-
Патріотизм і ти ?
В мене є декілька запитань до патріотів України - мене цікавить який внутрішній шлях ви пройшли щоб стати патріотом, що вам довелось пережити на шляху до розуміння що ви е патріот, як ваш патріотизм сприймає ваше оточення, що саме на вашу думку за останні п’ять років змогло розбудити в мешканцях України патріотичні почуття?
-
Для начала хотелось бы понять, что Вы понимаете под патриотизмом?
-
А що ви від цим розумієте? Я вважаю що розуміння поняття “патріотизм” у різних людей звісно може відрізняється, але основа одна.
-
Якось натрапив на таке розуміння слова "патріотизм” – це почуття гордості до своєї країни, повага до її історії і мови, шана до її традицій і пильність до всіх подій, що трапляються як зовні, так і всередині.
Що ви можете з цього приводу сказати ?
-
Нет у меня гордости за эту страну :?....
-
[quote]
Нет у меня гордости за эту страну
[/quote]
Аналогично. Но есть стыд.
-
Гордиться нечем.. Ничего не могу с собой поделать.
-
Зрозуміло, а виправити щось бажання е?
Чи на вашу думку нічого не залежить?
Чим би ви могли пишатися ?
-
Горжусь своими детьми.
А исправлять их ?....
-
Хм... Вопросы Вы конечно ставите любопытные.
Вы любите маму? - да, конечно. А за что? - :shock:
Есть гордость. И за нынешнюю и за прошлую. Точнее за все то, что я своей Родиной считаю. Не взирая ни что. Только знаете, с этаким оттенком, горечи, что-ли... И стыда... В общем "праздник со слезами на глазах"...
А пояните, что Вы имеете в виду под "исправить"? К экстрасенсам обратиться? За теплыми ногами?
-
[b]mamay[/b], Конечно есть. Мог бы гордиться историей, если бы в ней не выбирали только пессимистические моменты.
-
[quote=mamay]Зрозуміло, а виправити щось бажання е?[/quote]Пытались уже, хватит.
-
[b]Indeets[/b], не цен, будьте точнее :wink:
-
[quote=cape][b]Indeets[/b], не цен, будьте точнее :wink:[/quote]Уже убрал... зря я это писал. Так, крик души :(.. получилось так же, как всегда : выбрали Кучму, чтоб не выбрать Симоненко... ну и т.д. :(..........
Теперь буду ставить галочку строго "против всех" , слава Богу, что мы не в России и это ещё можно делать ... пока ?
-
[b]Indeets[/b], ага, у меня тоже покрикивает...
Фиг его знает, что тут будет к марту? У меня как-то такое ощущение все больше складывается, что прошлогодние по сравнению с будущими можно будет приволить как эталон честности... :cry:
-
[quote]
А пояните, что Вы имеете в виду под "исправить"? К экстрасенсам обратиться? За теплыми ногами?
[/quote]
[b]cape[/b], А мы быстренько кооперативчик организуем."Прогрев ног"
-
[quote=cape]Хм... Вопросы Вы конечно ставите любопытные.
Вы любите маму? - да, конечно. А за что? - :shock:
Есть гордость. И за нынешнюю и за прошлую. Точнее за все то, что я своей Родиной считаю. Не взирая ни что. Только знаете, с этаким оттенком, горечи, что-ли... И стыда... В общем "праздник со слезами на глазах"...
А пояните, что Вы имеете в виду под "исправить"? К экстрасенсам обратиться? За теплыми ногами?[/quote]
Сформулюю запитання так
Чи любите ви Україну?
Що ви вважаєте своєю Батьківщиною ?
- "А пояните, что Вы имеете в виду под "исправить"? "
Це було питання до Проффесионал-а який написав що в нього “есть стыд” я і запитав чи є в нього бажання щось змінити?
-
Вам в философию нужно, там таких проблем много решают...
Стыд у всех есть. По крайней мере у нормальных людей. Толку-то? Если-бы его еще привить правящей прослойке...
-
[quote]
"А пояните, что Вы имеете в виду под "исправить"? "
Це було питання до Проффесионал-а який написав що в нього “есть стыд” я і запитав чи є в нього бажання щось змінити?
[/quote]
[b]mamay[/b], разумеется, желание есть. Но программы нет :-)
-
[color=indigo][b]Ну не знаю...
Мене дивують відповіді на кшталт "нема чим пишатися"... Просто не туди, шановні, дивитись.
А мені є чим і ким пишатися.
Вчора вперше чула пісеньку "Разом нас багато" наживо... Кумедно звучить...
Слухала і посміхалась, а замість фрази "разам нас багато, нас не подолати" подумки підспівувала "разом нас багато, нас треба лікувати"...
Так, нас треба лікувати, бо [/b][/color]
[quote]
я живу ніби вдома, але як емігрант
[/quote]