[QUOTE=Nedo;31632383]Жорік переходьте на російську, або користуйтесь гуглом-перекладачем:))))
Українська Вам не дається:)[/QUOTE]
Ещё один полиглот)))
Вид для печати
[QUOTE=Nedo;31632383]Жорік переходьте на російську, або користуйтесь гуглом-перекладачем:))))
Ещё один полиглот)))
[QUOTE=Лабик;31632770]Ещё один полиглот)))[/QUOTE]
Це доречно, ru. дебілів тут і так вистачає.
[QUOTE=George_S;31625861]Брехня. УПА - невдахи. Своєї держави в них не було, а от нині їх нащадки зазіхають на те, що зробили не вони. Сьогоднішня держава Україна вже 95 років існує і її сьогоднішній вигляд сформовано за часів СРСР. Нацисти ОУН навіть свічку при цьому процесі не тримали. Вони герої на ЗУ і більше ніде. А ЗУ - мала по відношенню до всієї України. Якщо вигнати ЗУ зі складу України, легше всім буде. Але це неможливо і доводиться приймати все як є. На рівні держави треба мінімізувати отруйний вплив ЗУ на іншу Україну.[/QUOTE]
Ложь. УПА - неудачники. Своего государства у них не было, а вот теперь их потомки посягают на то, что сделали не они. Сегодняшняя государство Украина уже 95 лет существует и ее сегодняшний облик сформирован во времена СССР. Нацисты ОУН даже свечу при этом процессе не держали. Они герои на ЗУ и больше нигде. А ЗУ - малая по отношению ко всей Украине. Если выгнать ЗУ из состава Украины, легче всем будет. Но это невозможно и приходится принимать все как есть. На уровне государства необходимо минимизировать отравляющее воздействие ЗУ на другую Украину.
[B]Гугл перевёл.... ))))
Я ж говорил, что у вас НЕ украинский язык, а ПОДСТРОЧНЫЙ перевод с русского... А апломбу было!))))[/B]
[QUOTE=Nedo;31632825]Це доречно, ru. дебілів тут і так вистачає.[/QUOTE]
ты, один из них)))
Посты Бывалого тоже хорошо на гугле переводятся)))))
[QUOTE=Лабик;31633718]Посты Бывалого тоже хорошо на гугле переводятся)))))[/QUOTE]
Выдумка... НЕ переводятся, я проверял... Это только хитрый георг так лажает... ))))))
[QUOTE=Осавул;31633875]Выдумка... НЕ переводятся, я проверял... Это только хитрый георг так лажает... ))))))[/QUOTE]
О, поклонник лузеров ОУН будет меня учить? Вы совершенно не разбираетесь в украинском.
Google не авторитет. Это вообще американский сайт. Учитесь по учебникам, незнайки. И при этом он хорошо перевел.
Это вам, незнайка, незачет, так как вы не можете перевести сами.
Це хто там зі схрону волає?
[QUOTE=Осавул;31633875]Выдумка... НЕ переводятся, я проверял... Это только хитрый георг так лажает... ))))))[/QUOTE]
На яндексе и тут[URL="http://ukrainian-russian.translate.ua/"]http://ukrainian-russian.translate.ua/[/URL]аж бегом переводятся)))
[QUOTE=Лабик;31636001]На яндексе и тут[URL="http://ukrainian-russian.translate.ua/"]http://ukrainian-russian.translate.ua/[/URL]аж бегом переводятся)))[/QUOTE]
Да мы с вами о разном... Возмите текст Бывалого и вставьте в переводчик... Тексты НЕ совпадут в словах, оборотах речи и даже в формировании предложений... Перевод будет, но НЕ ПОДСТРОЧНЫЙ как у георга где совпало слово в слово...
Я то как раз о ТАКОМ использовании гугла, когда георг (или иной "знаток") вставляет ГОТОВЫЙ русский текс и переводит, а потом его выставляет... Ни гугл ни транслит ЛИТЕРАТУРНЫХ переводов не делают... Не умеют...)))
[QUOTE=Осавул;31636486]Да мы с вами о разном... Возмите текст Бывалого и вставьте в переводчик... Тексты НЕ совпадут в словах, оборотах речи и даже в формировании предложений... Перевод будет, но НЕ ПОДСТРОЧНЫЙ как у георга где совпало слово в слово...
Я то как раз о ТАКОМ использовании гугла, когда георг (или иной "знаток") вставляет ГОТОВЫЙ русский текс и переводит, а потом его выставляет... Ни гугл ни транслит ЛИТЕРАТУРНЫХ переводов не делают... Не умеют...)))[/QUOTE]
Значит, в отличие от незнаек, у меня хороший украинский.
Для пользующихся переводчиками. Я ими не пользуюсь. У меня обширный опыт общения на украинском. А вот посты Бивалиу, таки да, безграмотны и истеричны. Это видно по множественным знаками восклицания и сумбурной речи. Бивалиу - типичный портрет поклонника неудачников ОУН, последователи которых пытаются пролезть в государство, которое создали не они. Оные ничего не создали, один позор.
[QUOTE=Bivaliu;31602603]Ну так і Ви - "агресор-надомник"!
Я взагалі то щодо ОУН, як організації, яка вперше поклала ідею незалежної держави у практичну площину і від слів перейшла до справи діями УПА...
Ну і про "совок" та його керманичів, які у результаті "ґеволюції" з однієї тюрьми для народів зробили іншу, тобто, суцільний концтабір!
А спротив подавляли винищенням та переселенням цілих народів![/QUOTE]
Да мастерство палачей в подразделениях немецкой полиции и войсках СС,буквально изощрялись в искусстве мучить беззащитных людей!!!
