[QUOTE=мартиняускас;23543001]І? :)[/QUOTE]
Цветёт!Развивается!Сохраняется!
Не то,что некоторые.
Вид для печати
[QUOTE=мартиняускас;23543001]І? :)[/QUOTE]
Цветёт!Развивается!Сохраняется!
Не то,что некоторые.
[QUOTE=m-a-sh-a;23542995]ну, какой язык, такая и популярность )))))))))))))[/QUOTE]
Не завидуй)))))
[QUOTE=m-a-sh-a;23542995]ну, какой язык, такая и популярность )))))))))))))[/QUOTE]
Мова - прекрасна, найкраща у світі...
І всяко красивіша за російську, імхо :)
А популярність...
Ну, українцям потрібно працювати - це російськомовні зранку до ночі нічого не роблять, тільки на форумах висять :)
[QUOTE=*КЕКС_ЛЕДИ*;23543064]Цветёт!Развивается!Сохраняется!
Не то,что некоторые.[/QUOTE]
:) таке враження, що ви злорадствуєте з незрозумілих причин, ні?
[QUOTE=мартиняускас;23543078]Мова - прекрасна, найкраща у світі...
І всяко красивіша за російську, імхо :)
А популярність...
Ну, [B]українцям потрібно працювати - це російськомовні зранку до ночі нічого не роблять, тільки на форумах висять[/B] :)[/QUOTE]
трудяги, блин ))))))). А вообще, прикольно - украинцы трудятся с утра до вечера ( только не понятно - где результаты их трудов:rzhu_nimagu:) и потому их язык никому нафиг не нужен )))), и не популярен.
Если следовать логике, то папуасы - вообще рук не покладают.
[QUOTE=Vertep;23543073]Не завидуй)))))[/QUOTE]
а ты мне не указывай, что делать, и тогда я тебя никуда не пошлю)
[QUOTE=m-a-sh-a;23543239]трудяги, блин ))))))). А вообще, прикольно - украинцы трудятся с утра до вечера ( только не понятно - где результаты их трудов:rzhu_nimagu:) и потому их язык никому нафиг не нужен )))), и не популярен.
Если следовать логике, то папуасы - вообще рук не покладают.[/QUOTE]
дык рассказал же чем занимаются - в пейнтбол режутся, зачем-то кобзарика на греческий переводят....
лишь бы не работать...
[QUOTE=m-a-sh-a;23543239]трудяги, блин ))))))). А вообще, прикольно - украинцы трудятся с утра до вечера ( только не понятно - где результаты их трудов:rzhu_nimagu:) и потому их язык никому нафиг не нужен )))), и не популярен.
Если следовать логике, то папуасы - вообще рук не покладают.[/QUOTE]
:) Це у ваших мріях так...
Мені наприклад, російська нафіг не потрібна - ні для чого... :)
А українська - дуже навіть потрібна - спілкуватись із своїми співвітчизниками :)
[QUOTE=мартиняускас;23543441]:) Це у ваших мріях так...
А українська - дуже навіть потрібна - спілкуватись із своїми співвітчизниками :)[/QUOTE]
а здесь тогда что забыл, залётный...
А українська - дуже навіть потрібна - спілкуватись із своїми співвітчизниками :)[/QUOTE]
Угу. На форумах троллить.
это в реальности так, фантазёр:) От того, что ты не замечаешь реальность, она не перестаёт быть реальностью. С такими темпами "украинизации" тебе скоро не с кем спилкувалыся будет. ))
[QUOTE=Cetus;23543491]а здесь тогда что забыл, залётный...[/QUOTE]
ищет спиввитчизныкив для спилкування. Видимо, никак не может найти, сердешный, раз так долго задержался.
[QUOTE=m-a-sh-a;23543548]это в реальности так, фантазёр:) От того, что ты не замечаешь реальность, она не перестаёт быть реальностью. С такими темпами "украинизации" тебе скоро не с кем спилкувалыся будет. ))[/QUOTE]
Та ви не переймайся моїми проблемами, панно :)
Я в українській впевнений, а ваші фантазії - мені по барабану...
Тим більше, що, імхо, українська більш інформативна, більш досконала та більш милозвучна, ніж роосійська :)
А щодо реальності - запам"ятайте, реальність у вашій комунальній квартирі не завжди відображає реальність Всесвіту :)
[QUOTE=m-a-sh-a;23543569]ищет спиввитчизныкив для спилкування. Видимо, никак не может найти, сердешный, раз так долго задержался.[/QUOTE]
жах, як у Стинга - "хохол средь клятых москалив"...
[QUOTE=m-a-sh-a;23543569]ищет спиввитчизныкив для спилкування. Видимо, никак не может найти, сердешный, раз так долго задержался.[/QUOTE]
Мадам, я вас внесу у свій песональний список клоунів, папуасів і просто неадекватів :)
Будете там разом з субчиками типу сетуса :)
[QUOTE=мартиняускас;23543644]Мадам, я вас внесу у свій песональний список клоунів, папуасів і просто неадекватів :)
Будета там разом з субчиками типу сетуса :)[/QUOTE]
ой, а куда я тебя внесу - даже говорить соромно:laugh: Так что, субчик, держи себя в руках, не хами людям, не позорь титульных, веди себя прилично и не нервничай . А то позову дохтура, он тебе успокаивающий укол сделает. Понял, мяускас?:)
[QUOTE=мартиняускас;23543601]Та ви не переймайся моїми проблемами, панно :)
Я в українській впевнений, а ваші фантазії - мені по барабану...
Тим більше, що, імхо, [B]українська більш інформативна, більш досконала та більш милозвучна, ніж роосійська [/B]:)
А щодо реальності - запам"ятайте, реальність у вашій комунальній квартирі не завжди відображає реальність Всесвіту :)[/QUOTE]
"пить меньше надо"
особо тытульнэ прозвыще мартиняускас....а вот "спивуча и информатывна" не канает на АЭС. Даже Ровенской и Хмельницкой.... ну русскоязычные там все!
[QUOTE=m-a-sh-a;23543840]"пить меньше надо"[/QUOTE]
"А не чи замахнутися нам, на Вільяма нашого Шекспіра? А що? І
замахнемося!"(с)("бережись автивки")
[QUOTE=мартиняускас;23543601]
Тим більше, що, імхо, українська більш інформативна, більш досконала та більш милозвучна, ніж роосійська :)[/QUOTE]
Ещё "бiльш поширшена у свiтi, бiльш запитiв у Гуглi українською, нiж росiйською, бiльш лiтератури українською написано, нiж росiйською".
И вообще, українська мова бiльше росiйськоi".
Фантаст-альтернативщик. Впрочем, сам же, в том же посте, написал:
[QUOTE]А щодо реальності - запам"ятайте, реальність у вашій комунальній квартирі не завжди відображає реальність Всесвіту[/QUOTE]
Ты сам своим поучениям следуешь?