-
Одеситам присвячується
Опитання дуже просте.
Я навмисне не використовував терміну "корінний", так як є деякі ньюанси його використання. Наприклад, корінний мешканець - це як мінімуй третє покоління.
Так що, дорогі мої одесити, голосуйте.
[COLOR="DimGray"]Мешканців інших міст і тим паче держав, зі зрозумілих причин прошу утриматися від голосування.[/COLOR]
-
Навсяк випадок підказую, що мається на увазі "народився і живу в Одесі".
Опитування анонімне.
-
Я родилась в Одессе, и моя мама родилась в Одессе, и бабушка тоже! :rose:
-
[QUOTE=Nutka]Я родилась в Одессе, и моя мама родилась в Одессе, и бабушка тоже! :rose:[/QUOTE]
Корінна одеситка. :)
-
ДА, а почему вопрос анонимный - информация интимного характера?
-
[QUOTE=Лола]ДА, а почему вопрос анонимный - информация интимного характера?[/QUOTE]
Ні, просто деякі люди страшно комплексують з того, що вони не народилися десь на Дерибасівській. )))
І від того, або не голосують, або обманюють.
-
[QUOTE=YOKO]Ні, просто деякі люди страшно комплексують з того, що вони не народилися десь на Дерибасівській. )))
І від того, або не голосують, або обманюють.[/QUOTE]
А я родился на Дерибасовской. Точнее, маму оттуда в роддом отвозили. И первые 2 года своей жизни именно там и прожил!:D
-
[quote=YOKO]Навсяк випадок підказую, що мається на увазі "народився і живу в Одесі".
Опитування анонімне.[/quote]
Я НЕ стесняюсь, а наоборот ГОРЖУСЬ званием коренная одесситка :D ! АМИНЬ!
Но честно говоря не понимаю этой самой... анонимности, выходит родится не в Одессе - это стыдно :rolleyes: :i_stupid: ?
-
Тоже родился в Одессе,как и мама,бабушка и пробабушка...Про остальных не знаю не спрашивал...
-
-
-
В Одессе! Супер город просто обожаю!!!
-
Мда) а те, кто не в Одессе ток голосуют и никто не отписывается)))
-
Я родилась не в Одессе. Считаю это тему не логичной. Название- фундаментальное и многообещающее...а смысл?
-
Я родилась не в Одессе, носейчас живу здесь и обожаю этот город. Он для меня - самый родной!
-
[quote=YOKO]Ні, просто деякі люди страшно комплексують з того, що вони не народилися десь на Дерибасівській. )))
І від того, або не голосують, або обманюють.[/quote]
А чего комплексовать что не на Дерибасовской...Я на Таирово родилась, точнее родилась в 7-ом роддоме,а там жила ...
-
Я здесь родился , здесь и живу ...
-
Да разницы нет где родился, главное в душе быть Одесситом!
-
[QUOTE=ZoooM]Да разницы нет где родился, главное в душе быть Одесситом![/QUOTE]
Золотые слова!:good:
-
[QUOTE=Мария]А чего комплексовать что не на Дерибасовской...Я на Таирово родилась, точнее родилась в 7-ом роддоме,а там жила ...[/QUOTE]
Та це я образно сказав. :)
Мається наувазі, "мєсний" чи ні. :)
[B]БМ- 13[/B]
[QUOTE]Я родилась не в Одессе. Считаю это тему не логичной. Название- фундаментальное и многообещающее...а смысл?[/QUOTE]
Чит. вище.
Назва така, щоб голосували тільки ті, хто живуть в Одесі.
А сенс у тому, щоб прикинути у процентному відношенні, стільки тут "місцевих" і тіх хто "понаєхалі"... :laugh:
зи. сам народився не в Одесі, але щиро полюбив це місто і не можу уявити, щоб я жив де інде.