-
Спілкування
Для людей які люблять Українську мову, і яким подобаеться розмовляти Українською!
Звичайно ніхто не забороняе спілкуватись тут іньшими мовами!
Будемо поважати одне одного і спілкуватися для насолоди від спілкування, а не для розпалення міжнаціональної ворожнечі!
-
Мені дуже подобається українська мова, щоб у цьому топіку не було жодного москаля:)
-
Ну яж просив - ніякої міжнаціональноі ворожнечі!
-
[QUOTE=MAG_MAGISTR]Ну яж просив - ніякої міжнаціональноі ворожнечі![/QUOTE]
ах ти ж москалелюб!!!!!!!!!!!!!!!1:rtfm:
-
По поводу спилкування. Я не националист. Но как,себе на горло наступить. На днях: обалденная женщина, красива, манеры, одежда,..
Но когда заговорила, на укр.ридной у меня сразу всё упало. :) Лучше бы она и дальше на английском разговаривала.
Как представлю её первую фразу после секса. "Мылый ты мэнэ кохаешь?"
Ничего уже не надо!!!!!
-
[B]Unreal[/B] - [COLOR="Red"][предупреждение]![/COLOR]
[B]MAG_MAGISTR[/B], скорее всего тема перерастет все-таки в политику... поглядим.
-
а ця тема - черговий флуд,тiльки украiнською???
-
[QUOTE=Bear_man]а ця тема - черговий флуд,тiльки украiнською???[/QUOTE]
Знов медвід…
-
[quote=Читающий]Знов медвід…[/quote]я усюди:D
-
Українську мову знаю, пишу грамотно, розмовляю дуже невимушено. Але думаю та спілкуюся у повсякденному житті виключно російською мовою.
Навіть деякі повідомлення на форумі, написані українською мовою не читаю - не моя це мова і все. Сподіваюся, нікого не образила.
-
А я ось наприклад ураїнську мову ТЕРПЕТЬ НЕ МОГУ!
Одесса - это русский город!
зы. простите если кого-то обидел.
-
[quote=Saint Anger]А я ось наприклад ураїнську мову ТЕРПЕТЬ НЕ МОГУ!
зы. простите если кого-то обидел.[/quote]меня...и других одесситов которые так не считают:)
-
[quote=Bear_man]меня...и других одесситов которые так не считают:)[/quote]
Медвед, извини конечно, но я никого ибижать не хотел. Это просто мое мнение...:)
-
[quote=Saint Anger]Медвед, извини конечно, но я никого ибижать не хотел. Это просто мое мнение...:)[/quote]просто низя говорить что Одесса это русский город...так как он многонациональный...:) я не обижен...это я так,к слову:)
-
[quote=Bear_man]просто низя говорить что Одесса это русский город...так как он многонациональный...:) я не обижен...это я так,к слову:)[/quote]
Да конечно, но всеж Одесса эт тебе не Западная Украина...
-
[quote=Saint Anger]Да конечно, но всеж Одесса эт тебе не Западная Украина...[/quote]но Украина:)
-
[quote=Bear_man]но Украина:)[/quote]
Формально да, а вот на практике нет. У нас % людей, которые говорят на украинском уж точно меньше 50 %...а о чем это говорит?
-
[QUOTE=Saint Anger]А я ось наприклад ураїнську мову ТЕРПЕТЬ НЕ МОГУ!
зы. простите если кого-то обидел.[/QUOTE]
Так Одеса місто російсько мовне але інтернаціональне!
…вмне нейтральне ставлення до цього питання я полюбляю обидві мови и вільно спілкуюся на обидвах … деяким людям дуже зичить розмовляти на український деяким ні, а от зневагати усю мову це не гідно…
-
[quote=Saint Anger]Формально да, а вот на практике нет. У нас % людей, которые говорят на украинском уж точно меньше 50 %...а о чем это говорит?[/quote]но % говорящих на украинском увеличивается...это тоже говорит о чёмто:)
-
[quote=Bear_man]но % говорящих на украинском увеличивается...это тоже говорит о чёмто:)[/quote]
А где ты это прочитал?
Если это правда, то мы катимся в одно место...жаль...