[QUOTE=Семён Будённый;31640048]Да мастерство палачей в подразделениях немецкой полиции и войсках СС,буквально изощрялись в искусстве мучить беззащитных людей!!![/QUOTE]
Хороші вчителі у них були: самі генерали комуняцької армії Сталіна. Однак, не треба мовити на них те, чого не було, вони жорсткістю не хизувались на відміну від червоної армії.
[QUOTE=Лабик;31633718]Посты Бывалого тоже хорошо на гугле переводятся)))))[/QUOTE]
Вуйку, мені, на різницю від згаданого "вовка в овечій шкірі", немає у цьому необхідності!
А тому "вовку" і я вже казав, що він марно маскується під "свого"! Бо видко, коли людина пише те, що думає, а коли підшукує слова, котрі потрібно "прилаштувати" у текст...
[QUOTE=Семён Будённый;31640048]Да мастерство палачей в подразделениях немецкой полиции и войсках СС,буквально изощрялись в искусстве мучить беззащитных людей!!![/QUOTE]
Семен, це Ви про ізувірів з НКВД?
Ото вже бісові діти були та покидьки!
Вони на стільки удосконалили свою "майстерність" щодо фізичних та моральних знущать над людьми, що рівних їм не було!
Навіть самі гестапівці у 30-ті роки приїжджали до них досвід переймати щодо облаштування таборів смерті та проведення допитів...
І що дивно, як воювати, так 10-ть проти одного, а як над беззахисними знущатись - то "херої" всі, як один!
Доречі, так як Ви Семен, та ще й "Будьоний", то розкажіть, як це Ви так "хероїчно" воювали з поляками, що вони пів-України захопили, а Ви втекли?
[QUOTE=Bivaliu;31640771]Семен, це Ви про ізувірів з НКВД?
Ото вже бісові діти були та покидьки!
Вони на стільки удосконалили свою "майстерність" щодо фізичних та моральних знущать над людьми, що рівних їм не було!
Навіть самі гестапівці у 30-ті роки приїжджали до них досвід переймати щодо облаштування таборів смерті та проведення допитів...
І що дивно, як воювати, так 10-ть проти одного, а як над беззахисними знущатись - то "херої" всі, як один!
Доречі, так як Ви Семен, та ще й "Будьоний", то розкажіть, як це Ви так "хероїчно" воювали з поляками, що вони [B]пів-України захопили[/B], а Ви втекли?[/QUOTE]
Біваліу, це в вас ЗУ пів-України? Ви де вчилися? В партшколі?
ЗУ - це досить невелика територія з населенням, менталітет котрих сильно відрізняється від іншої України. До ЗУ ніхто не лізе і не змушує на батьківщині місцевого нацизму знімати з вулиці таблички з "бандерою". Та от, хотілося б, щоб дикунські погляди на світ тамтешнє населення тримало при собі і не пхало його на рівень всієї України.
І ви, пане Біваліу, провідник дикунства ЗУ на цьому форумі. Ваші гидкі погляди на нацистів місцевого розливу тут зовсім не поширені в перспектив у цьому немає. Ідьте у Львів, там вас зрозуміють, але не тут.
[QUOTE=George_S;31641506]Біваліу, це в вас ЗУ пів-України? Ви де вчилися? В партшколі?
ЗУ - це досить невелика територія з населенням, менталітет котрих сильно відрізняється від іншої України. І ви, пане Біваліу, провідник дикунства ЗУ на цьому форумі. Ваші гидкі погляди на нацистів місцевого розливу тут зовсім не поширені в перспектив у цьому немає. Ідьте у Львів, там вас зрозуміють, але не тут.[/QUOTE]
Що сказати, були б Ви (вуйку) більш грамотним, то я б з Вами посперечався, а так: і не по темі (бо я доречі запитав пана), і рівень не той...
Що Ви можете, як тільки не спробувати образити опонента? От невігластва та зухвалості Вам не займати!
Читайте, та набирайтесь знань: "25 апреля 1920 года польские войска атаковали позиции Красной Армии по всей протяженности украинской границы и к 28 апреля заняли линию Чернобыль — Казатин — Винница — румынская граница. Сергей Меженинов, не рискуя вступать в бой, отвел войска 12-й армии, части которой были разбросаны на большом расстоянии друг от друга, потеряли единое управление и нуждались в перегруппировке. В эти дни поляки взяли в плен более 25 тысяч красноармейцев, захватили 2 бронепоезда, 120 орудий и 418 пулеметов. 7 мая в оставленный частями РККА Киев вступила польская кавалерия, вскоре полякам удалось создать на левом берегу Днепра плацдарм глубиной до 15 км."
Я так собі міркую, що такій людині, як Ви, і соромно не стане, бо для Вас ЗУ - це все те, що не відноситься до "новоросії"...
Бывалый а чего ты всех вуйко называеш????Это по вашему???? или по украински???
[QUOTE=Лабик;31642098]Бывалый а чего ты всех вуйко называеш????Это по вашему???? или по украински???[/QUOTE]
[QUOTE]3. переносно: Ведмідь (у такому значенні вживається у гуцулів на Закарпатті).[/QUOTE]
[URL="http://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%92%D1%83%D0%B9%D0%BA%D0%BE"]http://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%92%D1%83%D0%B9%D0%BA%D0%BE[/URL]
[QUOTE=sklif;31642268][URL="http://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%92%D1%83%D0%B9%D0%BA%D0%BE"]http://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%92%D1%83%D0%B9%D0%BA%D0%BE[/URL][/QUOTE]
Да я то знаю)))Что Чего Бывалого на Вуйко заклинило??))