя не хуже и не лучше, без разницы.[/QUOTE]
На 100-та мегабітах pppoe забирає кілька процентів швидкості.
-
[QUOTE=maxx™;77908299]На 100-та мегабітах pppoe забирає кілька процентів швидкості.[/QUOTE]
Речь не о теоретических изысканиях и лабораторных условиях, есть вполне конкретная реализация от провайдера - нет разницы.
-
[QUOTE=Seth@;77908320]Речь не о теоретических изысканиях и лабораторных условиях, есть вполне конкретная реализация от провайдера - нет разницы.[/QUOTE]
Це практика -!якщо в вас пакет на 100, то з pppoe максимум буде десь 93 МБ/с. напряму - 100
-
[QUOTE=maxx™;77908372]Це практика -!якщо в вас пакет на 100, то з pppoe максимум буде десь 93 МБ/с. напряму - 100[/QUOTE]
Это не практика, а всего лишь ваше мнение .